Buna dragele mele
Nu am mai scris de mult fiind ca nu aveam ce sa va mai spun legat de incercarile mele de a avea un copil, insa de citit v-am mai citit (pe apucate).
In urma cu 2 luni si 1/2 am fost diagnosticata in urma unei histeroscopii cu sinechii uterine. Ca remediu mi s-a recomandat ca timp de 2 cicluri sa-mi montez un sterilet pentru a incerca sa-mi indeparteze peretii uterini.
Ieri am reusit sa-mi scot acest sterilet si sa mi se faca din nou o histeroscopie exploratorie. Se pare ca s-a rezolvat problema. Acum nu-mi ramane decat sa astept. Mi s-a dat un tratament de 5 zile si se pare ca as putea sa raman gravida chiar din acest ciclu.
Acum numai Dumnezeu poate sti.
Ieri chiar m-am simtit foarte rau dupa interventie fiind ca mi-au facut pe langa xinina locala si o fiola de mialgin. Xinina am mai facut, insa mialgin - nu. Am avut reacti nasoale de la acea fiola - greata, varsaturi, ameteli si somnolenta. Acum am reusit sa-mi revin, insa ma simt slabita si obosita.
Sper ca luna asta sa-mi se indeplineasca visul, iar daca nu luna viitoare. Acum eu zic ca am descoperit si tratat problema, iar acum ar trebui sa de-a roade.
Va pupacesc pe toate si sper ca si voi sa reusiti sa descoperiti problemele si sa urmati un tratament pentru a va indeplini visul de a fi mamici.
http://tt.lilypie.com/7donp2.png