***LA REDOUTE(22)***
Raspunsuri - Pagina 19
addya spune:
am primit shi eu azi asta:
www.laredoute.fr/vente-le-polo-effet-2-en-1-active-wear.aspx?productid=324114572&documentid=207607&categoryid=28735952&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le polo effet 2 en 1 ACTIVE WEAR
ala cu roz/maron. de fapt "rozul" este un caramiziu foarte dulce, putin mai stearsa culoarea decat in poza, maron-ul e intens, ciocolatiu, arata foarte bine.
mai astept acelasi model cu bleu.
mi-a adus postarita "scrisoarea" acasa.
ma duc sa scobesc nitzel ca ma arde mana sa mai dau o comanda ceva acolo....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
claujro spune:
Mai, papanasii sunt mari (e vreo gravida pe aici?!), grasi si ce e cel mai misto si nu am mai vazut de muuuuult prin vre-o carciuma din Bucuresti...e ca au exagerat de mult gem (azi era de visine) si smantana... Si mancarea e f buna. Salatele sunt imense si cu de toate (alea gen salata bulgareasca etc).
Terasa (ca azi am stat la terasa) e intre parcul Moghioros si Liceul Pedagogic (vis-a vis) de strand. Ne putem vedea cand doriti voi...eu sunt disponibila (deh, am bunici
).
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
cin spune:
Claudia 

da' "bunicii" tai nu-si deschid o gradinita? ![]()
mi-am gasit de lucru...merg sa calc camasi 
madau spune:
Aoleu Claudia ce-mi faci tu mie
io-s la cura de slabire si tu faci asemenea descrieri la papanasi? 

Io as veni acolo la terasa, dar cu copilul nu pot ajunge pana acolo, ca n-am cu ce cara carutzul, poate doar singura sa dau o fuga...sa vb cu mama sa vad ce parere are![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
addya spune:
mda, drumul taberei...cunoastem zona!
din pacate e mult prea departe pt mine.
fetelor, va cer parerea, merita astea banii:
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6130933&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=18&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">L'ensemble nuisette et cardigan coordonnés COMME LE JOUR
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6088112&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=19&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">Le pyjama IMPROMPTU
pai de cat sa merg in DT din balta alba, mai bine imi fac singura niste papanasi 
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
claujro spune:
Pe 22 mai ii trimit 2 saptamani pachet (bunici+copii) in Bucovina, in Voronet, la o pensiune pe malul Moldovei.. 
claujro spune:
Ne intalnim in centru, ca sa fie "aproape" pentru toata lumea...De exemplu la "Mama", la "City Grill", la "Pizza Hut"...sau propuneti voi. Normal ca mi-e imi convine aici, ca e aproape si au si papa bun...dar vin oriunde. 
Edit: ideal ar fi fara prichindei, sa putem si noi sta de vb..asa..eu una stiu ce patesc cu ai mei..tb sa alerg dupa ei, nu pune mana, fii cuminte...etc..
madau spune:
Io ma gandeam acum pe unde au astia papanasi buni...si sa putem sta si cu copii la terasa
, cred ca la "la mama" nu?. Ia bagati propuneri aici, deci sa aiba si loc si papa bun
, si sa fie si rezonabil ptr toate ca distanta
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Propuneri:
1. La mama
2. City Grill
3. Pizza Hut
4. Nescafe
Haideti, facem un brainstroming mic?
Madau si