Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 24
pet.cost2005 spune:
Fructe mananc si eu muuulte .... dar mai nou imi place sa mananc lapte cu cereale ... altfel nu pot manca lapte. Asa simplu, nu.
Si multe salate, de rosii cu castraveti, salata verde ... de toate.
Si am o stare de somnolentaaaaa .... dorm pe mine. Am un somn ... !!!!!!
10+
Petronela
claudia1178 spune:
Salutare fetele...
Am fost astazi le ecograf.......si m-am indragostit.........de puiul meu! Era asa de scump si nu+mi vine inca sa cred ca este al meu!
Dar problema este alta...! De ieri dimineata il simt ,spun eu, cum misca....si nimeni nu ma crede! Si apoi tot de ieri toate greturile si toate starile de rau au disparut cu desavarsire.......si normal ca ma bucur! Rugamintea mea este sa imi spuneti voi cele care sunteti mamici pentru a doua oara......ce simti cand misca, pentru ca eu simt .......da , niste flutirasi sau niste atingeri fine parca as avea niste viermisori sau bule, oricum ceva miscator......! Nu stiu cum as putea sa descriu ai bine! Ceea ce ma frapeaza este faptul ca atunci cand pun mana unde stiu ca este el, adica undeva in partea stanga.....imediat simt caceva se misca acolo!
Sper ca veti avea rabdarea de a citi ce v-am scris! Multumesc!
Am 12 saptamani!
cataro spune:
Petronella, la mine-i mai rau, eu am insomnii, desi de cascat casc si eu toata ziua.
Claudia, felicitari daca-l simti deja. Eu nu ma pricep, la mine-i prima sarcina, dar inca n-am simtit nimic de genul asta.
Cata
11+
oanab125 spune:
buna, geany!
si eu sunt dun bacau. la ce medic mergi?
eu stiu sigur ca la clinica "luxor' este ecograf 3D si vine un medic f. bun din iasi. si stiu mai multe persoane de el.
7+
vine bebe 2 
quote:
Originally posted by geany_bc
Buna fetelor.
Ramonella du-te la farmacie si cumpara-ti "Calgel". E un gel pentru calmarea durerilor gingivale. Cu acest gel il dadeam pe fiul meu cand i-au aparut dintisorii.
Eu marti am fost la ecjo si mi-am vazut bebeul.
Fetelor, voi vreti sa faceti echo 3D?
Eu am intrebat-o pe doctorita mea si pentru ca nu exista echo 3 D in Bacau, imi recomanda ea un doctor la Iasi.
Geany10+
claudia1178 spune:
Oare am inebunit!?
Si totusi!
Toata lumea spune ca e prea mic........si cand l-am vazut la eco cat de agitat si saltaret era...m-am gandit ca nu am inebunit si ca este adevarat!
Il simt!
claudia
+12
claudia1178 spune:
Doctorita mi-a zis ca am burtica prea mare ptr 12 sapt. si ca este super dezvoltat! Tin sa va spun ca am 1,53 gk si acum 48 kg! Am prnit de la 45 kg! Dar nu sta e problema, ca ma ingras, ci ca poate ca daca bebele e mare si eu mititica in corp poate ca sunt si mai sensibila, poate din cauza asta il simt!
Ce sa spun......nu stiu!
claudia
+12
pet.cost2005 spune:
Nici eu nu stiu ce sa-ti spun, claudia. Si la mine e prima sarcina ... si eu intrebasem fetele cam cand ar trebui sa simt si eu stolul asta de fluturasi de care vorbiti ...
.
Poate e al tau bb mai activ ... de aia il simti asa devreme ... sau poate nu e devreme, nu stiu. O sa-l faci fotbalist daca zici ca facea deja sport in burtica ta
.
10+
Petronela
Laura10 spune:
Fetelro am tras o sperietura azi...
ma duc ca omul la baie si vad ceva maro... mi-a stat inima-n loc. am sunat la doctor caci eram programata abia pe 4 mai si m-am dus de graba. Mi-a zis ca totul e normal deocamdata, mi-a facut eco, are 6 saptamani si jumatate, nici macar nu e format embrionul, si mi-a dat sa fac injectii cu gravibinon, vreo 2 luni, sa iau no-spa si utrogestan.
stau sa ma intreb, ca acolo nu mi-a trecut prin cap sa intreb ca asa se intampla, daca totul e ok, de ce mi-a dat gravibinon catre este impotriva iminentei de avort?
oricum, micul meu bebe are 0,9 mm dimensiune corespunzatoare varstei sale...
pe ecografie, o gaurica mica, invelita cu ceva alb... asta e tot deocamdata... ![]()
sper sa nu-l pierd pe bebe...
mi-a zis ca acum intre 25 aprilie si 5 mai se formeaza embrionul si abia dupa, cand ma duc pe 18 mai la control o sa vedem cum sta treaba.
spuneti-mi si mie ce parere aveti?
eu am dat busna peste ea, ca nu avea timp de mine, am stresat-o ep saraca doctorita, era pe fuga... nici nu am mai paucat sa o intreb prea multe lucruri...
RGE spune:
LAURA iubita stai linistita mami nu te mai stresa aiurea ca eu una am innebunit degeaba, de 2 saptamani am scurgere maronie destul de abundenta...este normal sa-ti dea pastile pt iminenta de avort dar asta nu inseamna ca Doamne fereste exista riscul de avort..eu am 14 saptamani si ma confrunt cu maroneala asta de 2 sapt.....iar bebe al meu este mare si voinic..mai alesca am inceput sa si simt fluturasii prin burtica..e foarte activ...mai ales noaptea cand nu ma lasa sa dorm.....maronelile astea sunt sange mai vechi care este normal si foarte bine ca se elimina, pot fi si cauza (cum a fost la mine) dezlipire de placenta si apoi lipire la loc si este normal sa sangerezi...nu-ti face griji ia exact ce ti-a spus doctorul si stai linistita in patut sa nu faci absolut nimic...BAFTA SI SARCINA USOARA!!
ROXANA
14+