Bucurii de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
matahut spune:
Xandrutza, nu ii dau inca iaurtel. Deocamdata avem 2 mese diversificate (cea de legume si cea de fructe). Urmeaza o sapt in care introducem incet, incet carnita, apoi una in care introducem galbenusul si hat, hat, dupa aia vine branzica. Hm. Om vedea. Nu ma grabesc, macar sa imi pape bine legume, fructe si carnita (si galbenus)!
Fetelor, multumesc pentru incurajari, dar sincer...nu cred ca noptile Marucai se vor schimba prea curand Am eu asa un...feeling!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
CristinaGoji spune:
Marina - saru'mana de info. Nu stii cumva daca trebuie luate fix pe marimea piciorului?
Xandrutza - Sper sa-l tina.
La multe luni si ani pentru Matei, Maria, Tudor, Antonio, Sofia, Ovidiu!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
matahut spune:
Si eu am vazut pozele de ieri, dar nu am apucat sa spun. Adnra, ce varsta are fetita cu care a aavut intalnire Vladut? Le sta bine impreuna
matahut spune:
Cristina, pot fi un pic mai mari, dar nu mult mai mari fiindca i-ar fi greu sa mearga, mai ales la inceput!
eunice78 spune:
Buna dimineatza!
Am scris un mesaj lung si la sfarsit l-am pierdut!
Ce greu e fara somn.
Floricel, ce misto ca ati fost la Sovata! Noi mergem de obicei cate o zi, cand sunt la mama, in Harghita, plecam dimineatza si ne intoarcem seara. Anul asta insa inca nu ne-am hotarat daca, dupa ce ne intoarcem de la mare, mergem la Sovata( mai multe zile) sau pe valea Vaserului, in MM.
Voi unde v-ati cazat? Ati fost multumiti?
Pufymic, si eu mulg laptele in plus si il dau lui Petru sa il bea, in pahar. Nu il las la san, nici nu zice ca vrea, ca e ditamai barbatul ( are 3 ani si 8 luni). Insa ma urmareste cu maare interes cand ma mulg iar dupa ce bea zice satisfacut: DELICIOS!! Dar nu mereu, s-a intamplat si sa spuna ca nu e bun.
Nu mai stiu cine intreba ce se mai poate da la 17 in afara de iaurt. Eu ii dadeam lui petru orez cu mere, mamaligutza cu iaurt, cereale, orez fiert cu morcov si portocale si ma mai gandesc. O sa ma mai uit printre retete si mai scriu pe site. Noi am inceput ieri a treia masa de solide, i-am dat un pic de iaurt dar nu cred ca i-a placut ff tare.
Cucuoancea, ce faci ca sa slabesti? Spor la slabit! Eu, ca il pacalesc pe Toma cu zarzavatul, la inceput in zeama ii puneam cerealele care ii placeau lui, apoi adaugam piure pana am ajuns numai la piure. Am incercat si eu cu laptele meu dar nu a vrut asa, doar cu cereale am avut succes.
Bb-eii vostrii cat dorm ziua? Ca Toma doarme ff putin, in 2 reprize maxim 30 min. De fapt, 30 min doarme afara, in carucior ca in casa doarme max 15 min.Mie mi se pare ff utin. Insa seara se culca la 21, mananca la 4 ( in zilele bune) apoi la 6.30 se trezeste sa faca kk. Se trezeste de tot si eu il pun pe olitza si e tare vesel ca ma vede si pe mine si pe tati.De o saptamana in fiecare dimineatza facem la olitza. Apoi suge si mai doarme pana la 9.
Va pup si va doresc o zi buna!
poze
matahut spune:
Eunice, am vazut pozele flacailor tai. Adorabile....Le-as pune si eu pe ale mele in cada impreuna, dar asta dupa ce as spala-o bine pe Ana, care e tot timpul plina de tarana si in cap si peste tot. In parc, la gradi, in casa, se tavaleste peste tot, se arunca etc etc.
Floricel, Sovata!!!! Ce frumos. Am fost o singura data acolo, in trecere, am stat o noapte si a fost foarte frumos. Nu pot uita clatitele "a la Sovata" cum le spun de atunci. Doamne, ce bunatati!!!
Eunice, pentru slabit deocamdata am redus la tacere zaharul si fac incalzirea pt sport. Nu am ajuns inca la exercitii...ca dupa incalzire imi vine sa mor de oboseala. Incet, incet, pana la vara sper sa rezolv macar cu vreo 4, 5 kg. Pana la mare trebuie sa arat acceptabil Noroc ca mergem la sf lui august.
Mirabelac spune:
mexxa chiar ma gandeam la tine zilele astea insa stiu ca tu apari la cateva zile, imi pare rau ca ati trecut prin atatea, ce diagnostic i-au pus pana la urma?
Cristina o fi fost o zi buna pt. bebii nostri, si al meu a papat un borcanel de legume cu carnitza de pui. Sa vedem azi...
Of, Roxana cand citesc despre intoarcerea la serviciu ma intristez pe loc... si eu ma intorc peste 1 luna, am procese mari de constiinta daca fac bine sau nu, mi-am dorit fff mult acest copil si as vrea sa stau cat mai mult cu el, desi o sa stea cu mama nu-s linistita deloc, ma doare sufletul ca n-o sa fiu non-stop langa el, la serviciu o sa fiu doar 6 ore si mi se pare mult de tot... eu il mai alaptez si inca nu da semne ca nu i-ar mai place, din contra e innebunit dupa asta... stiu ca o sa-mi fie greu dar nu prea am ce face... uneori mi-e dor de el sa-l strang in brate cand doarme in carut la plimbare, ce sa mai zic de 6 ore... oricum dupa-amiaza voi sta numai cu el, sper sa pot compensa cat de cat timpul in care stau la serviciu...
Ignatica te asteptam mai des pe la noi.
Floricel pt. ora 18: iaurt cu fructe, compot sau branzica cu fructe, le mai poti combina cu cereale sau biscuiti.
Liduta si noi avem problema asta cu legumele, nu am gasit o solutie, ieri a papat f bine cand ne-am intors de afara.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
xandrutza_76 spune:
La Sovata am fost cred ca vreo 10 ani la rand si iarna si vara, pe cand faceam sport de performanta... Mi-a placut foarte mult...
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Marina - buna cafeluta!Doamne cum poti sa mai rezisti???? , sa mai fii si activa pe forum, sa mai ai putere sa mai si citesti, sa mai iesi si la plimbare cu fetele...Doamne eu demult as fi clacat...Pt tine am o tona de admiratie si respect!!!
Monique - si noi tot stirbi suntem, bale avem la greu, dar nu cred ca vor iesi prea curand dintosii...cred ca grasanu ii face in ciuda lui tac'su care e doctor de dinti si care tot il astepata sa-l verifice toata ziua in gurita!!!!.
Cat despre incaltari - noi avem adidasi..ca de suntem baiat mare si avem in talpa 13 cm ...traim pe picior mare...dar uite ca am invatat ceva nou, cu ghetute cu tot cu glezna, adik sa-i acopere glezna...din astea ii voi lua si eu, desi la toamna cred ca va fi cazul de alergari...ca e lenes mare!!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
matahut spune:
Alexutza, . Crede-ma ca incerc in fiecare zi sa o fac pe Maruca sa doarma mai bine, aplic tot felul de metode, ma gandesc pana imi ia foc creierul...dar deocamdata nu am ce face. Trebuie sa rezist, fiindca nu am de ales. Si, culmea, eu nu sunt deloc o persoana rezistenta, nu am pierdut noptile nici in adolescenta, nici mai tarziu, nici pentru invatat, nici pentru petreceri. Doar de revelion mai stateam dupa 12, 1, dupa care boleam o saptamana...Somnul de noapte a fost sfant intotdeauna pt mine, pana cand m-am apucat de facut bebei