Vorbim limbi diferite...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by flaviutza
A, daca inca mai ai de lucrat la stima de sine poti si in aceste conditii s-o iei ca pe un atac

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Am ceva de spus aici ( sau de adaugat).
Nu alatura, te rog, stima de sine cu situatii ce pot fi percepute functie de moment.
Iar vin sa va plictisesc: conteaza mult contextul, intonatia, expresia fetzei, genul de umor ce insoteste o atare actiune, felul in care stie vorbitorul sa se adreseze celei ce-l asculta/ asteapta.
Tocmai, datorita diverselor situatii, nu avem voie sa consideram anumite apelative drept jignitoare neaparat dar nici nu avem voie sa le dam valoare in ochii altora ca si cum ar fi in ai nostri (ochi).
Si in niciun caz sa le corelam cu stima de sine.

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Flaviuta, iti multumesc pentru raspuns!

Am inteles situatiile ipotetice pe care mi le-ai prezentat si, pentru mine, esenta-esentelor este reprezentata de aceste cuvinte ale tale:

"
dupa o noapte buna cu partenerul de viata care ti-a demonstrat in n ani de convietuire ca te iubeste si te respecta, acesta exclama "draga mea tu chiar sti sa fi o c..in pat" apoi te ia in brate si dormiti fericiti. este o sintagma perceputa ca un complimet,nicidecum o jignire la adresa feminitatii."

Iti respect parerea si...nu mai am nimic de adaugat.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

ok retrag si imi cer scuze. e strict ceea ce cred eu si probabil se aplica doar in cazul propriu si personal.asa am simtit. m-am gandit in ce situatie m-ar deranja sa-mi spuna barbatul asa ceva. asta e concluzia.daca m-as simti nesigura pe relatie pe mine si pe sentimentele lui.

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Denizel, mersi mult de intelegere. si eu respect sau macar incer opiniile diferite. cred ca asa ar trebui sa procedam toti in orice situatie. in loc sa sarim cu cutitul la beregata sa cerem explicatii.

ca am ratat a treia varianta ipotetica. doamna x abuzata verbal de un apropiat in copilarie , tratata de un membru de sex opus cu apelativul "fa c..." de mica(se intampla si asta,stiu, si e tragic) poate sa fie printesa pentru sotul ei,tratata ca o regina si tot va inlemni la auzul cuvantului respectiv , spus in mama sintagmelor si cu mama intelesurilor frumoase.

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu cred ca pentru o femeie e ideal sa aiba si o usoara nota masculina in personalitatea ei (fara a fi femeia colonel), iar pentru un barbat o usoara nota feminina in personalitatea lui (fara a fi o labutza trista).

In acest fel se poate intr-adevar stabili o comunicare armonioasa, plina de empatie si de intelegere. Altfel se ramane la nivelul primitiv: el e cu bericile, cu fotbalul si masinile, iar ea cu revistele de moda, fardurile si curatenia...

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

yo incerc deseara sa-i spun lui barbate'miu :"draga, tu esti o cu.rva masculina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

yo incerc deseara sa-i spun lui barbate'miu :"draga, tu esti o cu.rva masculina"

Da? Si daca ... o sa-i placa? Promiti sa ne povestesti si/si?

Indraznesc sa intreb fiindca tu ai spus prima ca o sa incerci, banuiesc ca stii cita curiozitate exista in natura umana.
Si banuiesc ca nu ai da inapoi sa ne spui ce ai rezolvat odata ce nu ai ezitat sa ne spui ce intentionezi/incerci.

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Cu regret, nu pot inghite apelativul "C...a" sub nici un fel de invelis cit ar fi de tipator colorat!!!!

Nu are cum sa aiba nici un fel de inteles frumos, seducator sau orice alt inteles vecin cu iubirea...iar implicatia ca ceva e gresit cu cele care nu il putem accepta este alta magarie (altfel nu am cum sa-i spun).

Pentru cineva care se declara atit de toleranta si intelegatoare, ar trebui sa se inteleaga ca exista si femei care nu accepta sa fie calcate in picioare cu zimbetul pe buze, injosite si umilite iar apoi luate la mingiiat...Fiecare cu gradul lui/ei de toleranta.

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

iti promit ca-ti povestesc, dar ce zici, sa-i bag si $20 in chiloti?

Mergi la inceput

eu am o intrebare. eu stiam ca prostituata este cea care presteaza pentru bani si cu.rva e cea care se intinde la toate colturile pe gratis, cu cine apuca.
Gresesc? Ca as vrea sa folosesc termenii corecti.

Mergi la inceput