TOP AGENTII TURISM

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Buna, ce imi puteti spune despre agentia GO TRAVEL? A fost cineva plecat prin intermediul ei? Am incheiat contract cu ei, mi s-au parut destul de rezonabili la preturi...poate si de aceea caut mai multe indicii.
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Travel Club. Am fost in mai multe vacante in strainatate cu ei, au oferte bune ( sunt reseleri si au discounturi fata de firmele "mama" ce au exclusivitate pe o anumita regiune/tara etc.) si sunt foarte amabili. Personal am luat legatura cu doamna Silvia care ne-a raspuns la toate intrebarile...Si spun "ne-a" referindu-ma la fostul meu partener de viata care era destul de nesuferit cand era vorba despre a obtine toate detaliile...documentare pe net inainte, poze cu locatia, programul zilic, restaurant etc si apoi 1 milion de intrebari,in cunostinta de cauza...doamna respectiva a raspuns rabdatoare la fiecare intrebare, e-mail ulterior etc.
Un singur exemplu : de Revelionul 2005-2006 am fost in Egipt, 2 saptamani. Oferta a fost mai buna decat a firmei de la care ei cumpara excursiile in Egipt, respectiv Calibra. Inainte de a cumpara vacanta am trecut pe la sediul Calibra unde ne-a intampinat patroana, acra si nesuferita, ne-a aruncat o revista sa ne uitam pe ea ( desi noi vazusem una de la Targul de Turism - ca doar asa ajunsesem acolo ) si ne-a vorbit de sus, de parca ne dusesem sa cerem de pomana,in timp ce dansa era foarte ocupata cu vorbitul la telefon apoi ne-a trimis acasa sa studiem revista mai bine :) si data viitoare sa dam telefon inainte sa facem programare :) deh...am cumparat excursia dar de la Travel Club.
Alte detalii despre hoteluri, locatii, fotografii, impresii ale celor care au trecut prin diverse locuri din lumea asta inainte noastra eu am gasit pe Trip Advisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Carmen, se pare ca vb. de agentii diferite. Travel Clubam gasit pe net, ca ar avea sediul undeva pe Bd. Carol , iar GO TRAVEL se afla pe Lipscani. Oricum merci de info.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Am folosit si noi vara asta Paralela 45 si am fost foarte multumiti de serviciile lor, in special de programul vacantei (culturale mai mult), pe care nu l-am gasit la alte agentii. Deci puteti sa-i incercati, sint testati

Cristina

noi, poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dracusorul spune:

noi am mers foarte bine si fara rateuri pina acum cu Voyager Tourism din Bucuresti, au sediul in blocul Eva. Sfatul meu e oricum verificati inainte hotelurile cu TripAdvisor si vedeti ce va convine ( romantic, copii, distractie, mincare) si doar dupa asta selectati hotelul. Avantajul la Voyager e ca dupa te suna sa vada cum a fost si in functie de raspunsuri mai recomanda sau nu hotelul respetiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Recomand cu caldura GO TRAVEL...super de treaba. Am solicitat oferta pe adresa de e-mail (precizez ca au fost rapizi), am studiat cu atentie contractul (avand in vedere ca sunt o mica "maniaca" a detaliilor) care este ok (comparativ cu cel al Min. Turismului) si nu in ultimul rand agentul de turism care ne-a dat si nr. de mobil, pt. orice nelamuriri. Apelati cu incredere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pentru revelion i-am gasit pe cei de la Z Tour - ztour-travel.ro
ii stiti?
sunt din Cluj, daca ati lucrat cu ei si imi puteti spune cum sunt....mersi mult!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

pentru revelion i-am gasit pe cei de la Z Tour - ztour-travel.ro
ii stiti?
sunt din Cluj, daca ati lucrat cu ei si imi puteti spune cum sunt....mersi mult!

RoxanaHei, un moderator in zona!!!
Te rog pune listuta de agentii in prima postare. Multumesc

www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarlett spune:

Inca o agentie de care sa va feriti:LA PIOVRA TURISTA.Nu sunt deloc seriosi,pur si simplu a fost o mare bataie de joc!
Am fost cu ei in luna mai in Creta.Am platit avansul si dupa cateva zile m-au sunat spunandu-mi ca nu mai au locuri pentru data respectiva si avem ca variante si putem pleca mai devreme cu o saptamana.Am fost de acord,iar cu vreo doua zile inainte de plecare cand am sunat ca sa vedem din ce aeroport plecam am intrabat inca o data daca s-a schimbat ceva in legatura cu cazarea .Ni s-a raspuns ca nu,dar cand cand am ajuns in Heraklion in aeroport-SURPRIZA-am aflat ca ne schimbasera nu numai hotelul,ci si STATIUNEA.Cand am ajuns la hotel am aflat ca rezarvarea camerei fusese facuta cu 4 zile inainte sa sosim.Deci,inainte de plecare cand am vorbit la agentie si am intrebat daca s-a schimbat ceva,ne-au mintit pur si simplu.
Bineinteles ca pachetul de servicii avea acelasi pret,dar noi platisem pentru un hotel cu piscina si aproape de plaja,intr-o statiune mai mare si am primit in schimb un hotel mic fara piscina si aveam destul de mers pana la plaja.
Pe scurt, aceasta agentie E O MARE TEAPA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

poate cineva sa recomande cateva agentii de turism serioase din IASI?
Multumesc!


Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput