Mamici de iulie-august 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by siminoc

quote:
Originally posted by liadorian

Fetelor, stiu ca deviez aiurea discutia, da' am un morcov cat China! A mai sangerat cineva dupa tuseu vaginal?? Aseara mi-a verificat gine colul, era inchis, dar cand a scos mana, pe manusa era sange. Ea mi-a explicat ca e din cauza controlului, ca a insistat ceva mai mult pe o zona sensibila si e din cauza asta. Oricum, ideea e ca tuseul in sine n-a fost deloc dureros. A mai curs aseara o pata de sange, azi dimineta nimic, si acum inca o pata maro inchis. Ce naiba e asta?? Eu mor aici, cosmarul meu era sa sangerez si la sarcina asta. Uite ca s-a implinit...
A mai patit cineva ceva asemanator? Cand s-a oprit sangerarea?

Lia, din cate stiu eu (povestile altora live sau de pe forum), dupa un control asa-numit "pe masa" e normal. Ca sa nu mori de inima suna dr. Nu cred sa fie probleme. Multi medici evita sa faca un astfel de control pana spre sfarsitul sarcinii pentru ca in afara de sangerare mai exista riscul declansarii nasterii.

+29 cu Miruna

Deci cum e cu pana la urma? medicii nu mai fac control pe masa, dar noi acasa suntem mai tupeiste sau cum? eu oricum n-am mai facut nimic de frica sa nu producem vreo avarie in zona... medicul nu mi-a zis expres sa nu purcedem la fapte de genul, dar noi am considerat ca e mai bine fara

karligutza, sapt.30 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Andicu bine ca ti-ai ales sa nasti la Bucuresti, ia te uita ce surpriza iti oferea tantea de la Cta... ce sa mai, Doamne ajuta la toate fetele! sa nasca cu cine isi doresc si nu cu cine se nimereste; e oarecum mai linistitor, nu ca n-ar mai exista medici buni si in garda. Poate unii i-ar depasi pe altii in competente, dar stiti cum e cand nu ti se potriveste planul de acasa cu cel din targ. Te cam agiti si noua nu ne-ar face bine agitatia asta suplimentara in acele momente.

siminoc... ; lasa ca si eu rad cateodata singura asa ca daca ne acuza cineva de vreo 'suferinta' ne luam de mana si mergem impreuna la ... , nu, lasa ca noi suntem ok, ei sunt prea stresati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by karligutza

quote:
Originally posted by siminoc

quote:
Originally posted by liadorian

Fetelor, stiu ca deviez aiurea discutia, da' am un morcov cat China! A mai sangerat cineva dupa tuseu vaginal?? Aseara mi-a verificat gine colul, era inchis, dar cand a scos mana, pe manusa era sange. Ea mi-a explicat ca e din cauza controlului, ca a insistat ceva mai mult pe o zona sensibila si e din cauza asta. Oricum, ideea e ca tuseul in sine n-a fost deloc dureros. A mai curs aseara o pata de sange, azi dimineta nimic, si acum inca o pata maro inchis. Ce naiba e asta?? Eu mor aici, cosmarul meu era sa sangerez si la sarcina asta. Uite ca s-a implinit...
A mai patit cineva ceva asemanator? Cand s-a oprit sangerarea?

Lia, din cate stiu eu (povestile altora live sau de pe forum), dupa un control asa-numit "pe masa" e normal. Ca sa nu mori de inima suna dr. Nu cred sa fie probleme. Multi medici evita sa faca un astfel de control pana spre sfarsitul sarcinii pentru ca in afara de sangerare mai exista riscul declansarii nasterii.

+29 cu Miruna

Deci cum e cu pana la urma? medicii nu mai fac control pe masa, dar noi acasa suntem mai tupeiste sau cum? eu oricum n-am mai facut nimic de frica sa nu producem vreo avarie in zona... medicul nu mi-a zis expres sa nu purcedem la fapte de genul, dar noi am considerat ca e mai bine fara

pai, sincer, e mult mai placut . si nu cred ca parteneru' ajunge asa in profunzime.
si sotu' meu are anumite retineri, sa nu ne faca vreu rau. el nu zice nimic, da' simt eu. noi inca n-am luat pauza.
mai peste vreo luna.

+29 cu Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

week-end placut!
pe burtici, aveti grija de voi!
sa petreceti frumos!

+29 cu Miruna

Mergi la inceput