eu grupa 0, tatal grupa B, doi copii perfect sanatosi iar in timpul sarcinilor nu m-a intrebat nimeni nimic legat de acest subiect asa ca stai linistita, nu ai nevoie de stres acum
Numai bine!
doar marea
fetelor,
nu este o tragedie , stati linistite!
incompatibilitatea de grupe exista doar atunci cand mama are 0 si tatal altceva. atunci donezi un pic de sange - dozarea de anticorpi.
ptr celelalte mame este valabila doar regula cu rh-ul.
daca mama are b si tatal o atnci bb poate avea si ab .
cele care aveti grupa 0 puteti sa va intrebati dr-ul - nu va rade de voi !
Eu tot nu inteleg. sotul meu are B3 si eu 0. Mi-am intrebat medicul si a spus ca nu e nici o problema, sa stau linistita. Acum stau si ma gandesc: si la prima sarcina si acum am iminenta de avort. La prima am facut tratament in prima luna si s-a rezolvat.Acum o iau de la capat. E vreo coincidenta? Pe mine m-a asigurat ca nu e nici o problema din acest punct de vedere.
9+
vine bebe2
Si eu am grupa O si sotul B, am facut analiza pt anticorpi si asteptam rezultatul.
Dr mea mi-a zis ca in mod normal la prima sarcina nu prea apar pb referitoare la grup, abia la a doua tb obligatoriu verificat, la mine este a 2-a sarcina, pe prima am pierdut-o, dar nu asta conteaza.
In cazul in care nu iese bine o sa fac niste injectii, nu stiu ce si cum. Va spun sapt viitoare cand iau rezultatul si merg la dr.
cecilia,22+
Cristian