Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Dupa o zi plina: kidex, shoppping, gratar in curte. Cam asta. Acum postez si citesc in paralel ce ati scris voi. Sper sa fie frumos maine sa merg la munte. Pup.

Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco. Pacat ca nu mai completam culorile carucioarelor.

Myral, nu iti face griji ca BB sta cu capul in jos. Alexandra a fost asa la toate eco, si la 12 sapt, si la 21 si asa a ramas pana la final. Si am nascut la 40 sapt si o zi.

Liana, . Atat! Si putere.

Teodora M, inteleg ca a iesit prost si TT repetat? Multa bafta la amnio, si ma bucur ca ai decis sa nu faci pana la 18 sapt. O sa fie bine!

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Liana cuvintele sint de prisos :((....te imbratisez si sper sa-ti revii cit mai repede

Felicitari tuturor fetelor care au aflat culoarea caruciorului!...sa va traiasca puiutii!

Noi sintem bine,desi ne-am cam speriat in ultima vreme....am fost la spital duminica si martea trecuta din cauza nenumaratelor contractii...dar multumim lui Dumnezeu,bebe e bine,destul de activ,colul inchis....medicii au zis ca atit timp cit uterul nu a suferit modificari nu e cazul sa ne ingrijoram din cauza contractiilor...
Miercuri avem morfologica....speram din suflet sa trecem cu bine si peste asta si sa fie copilul sanatos tun!

Va pup pe toate si sper sa primim numai vesti bune de acum incolo!

Picca 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetelor, eu am fost pe la Kidex si am achizitionat ceva de acolo: caruciorul. Desi plecasem hotarata pentru Peg Perego, am gasit unul Graco Quatro Tour Deluxe care mi-a placut si l-am luat. Caruciorul propriu-zis are 4 pozitii pt reglare - inclusiv orizontala, deci nu am mai luat set de ala cu landou. Setul care l-am luat avea inclus port bebe care se pune in carucior, husa pt picioare, cos auto cu tot cu baza. Am luat separat geanta - 85 ron. In total toata distractia a fost 1285 ron. Voi posta si niste poze cat de curand. Se pliaza foarte usor si sunt foarte incantata de el.
BTW, m-au enervat cei de la Peg Perego pt ca vand carucioarele la niste preturi cu mult peste cele din Italia. I-am si zis tipului de acolo ca acelasi carut e 400 eur in IT, nu 600 ca la noi. Si mi-a zis: transportul costa. Bine, bine, costa...dar 200 eur?????????

Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Vad ca e liniste totala pe aici. Eu am dormit vreo 2 ore cand m-am intors de la Kidex si acum bantui pe forum. Maine mergem si noi pana la tara la un gratarel. Sper sa fie vreme frumoasa.
Distractie placuta tuturor.

Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Roxana,inca nu mi-a iesit rezultatul la al 2-lea TT facut la materno-fetala Ilfov!
Sper sa iasa in regula sa termin cu framintarile si sa fac amnio relaxata!Dar in sinea mea sunt linistita...si asta spune multe!

Eu,tocmai ce-am venit de la o nunta,nu prea am somn si mai bantui pe aici...mai citesc si ziarele de azi si la nani cu mine!

Pup fetele!

Teodora 15 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Liana .
Sa ai putere sa treci peste tot;noi suntem alaturi de tine.

Bianca 17+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Sim_stoian, ce ma bucur ca mai e cineva care a cumparat deja carutul..... ca-mi faceam griji ca eu l-am luat prea devreme. E foarte frumos carutul de la Graco, l-am vazut pe google.Eu aici am gasit carut Peg-Perego in set cu scaunul de masina si geanta cu aproximativ 520$; mie mi s-a parut un pret foarte bun mai ales pentru Cipru. In schimb am gasit patut Graco si sunt foarte incantata de el(are o luminita ca o lampa la cap, sistem de vibrare si muzica ptr adormirea bebelusului, masa de infasat) si a fost numai 180$. Sim, sa stapanim sanatoase lucrurile luate ptr bebeii nostrii!

Iuli20+

Iuli graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pe mine ma iertati ca n-am mai scris, dar efectiv vestea despre Liana m-a tuflit ingrozitor.

Liana, te iubesc mult si as vrea sa fiu langa tine sa te imbratisez si sa te las sa plangi....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Liana, multa putere si credinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu am aflat de Liana de vineri, insa asa cum a scris si Zozela la Fiv Ungaria, dorinta Lianei este s anu umplem pagini cu pareri de rau.
Ea stie cat d emult o iubim si ca suntem alaturi de ea, asa ca as vrea, cu conditia sa nu supar pe nimeni, sa-i respectam dorinta.
Pupici si sarcini usoare.

Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput