***LA REDOUTE(22)***
Raspunsuri - Pagina 20
andreap spune:
Salutare
Vreau si eu bani sa comand,altfel ma simt o 'intrusa
pe aici.las' ca din 14 imi schimb serviciul,ce de bani o sa am
..sa te tii comenzi atunci.
mai,aseara m-am vazut cu Aissa,e tare necajita saracuta.eu chiar nu inteleg problema
,ultima comanda a dat-o pe numele si adresa mea,si mie pana aacum mi-au venit toate coletele.Parerea mea e sa dea comenzi 'voluminoase',eu pe toate le-am avut asa.
Am vazut ce s-a mai cumparat pe aici,foarte frumoase..cu treningurile eu am luat "tzeapa" de 2 ori,nu mai comand neam
:prima data prea mari,a 2-a oara pre mici..mai bine dau 1 mil in plus aici decat sa stau cu ei in sifonier.
Faceti o intalnire zilele acestea????poate ma anunta Aissa si pe mine,ca eu pana miercuri stau acasa fara calculator.
WE placut,cumparaturi placute..sa ne auzim cu bine
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
claujro spune:
Io-s de acord cu orice loc din centru si ca data alegeti voi un weekend din mai... Nu ala cu 1 mai pt ca lumea mai pleaca... E bine?!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Io-s de acord cu orice loc din centru si ca data alegeti voi un weekend din mai... Nu ala cu 1 mai pt ca lumea mai pleaca... E bine?!
Si ptr ca eu sunt virusata
Madau ca si Lavi (si mai stim noi cine

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Cine? Cine? Io nu stiu... Vreau sa stiu...cine are sanse sa devina transparenta? ![]()
addya spune:
mai dar ce-ar fi sa iesim la un gratar???
copii mici dorm in carut si cei mari...oricum nu mai dorm de pranz![]()
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
claujro spune:
quote:
Originally posted by addya
mai dar ce-ar fi sa iesim la un gratar???
copii mici dorm in carut si cei mari...oricum nu mai dorm de pranz
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpuriiAddya, Niko, Cristina si Adablackcat
Unde? Si ma gandesc ca e cam greu sa pui de acord 20 de oameni care nu se cunosc intre ei..care ce sa aduca, care ce sa cumpere... Sau ia fiecare ce crede de cuvinta?
Las, mai ca "acusica" (asa zice sotzul meu de vreo 3 ani) facem noi o casuta la tara, langa Bucuresti si va invit acolo... "acusica"...
felicia74 spune:
Eu votez ptr un restaurant (oricare). Eventual fara copchii![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Addya cu gratarul la noi e mai greu, l-ai vazut si tu pe d-l Marius ce se coieste..daca are/n-are chef![]()
Mai bine ne vedem noi undeva, ca si asa el e satul de discutii despre LR
, io pot veni si in timpul saptamanii, mi-e indiferent. Daca e in we vin fara copil ca-l las cu tasu' acasa![]()
Aaa, si ca sa fie tacamul complet tocmai m-a anuntat tati ca luni lucreaza, deci nu mai putem pleca la Telega

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Restul lumii...CIN, AISSA, VLADA, NUSHULICA voi ce ziceti? Cand ati putea si unde? Io nu prea mai sunt la curent cu resaturantele din Buc de cand cu Miruna
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
mada, nashpa! 
Acum ca am stabilit locul: restaurant
. Alegeti o data? Care weekend din mai?