N-AM CURAJ SA CONDUC (7)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Apoi eu ma rog de fel la doamne doamne , probabil de aia cand ies eu pe strada cu masina opreste circulatia , ma trezesc singura pe strada asa cum mergea " nea ceasca" si ma gandesc ma iubeste doamne - doamne iar a orpit circulatia!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

si eu cred ca aici si in ro montau panouri, WARNIG, Annie e pe sosea

ieri mia luat doua ore sa ies di dubai, nici nu trebuia sa intru in oras dar am grest un exit, pardon copilotul meu l-a gresit, dar totul a fost bine, (adica suntem cu totii intregi si msina nezgariata)sigur miam puat la ....injuraturi cat pt 2 luni de zile, dar deh drumuri noi si la urma urmei nu-mi pasa cat mam descurcat sa ies unde am vrut.

ah si a fost prima data cand am condus masina automata....multumesc celor care leau inventat, un lucru mare, mai ca merg singure, mult mai usor de manevrat, dar tot vroiam sa schimb vitezele

sa ma scuze cele care cred ca ma laud dar nu pot uita de unde am plecat, din romania de la o dacie 1310, si apoi un olcit cu 4 viteze!

Azi plecam unde om vedea cu ochi la prieteni, prin dubai ne vom intoarce sambata seara.
sotul se mandreste si zice ca are noroc cu mine ca am tupeu, adica incostienta eu as spune putin sange rece.
va pupic fetelor si curaj,

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca1 spune:

Ma bucur pentru voi fetelor ca aveti curajul si taria sa iesiti in "jungla" din bucuresti.
Si eu am luat carnetul anul asta de 8 martie, si imi este o frica sa urc la volan , dar asta e te inveti, acum sunt nevoita sa folosesc masina dupa ce m-am mutat din Militari in Republica pentru a duce fetita la gradi. De fiecare data cand ma urc la volan simt ca imi iese inima din piept, asa bate de tare, dar imi pun semnul de incepator si pornesc incet incet, /.......... si ma descurc
Mesaj catre toate fetele , si doamnele de le volan, nu va lasati intimidate de barbati, ca si noi suntem oamnei.
Daca nu le convine sa stea ei la cratita.
Asa am auzit unele comentarii despre soferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

ai dreptate BIANCA1....
CLAUJRO.....spor la treaba si curaj in trafic.
daca deschideti capitol nou sa ma anuntati si pe mine!nu dealta,dar ma descurc greu pe aici........
va pup !
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

tonsis, multumesc!

Azi am largit aria, am fost din Dr. Taberei pana la Primaria sect 6 si inapoi... Gata, de acum am curaj sa conduc oriunde!!!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

DRAGELE MELE SUNT NOUA PRINTRE VOI CHESTIA CU SOFATUL TREBUIE SA O AI DIN SANGE ADICA SA TI PLACA FOARTE MULT DACA ESTI FRICOASA MAI BINE INCEARCA SA MERGI UNDEVA PE UN DRUM PUSTIU CA SA TI CUNOSTI MASINA SI SA VEZI DACA TE POTI DESCURCA APOI INCET INCET IESI IN TRAFIC PE O DISTANTA SCURTA SA VEZI CUM REACTIONEZI ESTE ADEVARAT CA EU AM PERMIS DE CONDUCERE DE LA 18 ANI SI 4 LUNI DAR DE CAND IL AM RECUNOSC CA MERG ZILNIC. ACUM AM 28 DE ANI SI TOCMAI MI AM SCHIMBAT PERMISUL PENTRU CA AM FACUT 10 ANI SI 4 LUNI DAR DE CAND IL AM RECUNOSC CA NU AM ZGARIAT MASINA SI M A FERIT DUMNEZEU DE NECAZURI DECI CUM SPUNEAM TREBUIE SA FII PASIONATA SI SA TI PLACA MULT SA CONDUCI. DACA AM SI MUZICA IN MASINA ESTE SUPER DAR RECUNOSC CA PE AUTOSTRADA BUCURESTI PITESTI I AM DAT SI 185KM LA ORA DAR TREBUIE MAI INTAI SA TI CUNOSTI MASINA SI SA FII BAZATA PE EA CA SA O POTI STAPANII IN ORICE PROBLEMA CARE SE IVESTE TREBUIE SA AVETI INCREDERE IN VOI [i-eu]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cheptinelena spune:

CLAUJRO...nu pot decat sa te felicit!ai postat pe pg 17 in 4 sept ca ti-e teama de mori sa urci la volan...si azi deja nu mai ai "taine"...In noua zile esti stapana la volan...si asta in Bucuresti!...Sper sa postez si eu identic peste vreo saptamana!!!Ca pot conduce oriunde si fara teama (solo in masina!-adica...cu 2 buc copilasi...ca si singura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cheptinelena spune:

carmencar...185 la ora?crezi ca daca iti cunosti bine masina, poti evita o nenorocire la aceasta viteza? PAREREA MEA este ca si incepator si profesionist..prudenta si limitarea vitezei in trafic sunt prioritare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Exact asa a fost! Nu am avut nevoie decat de un imbold. Un impuls pe care voi mi l-ati oferit.

II promiteam de atatea ori sotului meu, gata , maine mut masina din loc si mereu gaseam scuze si altceva de facut i pana acum 4 zile nu am indraznit sa ma urc in ea. Am vb cu voi si am inteles ca daca nu-mi inving teama nu am sa reusesc niciodata.

Profesia mea presupune tinute office...si ma vedeam luna viitoare, pe ploaie, cu pantofi cu toc prin balti si prin autobuze...wow...m-am ingrozit. Am zis, trebuie s-o fac.

Duuminica am plecat cu sotul pana la tara. Pe drumul de tara, neasfaltat am vrut sa ma dau jos si sa-l las pe el sa conduca. A refuzat, a spus ca trebuie sa ma obisnuiesc cu orice fel de drum si trebuie sa cunosc masina. Mi-a placut!

A doua zi...datorita voua si pentru ca i-am promis lui nushulica (pe care nu o cunosc decat de pe forum si de pe mess) si nu puteam sa dau inapoi am comis marele pas! Promisesem si eu sunt o tipa care se tine de cuvant.

Si am observat ca-ti trebuie o doza de tupeu. Nici nu ma intereseaza, gresesc, invat din greseli.

Cam asta e povestea, sper sa reusiti si voi!


Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

185km la ora pe o ditanta de 20 de km dar oricum nu era aglomerat pe autotrada i drumul ete drept dar in general nu mi e frica am uitat a va pun ca otul meu ete ofer pe tir i ca mer i cu tirulcu tot cu remorca prin platformele unde el decarca oricum pe ditante mici de maxim 150m

Mergi la inceput