cosmeticele Lumene

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Ile uite aici link-ul care l-am citit eu

http://forbrukerportalen.no/test/antirynkekremer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Nici eu nu sunt deloc multumita cu cremele de la Roc ,la cele de ochi nu am vazut chiar nici o imbunatatire iar cele de fata ma pisca,nici mirosul nu-mi place.Chiar asa scumpe nu sunt aici ,dar nu-si merita deloc banii.Acum am o crema ieftina de ochi de la loreal
DNAge ,cu 14 euro de care chiar sunt multumita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Gata mi-am luat Olay renerist pentru ochi, si acum mai ramane sa vad pentru fata ce sa folosesc.

azi am gasit alta vanzatoare la magazin si mi-a spus ca nu mai aveau crema de zi si de noapte dar aveau gelul de ochi, si mi-a spus ca e mult mai bun la Lumene, si mi-a placut tare ca a fost sincera. mi-a zis ca nu intotdeauna ce e scump e si bun. Lumene sunt bune dar nu reduc ridurile.exact cum spunea cineva mai sus, intra bine in piele si ti-o face mai catifelata, dar atat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

quote:
Originally posted by amoodia

Gata mi-am luat Olay renerist pentru ochi, si acum mai ramane sa vad pentru fata ce sa folosesc.

azi am gasit alta vanzatoare la magazin si mi-a spus ca nu mai aveau crema de zi si de noapte dar aveau gelul de ochi, si mi-a spus ca e mult mai bun la Lumene, si mi-a placut tare ca a fost sincera. mi-a zis ca nu intotdeauna ce e scump e si bun. Lumene sunt bune dar nu reduc ridurile.exact cum spunea cineva mai sus, intra bine in piele si ti-o face mai catifelata, dar atat....

Nu-ti face mari sperante ca-ti vor dispårea ceva riduri.
Oricum , ideea e ca mereu treb sa folosesti crema sub ochi, sa nu lasi deloc sa se usuce pielea acolo.
Eu ma gindeam sa-mi iau ulei de masline presat la rece si sa-mi pun sub ochi, cae bogat in vit E.Chiar as fi curioasa de rezultat

Isi mai tine cineva cremele in frigider????
Ca eu asa le tin, sa se påstreze fresh.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput