Cu cat platiti bonele?
Dragi mamici si tatici, Hristos a inviat!
In iulie am de dat un examen important pentru viitorul meu, timp mai este foarte putin iar eu sunt foarte ocupata. Ca sa economisesc ceva ore pentru invatat as angaja o tinerica (am gasit-o deja, urmeaza sa intre in probe) pentru 4 h pe zi cat sa pot rasfoi cartile in liniste. Atributiile ei ar fi sa o ia de acasa, sa o plimbe, sa o duca in parc si sa o aduca acasa.
Cati bani sa-i dau pentru munca ei? Voi cu cat platiti bonele, cate ore pe zi si ce atributii au? De ce ar rebui sa tin cont atunci cand batem palma? Eu am in gand deja intrebarile pe care o sa i le pun, dar nu mi-ar prinde rau si niste sfaturi de la cei care aveti experiente in angajatul bonelor.
La noi in oras nu exista agentii, asa ca merg pe mana prietenilor.
In speranta ca ma veti ajuta, multumesc anticipat
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
Raspunsuri
lbelciug spune:
Eu as zice ca 200 ron pe luna ar trebui sa fie suficienti, mai ales ca nu locuiesti in Buc unde preturile sunt mai mari.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
34s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
pischi2003 spune:
Cristina, eu ii dau 300 RON, vine la 7.30-7.45, sta pana pe la 12/13/15, depinde cand termin eu. A plecat si pe la 12.30-13 de aici. Ii da o data de mancare, o scoate la plimbare, in fine, o tine sub observatie. Am gasit-o prin recomandare, de la cineva care o stie de peste 20 de ani, altfel mi-ar fi fost teama sa las copilul pe mainile unei persoane despre al carei trecut nu stiu mare lucru. A mai avut grija de un copil, a avut si ea 3 copii, are cca 50 de ani.
La 2 zile ii face si supica. Treaba nu ii las in casa, dar mai face ea.
La tine pentru ce perioada de timp e? Daca e doar de plimbat si de livrat inapoi copilul, cred ca mult mai putin de 300 RON. O prietena ii da bonei sale 200 RON pentru aprox. aceeasi treaba ca la mine. So....
Nu cred ca e vreo problema ca e tanara, atat timp cat poate sta cu ochii pe cea mica 4 ore, sa se joace cu ea, cu alti copii. Si daca aveti si perioada de proba, cu atat mai bine.
Succes.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
crissy77 spune:
Cunosc o familie care pentru 8 h ii da bonei 200 RON. Si o si hraneste in acest timp.
Tinerica ar fi de incredere (sora prietenului cumnatei mele
), are vreo 20 de ani, iubeste copiii dar nu a mai avut astfel de experiente. As avea nevoie de ea pana imi dau examenele (sfarsitul lunii iulie) intre orele 8-12 (sau poate in doua ture 8-10, 16-18 cand o sa fie foarte cald afara). Eu prefer sa fie tanara ca sa aiba putere sa se tina dupa fiica-mea ![]()
crissy77 spune:
Buna dimineata!
Astazi vine in vizita potentiala bona. Am aflat mai multe despre ea: are 26 de ani, este studenta la FF, somera, casatorita si isi doreste un bb dar... inca nu s-a intamplat minunea. Sper sa o placa Elise.
Multumesc celor care mi-au raspuns.
ilenutza spune:
Cristina, mult succes!Sper sa fie bona pe placul Elizei.Aici in Buc. cred ca ar fi undeva intre 300-400 de ron pentru ce vrei tu, bonele sunt mai cu pretentii, deh...
Stiu si eu un baietel care are o bona tanara, primul copil de care are grija si se comporta cu el ca si cum ar fi frati, se pune n mintea lui, se joaca super impreuna.Mie mi-ar surade ideea de a avea o bona tanara, mai ales pentru cateva ore cum iti trebuie tie.
Poate la voi preturile sunt mai mici!
Ile
29 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 11 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Mi-Ka spune:
Eu mi-am gasit o bona careia ii voi da 400 Ron/luna incepand cu data de 2 mai si care va sta 8 ore/zi.Eu i-am zis ca in primul rand ochii si fetita, iar daca mai face si o mancarica cat doarme Alexia, foarte bine, ca nu ma supar ![]()
_
Printesa noastra,Alexia
ingridnen spune:
Mi_Ka, bravo, ce noroc ai avut ca ai gasit cu 4 milioane pentru 8 ore !
Noi platim 3 mil pentru 4 ore, iar cand e Cristi bolnav atunci 6 mil pentru 8 ore. Fara menaj (doar calcat pt. copil si uneori putin pentru noi)
Ingrid si Cristi 4 ani si 2 luni