Aspirante optimiste>20 ani (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Eu cred ca ai ovulat ziua 14 sau 15, de obicei cand ovulezi scade un pic, apoi incepe sa creasca. La unele fete creste temp incet, la altele brusc. Tin pumnii sa fie bebe, daca nu mai monitorizeaza cateva luni si apoi iti vei da seama. Si doctorii spun sa te monitorizezi min 3 luni.
Sper sa iti fie de folos.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

multumesc mult de ajutor. esti o dulce

http://tt.lilypie.com/yjyem7.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Pusi tin pumnii stransi stransi pentru tine. Au fetele dreptate, fa.l de dimineata ca e mai concentrata urina. Sper sa fie bebe

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

aha! de asta nu va gaseam ...erati la alt capitol...

toate fetele

maine am inspectie de definitivat si sunt cu creierii prastie...

(probabil de asta m-am prins asa greu... :))))))))

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
http://tt.lilypie.com/C8fHp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

UNDERQUEEN, iti tin pumnii sa iese bine. Bafta!

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput

Queen si de la mine pumni stransi si multa bafta!

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Queen bafta multa! Stiu cat poate fi de stresanta inspectia dar sa vezi ce fain va fi maine seara

4+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Blanche , a fost super acasa.
Din pacate sotul nu a mai facut operatia ca nu am ajuns in ziua in care era programat ( am facut si eu controale si am zis ca e mai important sa vad cum sunt eu) si apoi cand s-a putut nu a mai facut-o ca trebuia sa stea o sapt. la pat si noi trebuia sa venim.
Dar.......din fericire , acum 10 min. mi-am facut un test si a iesit pozitiv. Sper din suflet ca de data asta sa fie totul OK.

Daca stie cineva sa-mi spuna, am o mica rana pe col, dr. a spus ca nu e nevoie de cauterizare, mi-a curatat-o si mi-a dat un tratament pt. 12 zile. Am asteptat ciclul si apoi urma sa fac tratamentul , dar acum nu mai pot sa-l fac. Credeti ca ar afecta sarcina? Eu nici nu am simtit ca as avea ceva , nu ma durea nimic.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

underqueen succes maine. Vei vedea ca va fi bine. Noi toate ne gandim la tine

bebecris bine ai venit printre noi. Vei vedea ca aici noi toate ne sustinem una pe cealalta in momente mai grele si parca timpul trece mai usor

remiclea si eu cred ca ai ovulat in z 14 (ca la carte)

Felicitari bubu, gugu, laura....speram sa va urmam.

Acum sa raportez si eu ...ca de citit va citesc mereu dar nu prea am timp sa va scriu
Z13, 14, 15 ~36.9 - 37.0,
Z18 - 36.4,
Z19, Z20, Z21 - 36.5
Z22, Z23, Z24 - 36.6
Z25, Z26 - 36.7
Z27 -36.8

Pana aici toate bune. In general, aproape regulat am cm de 26 zile dar l-am trecut la tiker de 27 ca sa nu imi fac sperante

Azi dimineata am facut test si...cat se poate de negativ, desi deja sunt in intarziere
Simptome am stiva...dar de ciclu..desi si astea au cam luat-o razna de ceva vreme. Desi pe mine nu ma durea nimic inainte de cm, de vreo 3 luni am dureri groaznice de burtik si de sani...luna asta insa nu, doar sanii sunt putin tensionati si ma doare putin burta....uuuuffff. Nici nu mai indraznesc sa sper...desi, cine stie

va pup ca m-am intiiiins
nico

http://tt.lilypie.com/8uH8p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irlandeza Ce-mi vad okii Felicitari! Sa ai o sarcina sanatoasa si fara probleme si un bebic sanatos! Te astept la odisee Nu mai poti face tratamentul, dar poate iti va da ceva special pt femei gravidute! Ai sa vezi ca totul va fi bine, de data asta!

4+
Poze Laura

Mergi la inceput