Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
Oana_B spune:
Petro, sunt doar 5 subiecte socotind mesajul de inceput si cel de la coada unde se face trimiterea la urmatorul capitol, ba la unele subiecte poate a durat si mai putin pentru ca la inceput asa ca design s-au pus mesaje separate lista cu mamicile participante, apoi lista cu zilele de nastere la mamici sau etc etc diverse.
Am intrebat, asteptam sa vedem ce zic.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love
pink!
Gina M spune:
Fetelor, va raspund in fuga mare caci trebuie sa ma pregatesc repejor sa merg la doctor.
***Userul comun Nov-Dec2007, poate fi folosit doar pentru editarea paginii, dechiderii si inchiderii capitolelor.
Cand doriti sa editati ceva la listuta, va logati cu acest user, mergeti la pagina, face-ti ceea ce trebuie sa faceti iar apoi, daca doriti sa transmite-ti un mesaj grupului, va delogati,apoi va logati cu userul vostru personal si in acest fel scrieti.
Va rog, nu scrieti cu userul comun ca ma omoara moderatorii.
Acum,trebuie sa merg la doctor sa fac un BHCG etc.Rugati-va pentru mine caci am mari emotii. Gata am gugit... Va
pe toate.
PS:Daca mai doreste cineva parola,sa-mi scrie PM si am sa va raspund atunci cand, am sa ma reintorc.
POZE
+ 
bb_yasmi spune:
wowww Irina, felicitari !!!! a meritat asteptarea! asta da surpriza!!! sa fiti sanatosi toti si sa ai o sarcina usoara (de akuma in kolo)!! te pup dragutza!!!!

eu am intrat sa va anunt ca voi intra mai rar de akuma in colo din cauza unor probleme de la lucru. sper sa fie ok cat mai repede, ca daca nu imi voi baga medical si tot voi sta de vorba cu voi ![]()
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
pet.cost2005 spune:
oana - da, ai dreptate se va termina mai repede perioada de moderare daca se imparte pag. de inceput in 2 (asa cum intentionam pt. o accesare mai usoara) si nu ma gandisem si la ultimul mesaj unde se vace trimitere la cap. urmator. Nu ma gandisem la asta. Oricum, multumim pt. intelegere si speram ca daca va fi aprobata propunerea noastra sa fie de folos in viitor.
10+
Petronela
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Fetelor, va raspund in fuga mare caci trebuie sa ma pregetesc repejor sa merg la doctor.
***Userul comun Nov-Dec2007, poate fi folosit doar pentru editarea paginii, dechiderii si inchiderii capitolelor.
Cand doriti sa editati ceva la listuta, va logati cu acest user, mergeti la pagina, face-ti ceea ce trebuie sa faceti iar apoi, daca doriti sa transmite-ti un mesaj grupului, va delogati,apoi va logati cu userul vostru personal si in acest fel scrieti.
Va rog, nu scrieti cu userul comun ca ma omoara moderatorii.
Acum,trebuie sa merg la doctor sa fac un BHCG etc.Rugati-va pentru mine caci am mari emotii. Gata am gugit... Vape toate.
PS:Daca mai doreste cineva parola,sa-mi scrie PM si am sa va raspund atunci cand, am sa ma reintorc.POZE
+
gina - in primul rand, bafta la dr. !!!
In al doilea rand, sa stii ca nimeni nu a vrut sa scrie mesaje cu userul comun pt. alte scopuri, ne-am dat seama ca va fi folosit pt. editarea pag. si dechiderea noilor capitole ... noi am vrut sa scapam de moderare intr-un timp mai scurt. De altfel, moderatorii care au moderat acele mesaje au vazut ca nu am scris cine stie ce prostii ... Ni s-a spus ca nu se poate, am explicat si motivele noastre .. deci totul clarificat. Si chestia ca iti cream tie probleme nu mi se pare valabila. Faptul ca ai avut initiativa nu cred ca te va face sa ai vreo responsabilitate asupra userului comun, nu? Ca de aia e comun, sa fim trase la raspundere toate pt. ceea ce se intampla cu userul odiseei noatre, pt. ca asa cum tot tu spuneai, odiseea nu e numai a lui X, Y, sau Z. Credeam ca am clarificat de aseara situatia asta, dar vad ca tonul tau este iarasi putin autoritar ... sau mi se pare numai mie? Imi spuneai aseara ca e chestiune de cum vezi si citesti lucrurile, dar tonul tau autoritar din prima postare (aia cu initiativele) nu l-a sesizat numai eu, ci si alte fete. Nu stiu, ori asa e felul tau de a comunica cu oamenii, ori ne consideri ca pe niste copilasi care trebuie "comandati". Imi dai senzatia ca vrei sa faci pe profesoara cu noi, aia mici ...
Am rezolvat deja problema cu PM-urile cu parola pt. restul fetelor.
Si, in viitor, daca vei mai avea alte idei si propuneri, te rugam sa ni le comunici inaite de a trece la actiune. Multumim!
yasmi - sper sa rezolvi cat mai curand problemele la munca si te asteptam iar printre noi, mai activa
10+ Petronela
pet.cost2005 spune:
Ok, raspunzand ginei mai sus, astept si replica ei (ca asa e normal, sa aiba dreptul la replica) si dupa aceea nu mai spun nimic despre asta ... si nu ma mai implic in nici un fel. Poate ca intr-adevar vad eu lucrurile altfel si sunt eu defecta. Ce sa-i faci, sarcina inseamna si capricii si te face mai sensibiloasa ...
.
Gata ... va las si va doresc o seara cat mai placuta. Pe maine !!! 
10+
Petronela
bb_yasmi spune:
AM O INTREBARE FFF URGENTA : CAT AR TREBUI SA FIE VALOAREA DE LA ANALIZA DE SANGE IN SAPT 4-5 ??? 500 E PUTIN??? e vb de verisoara mea care a facut analiza si akuma sangereaza!!
HELPPP PLSSSSSSSSSSS
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
pussi spune:
bb ..ca sa fie sarcina uterina si normala intre 426-7.340 ui
si sper sa rezolvi problema la scarbici cat mai repede! Sanatate verisoarei..si sa meargaa la medic!! Astept poze!!
ginabafta la medic!! hai ca incep si eu...ca nu pot sa tac...asa ca: imi spun parerea!! sunt de acord cu petro , nimeni nu s-a apucat sa scrie tampenii cu userul comun, am vrut sa trecem cat mai repede peste perioada de moderare..si sa putem deschide urmatorul capitol cu el, ...ca daca o tinem in ritmul asta o sa nastemmmm![]()
![]()
tot in dicutii si pareri!!
PUSSI
6 + 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pet.cost2005 spune:
yasmi - uite aici www.gravidanzaonline.it/esami_laboratorio/esami_sangue/b_hcg.html" target="_blank">un grafic cu valorile pe saptamani ... presupun ca vorbesti de beta HCG, nu?
10+
Petronela
irina_stef spune:
fetele am pus pozele de la eco pe adresa noastra daca vreti sa-mi vedeti puiutzii!
12+
-IRINA-