Aspirante optimiste>20 ani (92)
Raspunsuri - Pagina 25
remaliss spune:
Blanche, poate nu ar fi rau sa-ti faci analiza sangelui (BetaHCG ), pentru a fi sigura ca rezultatul este cel pe il doresti!! Sa nu fie o raceala...Eu, saptamana asta, mi-am facut testul de sarcina!Surpriza a fost mare cand am vazut a doua liniuta. Nu avea o culoare accentuata, dar EXISTA!!Am facut un al doilea test...Rezultatul era la fel! M-am bucurat teribil, mai ales ca la prima sarcina, testul imi indica aceeasi liniuta putin vizibila! Pentru ca eram racita si pentru ca se impunea un tratament cu antibiotice, am dat fuga la un laborator sa-mi fac analiza sangelui (BetaHCG- hormonul sarcinii)..Din pacate, rezultatul a fost...negativ!!!Dar, la fel ca si voi, sper ca intr-o buna zi voi fi mamica!!
Remaliss
bb_yasmi spune:
buna seara!!
Blanche, si eu am "simteam" asa de calda, fara sa stiu ca sunt gravi! de fapt sotzu' glumea ca sunt fierbinte si sigur e ceva in burtik chiar dc nu a vazut dr. tin pumnii sa fie cu oichisorii!!!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
numeioana spune:
Buna, fetelor!
Acum am citit despre Irlandeza...
Felicitari!! Sarcina usoara...si odisee placuta!!
Ioana
http://t2.lilypie.com/kHjWp3.png - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ancadragoman spune:
Irlandeza este insarcinata??????????/
FELICITARI!!!!!!!!!!!Doamne ce ma bucur.
anca 11+
vine bebe....
poze
marryan spune:
Blanche iti multumesc tare mult ca reteta e cam cimplicata mama ei de reteta si al meu cum inghite pastile nici nu imi imaginezi cum va reactiona cind ii voi arat ce trebuie sa bea!!!
De na[raznic stiu cum se face ca am baut si 3 luni si tot degeaba ca nimik nu sa primit, mai ales ca sisotul a urmat un tratament recomandat din state de nea costat o avere, si tot nimika firar naibii de gifei lenosi!!!!
Dar sa mergem inainte cu DD paote poate ne va suride si noua norokul cindva!!!
remeliss sory daca ti am incurcat numele nu am retinut bine dar stiu ca nu te ai simtit bine la noi, uitede la mine si sedere scurta aici spre ca in acest timp sa ti gasesti linistea si raspunsuri la ce te framinta!
Fetelor eu azi am avut o senzatie ca acu acu i i vin nenorocitii aia de rushima durut burta la greu desi sunt de bea Z8dPO e pre adevreme nu?
Dar stiind ca la mine nu e regulat cine stie daca corect am numarat sau nu! Si inca ceva voi ati avut senzatie ca caldura puterniica de sufocare, eu azi toata ziua am stat linga conditioner sa am aer ce o fi oare, sper ca nu am inhatat vreo infectie ca doar am o luna de posttratament deja is satula de inghitit tot felul de porcarii!!!
Voi ati avut vreo data asa ceva?
Of ca m-am intins ca o placinta!!!
marryan
marryan spune:
Fetelor imi scuzati cacofonia si tot felul de scapari sunt dupa servici obosita mar!!!
marryan
ancadragoman spune:
Senzatiile ca vin uratii le ai si cand esti graviduta asa ca nu trebuie neaparat sa vina ei ci bb.Iti tin pumnii
anca 11+
vine bebe....
poze
baby_r7 spune:
Ancuta, eu am dormit 2 ore ca imi era foarte somn.
acum m-am trezit..........
vreau sa vad si eu poze cu tine cu burtica..............
eu azi sunt in z23 din 28 si nu zic nimic, doar astept sa intarzie si poate vin cu vesti bune.........
pup fetele toate!!!!!!!!!
fug sa pap ceva si daca nu adorm la loc, poate mai scriu ..
Remalis] imi pare rau pt. ca nu e bebe, dar sigur o sa vina in curand.
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
remaliss spune:
Stai linistita Marryan! Stiu cum e cand te trezesti de una singura pe forumul pe care nu ai mai scris! E mai greu la inceput pana va cunosc eu pe voi, apoi invers! Mi-am spus din poveste, la pagina asta, sus! Una nu prea fericita, dar cu Dumnezeu inainte!
Intre timp, ne mai sustinem pe tema asta, pana trecem de la acest subiect...
Remaliss