gradinita 87 din Drumul Taberei
Buna,
As vrea sa-mi inscriu baietelul la gradinita 87 de la Tricodava (Drumul Taberei) si as vrea sa aflu si eu cate ceva despre aceasta gradinita.
M-ar interesa cum sa o abordez pe directoare pentru a ma asigura de un loc pentru in toamna (cadouri sau bani?), cum sunt educatoarele, conditiile, care sunt optionalele etc.
Raspunsuri
claujro spune:
S-ar putea sa o confund dar daca gradi 87 e cea din spatele BRD sa stii ca nu au inceput inscrierile, au afisat doar conditiile pt reinscriere... Si din cate stiu eu, directoarea e o tipa corecta, mergi cu dosarul in perioada de inscrieri...Mai multe nu stiu. Eu vreau sa-l dau pe Matei aici pentru ca e f aproape de noi...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
cyta spune:
Iti multumesc pentru raspuns. Intradevar gradinita 87 este cea din spatele BRD-ului de la Tricodava. Eu nu am spus ca l-am inscris, ci doar ca as vrea. Am auzit vreo doua persoane incantate de aceasta gradinita si din cauza asta m-am indreptat catre ea si nici nu este departe de casa. Am auzit ca inscrierile se fac in iunie. Dar mai multe nu stiu.
As fi vrut sa aflu mai multe despre conditiile de acolo, despre educatoare etc.
Oare mai exista persoane corecte? Ma refer la Directoare...
Sa dea Domnul sa fie asa.
Balbina spune:
Cyta, au am auzit ca gradinita ar fi buna, dar ca are un meniu f. modest, nevariat (stiu de la o cunostinta care baiatul inscris acolo). Ceva de genul: copiii primesc cite un sfert, o jumatate de mar, de alte fructe nici vorba; iaurt vad o data pe luna, carne li se da doar de pui, cea de vita e din an in pasti; mincarea de baza o reprezinta cartofii si orezul, chestii din astea. Si eu ma gindeam sa-mi inscriu baiatul aici pentru toamna viitoare, ca stam f. aproape, dar sincer, sint in dubii acum. Am inceput sa-i dau tircoale si celeilalte gradinite din zona, 273, sint curioasa cum stau lucrurile acolo.
Inscrierile se fac anul acesta intre 1 si 15 iunie, la toate gradinitele din Buc., e ordin de la Minister.
Noi am fost in martie la directoare, cu un buchet de flori. A fost f. amabila, ne-a zis cind vor fi inscrierile si sa venim atunci, sa depunem cerere.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
claujro spune:
Balbina, unde exact e 273? Eu stau chiar langa gradi 87, de aceea m-am gandit ca ar fi bine sa mearga aici. De mancare nu stiam...m-ai speriat putzin...
Si inca ceva, Matei va avea 3 ani si 9 luni in toamana si as vrea sa mearga direct la grupa mijlocie, pt a-l da la scoala la 6 ani si 9 luni...
Balbina spune:
Claudia, gradinita 273 se afla pe strada Valea lui Mihai, nr. 1. E chiar vizavi de blocul R1 de pe Prelungirea Ghencea. De la blocul nostru facem 5 minute (pina la 87 facem 4 minute, doar ca in alta directie).
Cu mincarea poate n-ar fi chiar asa de grav pina la urma, ca doar aduci copilul hranit dimineata, iar seara compensezi cu fructe si cu o cina sanatoasa.
Noi am decis sa depunem cereri de inscriere la ambele gradinite si incolo, cum ne-o fi norocul. Sper sa ne accepte macar la una din ele, dat fiind faptul ca nu detinem nici o pila.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
claujro spune:
Multumesc mult, stiu unde e...la rond
, langa liceul Lovinescu (intre blocuri)... Uite ca suntem si vecine...
Ar fi bine si acolo, pt ca mama sta pe V.Calugareasca si ar fi foarte aproape de ea dar si de noi... Am sa iau si eu in calcul posibilitatea asta... Stiu pe cineva care o cunoaste pe bucatareasa de la 87 si chiar am sa ma interesez in mod expres de mancare, revin si-ti spun ce am aflat.
Se pare ca nu vom fi colegi de grupa, asa-i? Voi mergeti la grupa mica?
Balbina spune:
Claudia, baiatul meu va avea in septembrie 3 ani si 3 luni, deci mergem la grupa mica, daca va exista una. Pentru ca anul trecut la gradi 87 n-a fost formata grupa mica, asa am inteles, pentru ca au fost inscrisi mai multi copii mai maricei.
Ma intereseaza si pe mine info de la bucatareasa, poate le scrii chiar aici, cu siguranta vor fi utile si pentru altii. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
claujro spune:
Aici scriu ce aflu despre si de la bucatareasa...
Off topic: cred ca la Lovinescu va merge in cls I. Tu ai alta optiune? ![]()
Balbina spune:
quote:
Originally posted by claujro
Aici scriu ce aflu despre si de la bucatareasa...
Off topic: cred ca la Lovinescu va merge in cls I. Tu ai alta optiune?
Pffff, eu inca mai am dureri de cap cu privire la gradinita, la scoala nici nu ma gindesc deocamdata...
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze