cosmeticele Lumene
ati folosit? sunt bune?
la noi au facut reducere la crema LUMENE TIME FREEZE firming day cream si la LUMENE TIME FREEZE INSTANT LIFT EYE CREAM. scrie ca reduce ridurile.
acum am de optat intre astea 2 si cele de la Roc Multi ox corexion.
Raspunsuri
Oana_B spune:
Eu folosesc www.lumene.com/default.asp?docId=14243&productId=12619&parentProductGroupId=12604&productGroupId=12665&parentDocumentId=14224&serie=LUMENE%20BLUE&siteId=3&serieId=14225" target="_blank">Lumene Sensitive Tender Drops pentru ten cu tendinte de rosacea si imi place cum se simte pe fata, mi-am luat si de noapte.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love
pink!
Giova spune:
am vazut ca a aparut un stand si la noi in Mall. deci sunt bune? sincer nu m-am uitat la pret, dar nu cred ca sunt ieftine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
amoodia spune:
tocmai ca nu sunt ieftine intreb si eu.la noi au cam acelasi pret cu Roc, dar acum ca le-au bagat in magazin au reducere de inceput si pot lua cele 2 creme la pretul celei de la Roc pentru ochi. de aia ma intereseaza daca sunt bune sau nu?eu am niste riduri de expresie si cateva pe la ochi, si astea spun ca reduc ridurile.despre creme de la Roc am citit aici pe forum , si toata lumea a spus ca intr-adevar reduce ridurile, dar astea de la Lumene?
ile77 spune:
Eu folosesc RoC de ceva vreme si iti zic cu mina pe inima ca nu am vazut nici un rid redus.
Si sint si scumpe.
Folosesc RoC retin-ox intensive anti-wrinkle care si un gel de fata din gama Hidra+.
De la lumene am folosit acum citiva ani o crema pt riduri sub ochi.Deasemenea nu am observat nici o schimbare.
Cel putin RoC intra bine in piele , måcar pt asta sa faca banii.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Mindy spune:
Si eu am folosit Lumene ceva crema pt riduri si nu am simtit ceva spectaculos, dar parca totusi arata fata mai bine decit cu crema precedenta.
am luat si eu de la reducere dar nu imi pare rau ca am luat-o ca pretul era ok si rau nu mi-a facut.
eu am si un ten mai sensibilos. daca pretul e bun eu zic sa iti ei ca merita.
de la Lumene am mai folosit fond de ten, pudra , ruj si crema aniticelulitica.
toate ff bune (mi s-a parut calitatea asemanatoare cu L'ancome)
Gabbriela spune:
eu le folosesc zilnic, de la crema de zi /de noapte la farduri si sunt fff multumita de ele... Folosesc pt ten noral. Le iau in general la reduceri si ma incanta si mai tare.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
amoodia spune:
Ile m-ai dezumflat total cu Roc-ul. ai crema aia pentu zi si noapte ROC RETIN OX MULTICOREXION si crema de ochi din aceeasi gama?
alea cica dau rezultate, m-am tot uitat pe o pagina in norvegiana si este in top pe locul 3 pentru reducerea ridurilor, asta pe persoane incercate. pe primul loc este Olay Regenerist , dar am fost azi la Vita si cica nu se gaseste in Norvegia.
fetelor am inebunit azi citind despre creme antirid. eu fac microdermabraziune cu kit-ul de la ROc, si de aia vreau si o crema care sa stiu ca da rezultate . daca tot am inceput, macar sa fac o treaba completa, ca am niste ridduri de expresie in jurul gurii si putin la ochi.
ile77 spune:
quote:
Originally posted by amoodia
Ile m-ai dezumflat total cu Roc-ul. ai crema aia pentu zi si noapte ROC RETIN OX MULTICOREXION si crema de ochi din aceeasi gama?
alea cica dau rezultate, m-am tot uitat pe o pagina in norvegiana si este in top pe locul 3 pentru reducerea ridurilor, asta pe persoane incercate. pe primul loc este Olay Regenerist , dar am fost azi la Vita si cica nu se gaseste in Norvegia.
fetelor am inebunit azi citind despre creme antirid. eu fac microdermabraziune cu kit-ul de la ROc, si de aia vreau si o crema care sa stiu ca da rezultate . daca tot am inceput, macar sa fac o treaba completa, ca am niste ridduri de expresie in jurul gurii si putin la ochi.
Sincer si eu am obsesie pt riduri.Am si eu niste riduri de expresie in jurul gurii si citeva riduri sub ochi.
De la RoC folosesc gama completa Retin-ox+ intensive anti-wrinkle, si anume: crema de zi, de noapte ,serum max si crema de ochi. Si deasemenea din gama Hydra+, e un gel pt ten mixt.
Cum sa nu se gaseasca OLAY regenerist. Se gasesete la vita.
Eu am folosit Olay regenerist ,crema de zi si eye lifting serum inainte de a incepe cu RoC.Si nici macar nu costa mult, in jur de 150kr, adica jumatate din pretulRoC
Sint niste creme bune pt riduri de la MD Formulations, dar sint asa scumpe. Numai aia de ochi de 15 ml costa 600kr, ca sa nu mai spun ca sint si de la 1000kr in sus
Pe astea le gasesti numai la cosmetica.
Acum sincer, nu stiu daca exista vreo crema care sa inlature ridurile, ca asa de ce ar mai folosi botox femeile.
Insa cred ca niste creme bunicele ,modul de viata, multa apa
Unde in norge stai?
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
amoodia spune:
Ila tu ai vazut vreo schimbare cu Olay regenerist?
sa stii ca am auzit si eu ca gama asta cu INTENSIVE ANTI WRINKLE nu e chiar buna, dar cica RETIN OX MULTICOREXION, aia e buna.
uite iti dau un link de unde am citit ca Olay e primul loc, si iti pune si acolo poza sa vezi diferenta. tu cand ai vazut ultima data Olay regenerist? eu am fost aseara aproape la inchidere si nu m-am uitat prin magazin, am intrebat direct vanzatoarea si ea mi-a spus ca nu se mai gaseste in Norvegia. stiu ca au fost, ca acum vazand ambalajul imi amintesc ca le tot vedeam, dar sa vad daca mai gasesc acum.
ile77 spune:
quote:
Originally posted by amoodia
Ila tu ai vazut vreo schimbare cu Olay regenerist?
sa stii ca am auzit si eu ca gama asta cu INTENSIVE ANTI WRINKLE nu e chiar buna, dar cica RETIN OX MULTICOREXION, aia e buna.
uite iti dau un link de unde am citit ca Olay e primul loc, si iti pune si acolo poza sa vezi diferenta. tu cand ai vazut ultima data Olay regenerist? eu am fost aseara aproape la inchidere si nu m-am uitat prin magazin, am intrebat direct vanzatoarea si ea mi-a spus ca nu se mai gaseste in Norvegia. stiu ca au fost, ca acum vazand ambalajul imi amintesc ca le tot vedeam, dar sa vad daca mai gasesc acum.
Eu prin decembrie mi-am luat olay regenerist pt zi si pt ochi si olay 7 vitamine si minerale(parca asa era) pt noapte.
Din feb am inceput cu roc.
Nu stiu ce sa-ti zic de efect, dar cel putin miros frumos
Chiar o sa ma uit diseara la vita sa vad daca mai au regenerist.
Intr-un magazin vita era ceva de genul ca olay a iesit crema anului 2006.
Eu de ex imi fac multe masti naturale. De ex, maninc mango ,pasez cu furuclita o bucatica si o intind pe fata, sau portocala, storc putin zeama, sau banana. Sper sa ajute toate astea.
o sa incerc si roc multicorexion, cel putin pe aia de ochi.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)