Bona pt gemeni

Bona pt gemeni | Autor: Andreea-Cristina

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici cu gemeni, aveti idee cat se plateste o bona care sa o ajute pe o mamica de gemeni nou-nascuti (sa-i traiasca!!)? Are cineva dintre voi bona la gemeni?
Multumesc!
Andreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Andreea, conteaza f. f. f. mult orasul unde stai. Aici, in Piatra Neamt, am o prietena care are gemeni, sta acasa si are o femeie care o ajuta 10 ore/zi, de luni pana sambata inclusiv. O ajuta cate un pic la toate: imbracat, schimbat, hranit, jucat cu copii, scos afara, plus un pic de ordine prin casa, ii mai spala farfurii sau ii mesteca in oala cu mancare. Nu o solicita f. mult (sta si soacra amicei mele destul de mult pe la ea si o ajuta si ea cu copii),dar oricum, femeia o ajuta. Pt asta ii da 4 mil.
Eu am o bona care sta cu copii 9 ore/zi de luni pana vineri, cat sunt la servici, si ii dau 5 mil/luna.Ea ii schimba, se joaca cu ei, ii hraneste, ii culca la pranz,ii scoate afara (uneori singura, uneori o mai ajuta soacr'mea la iesitul in parc). Eu i-am spus ca vreau sa faca strict ce tine de copii, nimic altceva (adica nu vreu menaj), dar in fiecare zi imi spala prin bucatarie daca e ceva (aragaz, vase, biberoanele copiilor, inainte de Pasti mi-a spalat faianta, imi spala gresia destul de frecvent), mi-a dus gunoiul de cateva ori, a dat cu aspiratorul, imi pune rufele la uscat sau la ia de pe sarma daca e cazul, face ordine in dulapul si jucariile copiilor.Eu i-am spus ca nu e nevoie sa faca nimic din toate astea, dar ea zice ca atat cat copii dorm 2 ore la pranz, ea nu poate sa stea ca nesimtita.Deci am gasit o tanti cu mult bun simt, harnica si priceputa la copii.Se intelege super cu cei mici si se descurca de minune cu ei.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea-Cristina spune:

Am omis sa precizez ca m-ar interesa tarife pt Bucuresti. Persoana trebuie sa faca ce face si bona prietenei tale, cu diferenta ca prietena mea e singura cu gemenii cat timp sotul e la servici.

In ceea ce te priveste, cred ca esti o norocoasa cu tanti care sta cu copii tai :)).
Multumesc pentru raspuns.
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Si eu sunt in aceeasi situatie. Voi avea nevoie de bona la gemene din luna august anul acesta. Eu cred ca la bani e cam la fel ca o bona la un singur copil sau ma rog, putin mai mult. Problema e insa unde o gasim? si mie mi-ar place sa preiau o bona care a mai fost la gemeni.

lachi 25+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Buna! Nu stiu daca te mai intereseaza problema dar da, eu am avut bona la gemeni in Bucuresti - am 2 baietei - si ii dadeam 8 miliane pe luna pentru 8 ore de stat cu ei, fara menaj in casa, ci numai ce era legat strict de ei: spalat biberoane, aruncat numai cosul cu pampers.
Cel mai bine e sa incerci prin agentii. M-as bucura daca mi-ai spune cum ai rezolvat problema.

Mergi la inceput