card finans..mai exista?
Raspunsuri - Pagina 2
ramonzca79 spune:
AICI AVETI PREZENTAREA PRODUSULUI!!!
Cardul Avantaj e un produs unic pe piata din Romania.….De ce????
1. este un card cu dubla functionalitate debit/credit...poti plati cu el sau iti poti pastra economiile pe el, salariul...etc
2. poate fi folosit oriunde in lume - ti se dau bani in moneda tarii respective - conversie automata(f bun pentru concediu)..
NU EXISTA COMISION PENTRU PLATA CU CARDUL NICI IN TARA SI NICI IN AFARA TARII!!
3. banca iti pune pe el valoarea a 3(trei) salarii nete
4. poti scoate intreaga suma pentru a o folosi in interes personal -
Exemplu... scoateti 100 ron(1 000 000 lei) si nu-i depuneti in 45 zile...dobanda este de 25 ron(250 000 lei)/ an deci 2.08 ron(20 800 lei) pe luna...este avantajos mai ales ca nu-ti da nimeni bani cand ai nevoie si nu este limita de timp cand sa-i pui inapoi(o poti face peste 5 ani dar platesti acei 20 000 lei /luna).......
5. pentru fiecare tranzactie la magazinele partenere banca te rasplateste cu un bonus
6. cel mai important - ceea ce-i da si denumirea de AVANTAJ si-l face PRODUS UNIC piata din Romania este ca se poate cumpara cu el in rate fara niciun fel de dobanda de la magazinele partenere Finansbank care sunt in numar de peste 3500 in Romania
Exemplu - la Leonardo cumperi o pereche de pantofi de 1 600 000 lei - platesti in 4 rate egale cate 400 000 lei/luna;
- la Mobexpert cumperi o canapea de 18 000 000 - platesti in 6 rate cate 3 000 000 lei /luna.....fara niciun fel de dobanda - ASTA DACA AI CARD FINANS AVANTAJ
- la Benvenuti cumperi o pereche de pantofi de 1 500 000 lei in 5 rate a cate 300 000 lei/luna… fara niciun fel de dobanda - ASTA DACA AI CARD FINANS AVANTAJ
- la Aerotravel poti plati excursia sau sejurul pentru a-ti peterce concediul in 4 rate – te costa 400 EU – platesti 100EU/luna… fara niciun fel de dobanda - ASTA DACA AI CARD FINANS AVANTAJ
Urmand link-ul puteti vedea magazinele participante din tara precum si nr de rate pe care-l ofera -alegeti orasul!!!!
http://www.cardfinans.ro/magazine.php
IMPORTANT!!!!
NU COSTA NIMIC SA FACETI CARDUL FINANSAVANTAJ - NICI MACAR TAXA DE EMITERE...POATE CA ACUM NU AI NEVOIE DAR NU STII NICIODATA… SI NU-TI STRICA SA-L AI IN PORTOFEL DIN MOMENT CE NU PLATESTI NIMIC PENTRU EL!!!
Conditii :
- varsta 18 – 80 ani
- angajat cu carte de munca de minim o luna
- pensionar cu pensie de minim 290 ron(2 900 000 lei)
un an de convietuire-13 august
gabriela_tutuianu spune:
mi se pare putin cam frumos sa fie adevarat ceea ce spui tu . asta in primul rand pentru ca detin deja unul si cine nu crede ce mare teapa este acest card ii trimit un extras de cont sa vada ce dobanda extrem de mare are.cca 10-15% pe luna.da,da.nu gresesc.pe luna.
asa ca daca vreti teapa puteti sa va luati acest card.
teodora35 spune:
gabriela noi am folosit cardul sa cumparam produse nu sa scoatem banii dupa el si pot sa spun ca suntem multumiti nu platim nici o dobanda nimic
familia mea de-ale croitoriei animalutze
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by gabriela_tutuianu
mi se pare putin cam frumos sa fie adevarat ceea ce spui tu . asta in primul rand pentru ca detin deja unul si cine nu crede ce mare teapa este acest card ii trimit un extras de cont sa vada ce dobanda extrem de mare are.cca 10-15% pe luna.da,da.nu gresesc.pe luna.
asa ca daca vreti teapa puteti sa va luati acest card.
"niciodata nu e prea tarziu"
gabriella.. GANDESTE-TE CA ACESTE LUCRURI SUNT PUBLICE...ATAT PE SITE-UL BANCII CAT SI IN FIECARE INSTITUTIE IN PARTE!! DACA DOBANDA AR FI ALTA DECAT 25%/AN RESPECTIV 2.08%/LUNA NU CREZI CA OAMENII AR PROTESTA SI OPC AR SCRIE PE CREDIT EUROPE BANK???CUM SA SPUNA O DOBANDA SI SA PRACTICE ALTA???ASA A FOST DE LA INCEPUT....SINGURUL COMISION ESTE CEL ANUAL DE ADMINISTRARE A CARDULUI IN SUMA DE 350 000 LEI SI CREDE-MA CA NU ESTE F MARE COMPARATIV CU AL ALTOR BANCI - CEC - 40 000 LEI/LUNA, ABN AMRO 500 000 LEI/AN, RAIFEISSEN 400 000 LEI/AN...SO..
ASTEPT INTREBARI ..
un an de convietuire-13 august