arta pt cei mici dar nu f mici

arta pt cei mici dar nu f mici | Autor: tora97

Link direct la acest mesaj

am 2 fete, 10 si respectiv 13 ani pe care vreau sa le duc la teatru, expozitii, etc.
Cred ca multi dintre noi au copii cu virste apropiate, virste cind nu mai sint de teatru de papusi
aplez la voi, la ajutorul vostru, sa mi recomandati piese, spectacole, expozitii.. orice le ar putea trezi interesul pt arta, cultura in general Pt ca eu habar n am de unde sa incep si cu ce anume!

Cu speranta si multumiri anticipate

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

tora,nu te pot ajuta cu exemple din pacate dar fiindca spui ca habar n-ai de unde sa incepi eu ti-as sugera sa incepi cu forma de arta spre care esti tu inclinata,care-ti place tie mai mult.asta pentru ca sa poti discuta in cunostiinta de cauza cu fetitele tale si sa le poti indruma.apoi vezi catre ce au ele inclinatie si largeste-le optiunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

..poate nu m am facut prea bine inteleasa.. mi as dori sa mi recomandati spectacole mai accesibile pt ele.. Poate un take ianke .. ar fi mai accesibil decit burghezul gentilom

cu multumiri

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Spectacole, nu stiu. Dar ma gandeam ce-mi facea mie placere prin adolescenta.. Muzeul taranului roman, Muzeu Satului(ma duceam in fiecare sambata sau duminica, doar sa ma plimb pe acolo, plus ca vara sunt si expozitii de sculptura, icoane pictate.. etc).
Cred ca daca iei un ziar gasesti multe spectacole si mai sunt si cursuri de foto, la muzeul de istorie parca sunt iar cursuri, pur si simplu le duci si vezi ce le place.. MA gandesc totusi, ca cea de 10 ani poate nu e intersata de cursuri.. In schimb, daca faci o plimbare pe la Romana, imposibil sa nu gasesti afise cu ceva interesant..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Eu mi-am propus sa merg cu fata mea la opera la Cenusareasa

http://my.operanb.ro/component/option,com_jcalpro/Itemid,36/extmode,view/extid,17/lang,ro/

Inca nu am avut timp, dar neaparat vreau sa mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mergi la concerte, la Radio sau ateneu, eventual la prime partyi, nu la tot concertul
Cand e ceva cu solist: adica programul arata asa:
o piesa de inceput, apoi un concert cu solist.si in partea doua o simfonie ceva.

Concertul cu solist e foarte spectaculos, sigur le va placea Brahms, Ceaikovski, Mozart, Beethoven.Nu-s f lungi si sunt captivante.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput