Mamici de septembrie - octombrie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

danielle, ramona purtati si voi hainele dinaninte, nu pe cele nou achizitionate, de burtica.
Sunt convinsa ca gasitzi prin garderoba voastra bluze mai mulate, fara imprimeuri, in culori pastel, soft, asa... dulci-ca de mamica....
In nici un caz nu purtati haine negre, inchise, largi sau cu imprimeuri mari.
Datzi o nota mai sexy tzinutei, si lumea va remarca burtica!!!

In plus, sunt o groaza care se indoapa prosteste spunand ca vor sa faca un bb sanatos si maaare, fac o burta imensa, si le iese un matz de nici 3000g.

Uitati aici un calculator de crestere in greutate in sarcina. Eu merg pe minim mai mult.

http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/calculator_greutate_sarcina.php

Alinus 16 cu Iulius

http://new.photos.yahoo.com/alina_ifteme/#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Am venit!
Bebe a fost tare dragut.A crescut mult,isi misca manutele tare nostim si se intindea.
Carucior nu-mi trag ca nea doctoru' nu ne-a zis ce este...ca cica nu s-ar vedea...
Am fost fericita pana aam ajuns acasa...si m-au apucat nervii,da' rau de tot,ca de ce nu mi-a spus el mie ce am...Acu' nush daca e de vina medicu',dar data aviatoare fac o vizita la fi-su' si sa vad diferenta de consultatie.
Tu Daniele mama,nu te mai stresa atata.O sa ai burtik,nici a mea nu e mare...si ce sa-ti toci nervii cu cumnata-ta...ar trebui si ea sa aibe bun simt si sa nu se laude cu poze cand stie ce te doare pe tine.
Ma duc sa ma calmez...ca am nervi....hormonii sa fie de vina?Sau ce?

Sabina Y.20+

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

georgiana ma bucur mult ca se ingroasa randurile si cu vesti bune.ne-am cam saturat de vesti rele.
alinus pai eu nu prea port haine inchise la culoare sau astea ptr burtica.mai ales ca nu am ce pune in ele,dar tot nu se vede burta,zici numa ca sunt putin balonata. io cred ca mai trec cateva saptamani si o sa imi explodeze dintr-o data de o sa ma sperii si eu
devylla tare ma bucur ca e totul ok cu bebe.mai fati o programare la eco si poate o sa afli atunci ce e.
eu incerc sa nu ma stresez,nus de o sa reusesc

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by kriss79

M-am uitat pe listuta si am vazut-o pe Liana jos..s-a intamplat ceva cu ea si cu bb?
Noi suntem bine..abia astept sa il vad pe bebe peste 2 saptamani..
un weekend placut si celor care au "mini-vacanta" le doresc sa se odihneasca cat mai mult!

chiar asa, mi se pare sau e o gluma proasta? am cautat-o si acum vreo 5-6 zile era pe n-shpe forumuri, cum are ea obiceiu' de intra cu anuntul ei cu actele de caritate.
cine stie ceva de olteanca asta sa vina repejor sa dea raportu' aicia.

aaaa, si cautand ultimul mesaj al lianei la forumul celor care au pierdut sarcina...ca pe acolo intrase recent, constat ca nici vorba despre asa ceva, slava domnului........
.......si de fapt vroiam sa va zic de maruska, era si ea pe acolo, fata cu bb cu malformatia la abdomen, era ffft optimista si isi facea griji daca nu cumva a ramas iarasi insarcinata si n-ar fi prea curand.
fetele alea de acolo sunt niste luptatoare, m-au impresionat si nu m-as mira sa revina in cel mai scurt timp in odisee.

Alinus 16 cu Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by alinus_25

quote:
Originally posted by kriss79

M-am uitat pe listuta si am vazut-o pe Liana jos..s-a intamplat ceva cu ea si cu bb?
Noi suntem bine..abia astept sa il vad pe bebe peste 2 saptamani..
un weekend placut si celor care au "mini-vacanta" le doresc sa se odihneasca cat mai mult!

chiar asa, mi se pare sau e o gluma proasta? am cautat-o si acum vreo 5-6 zile era pe n-shpe forumuri, cum are ea obiceiu' de intra cu anuntul ei cu actele de caritate.
cine stie ceva de olteanca asta sa vina repejor sa dea raportu' aicia.

aaaa, si cautand ultimul mesaj al lianei la forumul celor care au pierdut sarcina...ca pe acolo intrase recent, constat ca nici vorba despre asa ceva, slava domnului........
.......si de fapt vroiam sa va zic de maruska, era si ea pe acolo, fata cu bb cu malformatia la abdomen, era ffft optimista si isi facea griji daca nu cumva a ramas iarasi insarcinata si n-ar fi prea curand.
fetele alea de acolo sunt niste luptatoare, m-au impresionat si nu m-as mira sa revina in cel mai scurt timp in odisee.

Alinus 16 cu Iulius

Fetelor,din pacate Liana30 a pierdut sarcina.Au internat-o in spital pt.contractii si sangerari,dar din pacate ingerasii ei-avea un si o ,n-au vrut sa ramana cu mami.
Sunt fff trista si dezamagita......

Daca vreti sa cititi,intrati la ,Asteptand un ingeras..'',la sub.:,,FIV in Ungaria'',vestea a dat-o o prietena de-a ei...Ea e inca in spital...

Teodora 15 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

In ce ma priveste,am mai repetat TT la Spitalul Judetean Ilfov,unde voi face si amniocenteza la dr.Predoi.
Am stat de vorba cu o geneticiana f dragutza acolo,mi-a explicat ce inseamna rezultatele Tt-ului,cit de multe erori apar,DAR,pentru linistea mea sufleteasca voi face amniocenteza pe 18 mai,cind voi avea 18+,sa fie suf.lichid amniotic cu celule fetale.
M-am linistit ,sunt convinsa ca a fost o eroare,influeta pregnilului...sau ce alta aberatie a celor de la Geneticlab.
AFP e ok,beta HCG-ul e marit,dar nu f mult,insa estriolul liber e micutz.Geneticiana mi-a spus ca asta e markerul care da cele mai multe erori la dozare si ca valoarea optima a celor 3 markeri este la 16 sapt,ori eu am facut TT la 14,si nu e prea concludent!
Cu Dumnezeu inainte,eu sunt sigura ca baietelul meu e sanatos!

Teodora 15 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by tomasa
Sper doar sa nu ma uitati, fiindca in curand promit sa revin in forta.

Tocmai pe tine sa te uitam, Mama Omida? Eu te astept sa cantam impreuna!

16+ cu Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Fetelor,din pacate Liana30 a pierdut sarcina.Au internat-o in spital pt.contractii si sangerari,dar din pacate ingerasii ei-avea un si o ,n-au vrut sa ramana cu mami.

Offfffff! Liana, imi pare asa de rau!

16+ cu Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

In ce ma priveste,am mai repetat TT la Spitalul Judetean Ilfov,unde voi face si amniocenteza la dr.Predoi.
Am stat de vorba cu o geneticiana f dragutza acolo,mi-a explicat ce inseamna rezultatele Tt-ului,cit de multe erori apar,DAR,pentru linistea mea sufleteasca voi face amniocenteza pe 18 mai,cind voi avea 18+,sa fie suf.lichid amniotic cu celule fetale.
M-am linistit ,sunt convinsa ca a fost o eroare,influeta pregnilului...sau ce alta aberatie a celor de la Geneticlab.
AFP e ok,beta HCG-ul e marit,dar nu f mult,insa estriolul liber e micutz.Geneticiana mi-a spus ca asta e markerul care da cele mai multe erori la dozare si ca valoarea optima a celor 3 markeri este la 16 sapt,ori eu am facut TT la 14,si nu e prea concludent!
Cu Dumnezeu inainte,eu sunt sigura ca baietelul meu e sanatos!

Foarte bine sa crezi ca totul e bine. Te asteptam cu rezultatul dorit!

16+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

liana nici nu imi vine sa cred.era totul bine,cum s-a putut intampla nenorocirea asta??????

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput