Vorbim limbi diferite...

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Rufus, apreciez gestul. Atata timp cat intelegi preabine, it's fine with me.

io

http://tac.families.com/ezb/864408.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

quote:
Originally posted by Rufus
Puteam sa spun si ca "politica e o curva" si tot sareau in sus ca jignesc, ca de obicei, femeile si o compatimeau pe doamna Politica.

..... ai grija ce spui ... si Politica este de genul feminin. De ce nu poti spune " Politica este insalatoare. " sau "tradatoare" , " incorecta " ... ca doar nu poate intretine relatii sexuale cu mai multi barbati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
PS. ce inseamna cuvantul pe care l-am bolduit?

Cuvintul ala nu exista in limba romana. Este varianta furculision a cuvintului (din limba engleza) permeate care inseamna ceva care trece, difuzeaza printr-un mediu.

Echivalentul roman ar fi 'Se vede din comentariile tale'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

vedeti ca vi se arde mincarea pe foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

?

Sau, mai bine zis: ???

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

quote:
Originally posted by miau-miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by vandal

quote:
PS. ce inseamna cuvantul pe care l-am bolduit?

Cuvintul ala nu exista in limba romana. Este varianta furculision a cuvintului (din limba engleza) permeate care inseamna ceva care trece, difuzeaza printr-un mediu.

Echivalentul roman ar fi 'Se vede din comentariile tale'

Iertare boierule, da' n-avusei parte decit de fro 8 clase in lb. romana (si-mi cerui iertare de citeva ori pina acuma)...Nu am asa inalta educatie ca matale...da' esplica si la analfabeta de mine..."bolduit" este cuvint in romaneste, ca ma uitai pe DEX si nu gasii asa ceva. Ori poate numa postarea mea zgirie la urechi inalte si educate...."Bolduit" suna bine, elevat si calculatorit...Litere groase e prea tzaranesc, nu-i asa.

Vajnica si demna de tagma barbateasca - pardon, omeneasca (sa nu zica lumea buna ca discriminez) interventie...la forma, nicidecum la continut.

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hello, pot si eu sa stiu pana cand domnu Rufus o sa jigneasca in dreapta si in stanga numind disperate niste membre ale forumului care nu au alta vina decat ca lasa mancarea pe foc sa se arda in ideea ca au dreptul la opozitie fata de anumite zicale si ziceri romanesti misogine si anacronice?????????????????????????????????

(daca sunt prea subtila spuneti-mi, ca reformulez in ceva de gen atac la persoana:)))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Aici e vorba de un modus operandus...una vine si il incita pe om si apoi alte 7 asteapta la cotitura si apoi sar la scandal...da unde e domle moderatoru...da nu-l dam afara.....si mereu e vorba de aceeasi echipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Aici e vorba de un modus operandus...una vine si il incita pe om si apoi alte 7 asteapta la cotitura si apoi sar la scandal...da unde e domle moderatoru...da nu-l dam afara.....si mereu e vorba de aceeasi echipa.

Ai sosit la spartul tirgului...

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput