Aspirante optimiste>20 ani (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Buna fetelor ce mai faceti voi?
Hai sa va spun si eu referitor la spermiograme,sa stiti ca sotul meu a facut trei pina sa ramin,ptr ca de fiecare data i se spunea ca nu este buna,dar sa stiti ca niciodata nu a comentat si stiti de ce? ptr ca i-am explicat ca el trebuie sa faca numai o analiza,iar eu a trebuit sa fac nu mai stiu cite,si la fel i-am spus si eu ca,copilul il facem amindoi si nu numai eu.
Va pe toate si va doresc la toate mult dorit cit mai repede

VIITORI MEI PARINTI
MIRELA 7+
VINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

La intrebarile mele nu se incumeta nimeni sa raspunda?[biz
Macar la cea cu durata CM daca cea cu TB e mai grea...
Sau nici nu ati avut rabdare sa cititi?

Ei? Ce zicetzi?
Ufff ce greu merge forumul azi. Sunt si eu in Co, vreau sa citesc si merge ca rasnitza.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Raspunsul asta il recunoscu-i ca-i pt mine.
Multumesc frumos. Pup si eu.
Curaj, ca suntem tinere si pana sa facem un an eu sper ca se va intampla minunea.
Cand m-am intors ..era in avion langa noi un bebe mic de cateva luni..si gangurea asa dragalas ca m-am emotzionat instantaneu..si mi s-au umezit ochii.

quote:
Originally posted by rox_dox

andreutza..nu stiu ce sa zic de asta cu pata aia...
nu indraznesc sa sper ca e implantare...pt ca oricum sunt destul de dereglata...asa ca...

la faza cu cm tau...eu zic ca e 28...pa ca 29 a devenit 1...asa am calculat si eu pana acum.

eu incerc de prin iulie anul trecut...!
pupici!

Mami si tati te asteapta!

Nunta noastra!

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Elara intr-adevar e f straniu sa vina CM la 36.9, si poi sa scada, eu nu am auzit, dar poate fetele au trecut prin astfel de situatii.
Nu e o regula ca ziua ovulatiei sa fie ziua cu cea mai scazuta temperatura, eu as zice sa incerci si cu testele de ovulatie. Eu asa fac, testele imi spun cu 24 ore inainte, TB ma ajuta mai mult sa confirm ovulatia.
Si eu cred ca daca Z29 a devenit Z1 atunci lungimea CM este de 28 zile

hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

fetele, am revenit si io!
am luat salariul azi si am disparut sa achit bancile! phiuuu ce se mai duc paralutiliiiii...

ioana

http://new.photos.yahoo.com/ioanara23/album/

http://tt.lilypie.com/Nj3Jp3.png
- ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna ! Ce mai fac fetele ?
Stiu cum este sa-ti trimiti sotul la spermograma .Al meu a zis ca a fost cel mai jenant moment din viata lui .Ei si ce sa-ti spun , dar la noi ca mergem de atatea ori la ginecologie , nu e jenant .
Oricum a facut-o si bineinteles ca a iesit foarte prost .

Fetelor vreau sa va intreb si eu ceva , ce v-au recomandta medicii vostrii ca tratament pt soti ? (am meu are doar 2mil de spermatozoizi- buni-dar putini)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

fetelor si la mine e straniu sau nu????
ieri z1_36.8
azi z236.8
ce inseamna asta?!!!!!!!!!!!!

te asteptam, 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

NEATZAAAAAAAAAAA!!!
Un pup mare de la GUGU pt toate fetele mele dragi!!!

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Evy, sotul tau trebuie sa descopere cauza si sa o trateze. De ce sunt doar atat? Parerea mea e ca poate sa incerce tratamentul Irlandezei. Nu vedeti la ea ce efect extraordinar are? Sper din tot sufletul sa se rezolve

hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

IONARA, ti-ai platit "ratzile" si te-ai uscat de bani? Ia pusca si le impusca.
Vad ca o sa am o colega noua la odisee. IRLANDEZA felicitari si numai bine iti doresc! sa ai o sarcina usoara. Eu te-am citit pe ici pe colo si stiu ca ai indurat multe. dar uite ca ai devenit inca o dovada ca DD e mare si nik nu e imposibil. Ai sa fii un exemplu pt multe fete.
ANDREUTZA, cam aceeasi stare o aveam si eu acum trei saptamani, insa uite ca l-am "sapunit" degeaba pe sotul meu. Acum e tare mandru si chiar azi dimineatza a declarat ca "e bun de samantza".
Au trecut abia trei luni de cand te chinui, mai ai putintica rabdare(bat pariu ca in mom asta ai vrea sa-mi tragi una in bot)te roaga GUGU. Eu m-am convins ca barbatii astia pe cat de rotunzi si mari se dau, in momentul in care aud de doctor incepe sa le tremure fundul la chiloti.

http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata

Mergi la inceput