Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Simona, eu stiam ca la prenatal era plafon 5 salarii medii, de aceea te intrebasem. Oricum am lamurit la medicalul ala, eu oricum ar fi tot peste plafon am, deci voi calcula numai cas la pafon si diferenta e netul meu. Multumesc mult.
Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

He, he, stiai tu ceva de 5 salarii medii, dar era vorba de baza de calcul a contributiei la cas care se plafona la valoarea aia, nu de valoarea indemnizatiei pt medical.

Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Afibebe, nu am mai aflat nimic, dar chiar am sa caut maine la servici sa vad daca a aparut ceva. Si pe mine ma intereseaza...

Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nanaa, felicitari pt bb Razvan! Craed ca sunteti in extaz!!!!
Miha, de ce schimbi dr? ce s-a intampat?
Danielle, sper sa-ti treaca repede durerea!
eu o tai o tura afara cu fimea:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sabinule, mercic mult de tot. Suntem tare fericiti mai ales ca bebe e bine si se juca de zor acolo in burtica la mami. L-am vazut cum deschidea gurita si inghitzea, ne-a zis dr ca manca, dupa care s-a linistit si s-a apucat sa suga degetelul.

Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Burtici frumoase si dragalase, haideti la un nou capitol aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Salut si eu burticile ,
ma alatur si eu voua acum , va citesc de la inceput, da nu prea aveam timp de scris, acum am berechet, trebuie sa stau in pat ca vrea sa plece
as vrea sa ma adaugati la listuta voastra, UM 26.11.2006, DPN 01.09.2007 si avem carucior

pupici si sa aveti o seara linistita

poze

Mergi la inceput