***LA REDOUTE(22)***
Raspunsuri - Pagina 21
claujro spune:
nushulica e din Iasi...crezi tu ca vine pt niste papanasi la Bucuresti? ![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
nushulica spune:
bravo redutistelor
intalneala hai???pai si eu?
cum sa vin pana la bucuresti sa iau si eu parte la intalneala??
ajung in bucuresti doar pe 9 mai si cu treaba cred ca o sa fiu pe fuga dar de luat masa tot trebuie sa-mi fac timp...ia ziceti o crasma
cu mancare buna ![]()
clauuu m-ai distrus pe ziua de azi cu papanasii tai
offf...si nici nu prea imi ies mie buni...dar weekendul asta ma duc sa mananc undeva ca altfel nu mai pot![]()
INGRID
addya spune:
clujuro, locuri sunt destule unde sa mergem
cu "fiecare ce aduce" propun un meniu fix, mici, pui, porc, plante pt salata e piata plina, eventual mai bagam si ceva pt gustare gen o branza, o sunca etc, cine are copil sa isi aduca ce considera pt kinderul respectiv in materie de mancare, pentru desert copii luam cam la fel, de baut isi aduce fiecare ce vrea.
am propus asa pentru ca eu consider ca e greu sa tii un copil la o carciuma 2-3 ore cat stam si noi, si vad ca sunt fete care nu au cu cine sa-i lase. Al meu nu cred ca mai sta nici 10 min in carucior...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
claujro spune:
OK! 9 mai...La mama de la Ateneu... Done?!
claujro spune:
Aaaaaa, scuze eu luasem in calcul sa venim fara copii... Acum, cu copii se schimba datele problemei...
Addya, nu ai cum lasa copilul 2-3 ore cu cineva?
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by claujro
OK! 9 mai...La mama de la Ateneu... Done?!
Eu sunt de acord.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by claujro
nushulica e din Iasi...crezi tu ca vine pt niste papanasi la Bucuresti?
beyy pentru o portie buna de papanasi acum as pleca de aici

mai mult de 5 ore nu cred ca facdeci pe mine nu mai includeti la intalneala ca n-am cum decat pe 9 mai si atunci pe fuga si atunci cu toata firma dupa mine ca venim la un targ

INGRID
claujro spune:
nushulica, pt tine am ales 9 mai...sa nu cumva sa indraznesti sa lipsesti!!!! Tot tu zici si ora la care scapi de treaba... hai, zi o ora rezonabila...eventual pe la pranz cand dorm copiii nostri...
claujro spune:
Ok. Am apucat sa scriu si apoi am citit mesajul tau...ca te-ai razgandit
Cum vrei...
addya spune:
fetelor din pacate pt mine 99.9% nu o sa am cu cine lasa cupilu, socrii pleaca luni la tara si mama e bolnava, iar despre sotziorul e la o scirbici.... asa ca sincer nu prea vad cum as putea veni....
deci stabiliti voi ce vreti, iar eu daca am sa pot am sa vin cu cea mai mare placere! plus k fi-miu doarme la pranz la greu, cate 3 ore, e exclus sa nu-si faca somnu, face urat daca nu doarme.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat