Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ceau!
vad ca majoritatea dintre voi v-ati pregatit, doar io am ramas de tanjala Io pur si simplu sunt intr-o stare de aia de nici io nu ma mai inteleg M-as duce la iarba verde si nu m-as duce...saracu Clau e debusolat, iar eu total nepasatoare Va spun de ce sunt asa....
1 la mana: ma tot gandesc ca trebuie sa aducem atat de multe si noi neavand masina ceea ce acum mi se pare de domeniul Sf-ului (de parca altadata n-am fost tot asa, dar acum am eu niste pitici pe creier)
si 2 la mana: am o plictiseala in oase de zici ca nu-s io. Azi si pana la buda mi-a fost lene sa merg
Oricum, nu va faceti probleme, piticii astia ii am doar azi (sper), dar sigur venim pentru ca nu-mi place sa promit ceva si sa nu ma tin de cuvant si doi la mana pentru ca i-am spus lu Raul si de doua zile numai de asta vorbeste.

Inca nu stiu ce aduc, vad eu maine dimineata. trag o fuga pana in Billa si rezolv problema.
Totusi spuneti-mi si mie, voi le duceti copilasilor si biciclete?? sa stiu daca ma car si cu aia dupa mine sau nu.

Ada, imi pare rau ca nu veniti

Edit ca s-a dus mesaju singur fara sa-l "expediez" eu

Ada, eu ii spun lu Vladut de pe acum La multi ani fericiti

Anto, io te-am intrebat de RMN. Ma bucur ca a iesit bine

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Clau nu am retinut ca nu aveti masina dar va ducem noi cu cea mai mare placere.Baietii stau in fata si noi inspate cu piticii si incape si biciclete lui Raul sau ce-i mai duci.Hai inveseleste-te si mai vorbim maine dimineata la telefon despre ora exacta de plecare.
Moni am vazut pozele , dar stiu ca i-ai taiat un breton Dianei
Ada nu fi necajita, las' ca daca ne place mai mergem si alta data si atunci avem si experienta la organizare .Poate asa e mai bine sa stati aca sa de ziua lui Vladut .La tort oricum ne vom gandi...

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

A ramas ora 12?
Sper sa ne incadram in timp si sa apuc sa fac si frigaruile alea ca azi nu am avut vreme. Asa de rau a fost Tudor azi ca imi venea sa dau cu el de pereti. Nu a dormit de amiaza si acum isi mananca cerealele cu lapte iar Ioana a dormit doar o ora azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi la 12 a ramas .

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Carmen, fi serioasa ca mergem cu taxi, doar ca eu sunt o problema...de fapt problema e ca n-am nici o problema dar am o stare de neliniste ca si cum urmeaza sa se intample ceva cu cineva apropiat. Nu rade Nu e prima oara cand am stari de astea si de fiecare data s-a intamplat ceva...si asta ma nelinisteste
Oricum mersi mult ca te-ai oferit sa ne duceti

Gabi, ai inceput ziua cu stangu si ai terminat-o tot asa?? Imi pare rau ca a fost rau Tudor...mai au si ei momentele lor ...neintelese de noi

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Fetelor care dintre voi a avut curiozitatea sa se uite pe geam?? Plouaaaaaaaaaaa Sa speram ca pana maine se schimba vremea, sa fie macar asa cum a fost azi

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cand am venit noi de la Cicir pe la ora 0,30 fulgera de numa si cand am fost la Podgoria ploua torential. Calin s-a oprit la non-stop pe Saguna sa cumpere lapte si l-a udat bine.
Eu am cumparat pe maine(sper sa nu ploua si sa putem merge) mici, cotlet si ceafa, am luat asa impreuna la caserola, fac salata de rosii, castraveti,salata verde...si duc niste carofi sa fac in folie cum a zis Gabi.

Clau, hai ca te inveselesti maine cand ne intalnim.
Vezi ca si eu am intrebat-o pe Anto de RMN.

Carmen, am vazut o domnisoara adevarata, ce mult a crescut si ce cretolina e!

Anto, ma bucur ca esti bine si ai mai dat un semn de viata.
Ne gandim si la tine maine cand mancam mici.

Niko, ce-i cu Fulga? Am pus link-ul la favorite si il citesc maine ca acum merg sa fac baie.

Moni, am vazut si eu pozele, super Diana. Cine i-a taiat asa scurt bretonul?

Gabi, azi m-a terorizat si pe mine Dragos. I-am zis sa stea putin langa Adelina(1 minut) ca nu o mai leg in scoica pana plecam, trebuia sa o iau sa-i dau geaca in 2 minute...cand eu am fost in baie aud o trosnitura, Adelina cazuse din scoica cu Dragos langa ea, dar el se uita pe pereti nu la ea. Bine ca n-a patit nimic, nici macar nu a plans, ea radea cand am mers sa o ridic.

Am vorbit cu Ada la telefon, i-am vazut in curte cum sarbatoreau cand am trecut prin Mandruloc, stiam de la ea ca vin finii maine.
Hai ca-i spun si eu acum La multi ani lui Vladut, sa cresti mare si cuminte,sa fii o bucurie pentru parinti si s-o iubesti pe surioara ta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Neata'

Dupa cum vad c-ati scris si aseara a plouat eu habar n-am avut am adormit bustean pe la ora 22,dar mi-a zis sotu' c-a plouat destul de bineeee. Dat fiind faptul ca si la ora la care scriu mesajul e tot inorat si deja chiar si picura, noi cred c-o lasam pe alta data,oricum David a fost racit putin saptamana asta si n-as vrea daca cumva e mai rece afara sa se raceasca iar. Asa ca daca tot ne-am facut plan ca duminica asta nu vom fi acasa ,ne urcam in masina si o luam in alta directie,mergem pana la unguri ,asa ca sa nu pierdem duminica degeaba . Tocmai m-am sunat si bona(bonoiul ,pe tati meu) sa vina sa aibe grija de David ,el inca dormea habar n-avea despre cei vorba ,dar la treaba cu el) are David grija sa-l trezeasca .
In speranta ca ve-ti avea vreme frumoasa ,va doresc distractie placuta si sa mancati cu poftaaaa bunatatile ce le-ati pregatit.
Data viitoare sigur venim si noi ,chiar daca cu pregateala de acum am ajuns la mici discutii , cand ne intalnim uitam .

si inca odata disctactie placuta si sper s-aveti vreme buna ,cu toate ca nu prea se arata.

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI VLADUT

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neata! Ne-am simtit super bine ieri. Tortul s-a mancat pana la ultima bucata (cel facut de mine) iar din celalalt a ramas putin. Oricum trebuia sa aduc inghetata. Mai vb noi...

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput