Copiii din 2002 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Alina, noi am mai fost si asta-vara in Viena, ne-am dat si noi in roata, batea putin si vantul... Lui Stefan i-a placut mai ales sa se plimbe cu calutul, de trei ori s-a plimbat! Si am fost la Schönbrunn, insa nu l-am vizitat, ne-am plimbat prin gradini si am mers la... Zoo, fireste, unde Stefan a calarit toate animalutele acelea de metal. Vom repeta actiunea si anul acesta, adica Prater si Zoo nu vor lipsi din programul nostru. Apoi vom merge prin locurile de joaca din Viena, ne vom plimba cu mijloacele de transport in comun (Stefan s-a indragostit de ele anul trecut) hi-hi. Nu avem mult timp la dispozitie, tati merge vineri si luni la serviciu, eu ma voi plimba "pe langa hotel" cu copilul (este un loc de joaca si are un mic funicular, printre altele), sambata si duminica vom fi impreuna la plimbare prin oras. Sper sa avem si vreme frumoasa.
Cred ca si lui Stefan i-ar placea sa vada "printi si printese", vom vedea cat ne permite timpul. Eu as prefera, sincer, parcurile si plimbarile.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:


HRISTOS A INVIAT!
Nu am mai fost de ceva vreme pe aici....dar sper sa ma primiti din nou..
Sanziana am ramas...masca... la ceea ce am auzit ca fac acolo copii la gradi..
Eu am o mare problema cu ceea ce se face la noi....colorat , modelat plastelina, lipit ....sunt absolut imposibiliiar acu dupa ce am auzit ce faceti voi acolo, chiar simt ca explodez
De la toamna ii inscriu la o alt gradi unde se pare ca mai si invata ceva
Sper ca de data asta sa fie ok ca eu am tot avut probleme cu modul lor de a se ocupa de copii
....Si e atat de frustrant sa vezi copilul interesat de o multime de lucruri....si tu sa nu ai posibilitatea de ai oferi prea multe alternative....
La un moment dat ROBERT mi-a spus ca s-a saturat de camin(de acolo porneste nemultumirea mea )si ca vrea la scoala
Ruxisi eu am avut un mic incident de felul acesta:ROBERT era cu bunicul si DARIA si se intorceau de la gradi...mergeau de mana cand a vazut un fluture si a fugit dupa el, smuncindu-se din mana bunicului.....Noroc ca erau pe o straduta dintre blocuri si nu se circula cu viteza.....Am aflat abia seara cand am venit de la servici ..si dupa ce toata lumea ii tinuse morala..
Am luat-o de la capat....si am fost foarte bulversata pentru ca noi circulam foarte mult pe jos si de mici i-am tot instruit cu asiguratul si atentia atunci cand suntem pe trecere...dar se pare ca nu s-a prea prins si sunt uneori cam speriata de chestia asta...
Hellen felicitari pentru printesa , sa fiti sanatoase si la cat mai mult laptic
ROBERT primeste observatiile pe cand DARIA...se enerveaza si rupe foaia
Vremea asta ne da mari batai de cap....nu vrea sa se incalzeasca si pace...acu juma de ora a tras o rafala de ninsoare......erau ca niste bilute de zapada....si e asa de frig...Si eu care speram sa iesim cu bicicletele....
Va pup si va doresc o saptamana cat mai calduroasa
Tamyra mami de spiridusi : ROBERT ARMIN si DARIA REBECA (26 iunie 2002)
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi miercuri avem inspectie de acreditare la gradi...va fi haos!!!! Vin 15 inspectori, care cauta peste tot (sa nu fie ceva care sa accidenteze copilul) ne vor asista la lectii, vom avea exercitiu de incendiu, vor incerca sa "rapeasca" copiii (si trebuie sa fim pe faza)...Ah...de abia astept sa fie joi!!!!


Tamyra, mie imi e mila de copilasii...ca tare au nevoie sa isi mai odihneasca si ei mintea!!!! David e norocos ca sta pana la 13.00 la gradi, apoi avem de obicei activitati sportive sau parc, sau piscina!!! Dar majoritatea ajung acasa la 18.00-19.00...Cred ca parintii nici dus nu le mai fac...ii pun la culcare si gata!!!!



It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna fetelor,
am venit sa va salut ... inca traiesc si nu am nimic nou si palpitant de povestit, deaea stau frumos in banca mea.
Julian e bine sanatos ... ma terorizeaza cu temele lui de acasa... el vrea toata cartea o data sa o termine eu nu vreau deloc sa fac .

Sinzi si la ei la scoala tot asa se joaca .. ma rog ei nu ne numesc inmultiri sau adunari.. le zice simplu joc cu numere si tare se mai distreaza pitici cu ele... observ s eu ca pe zi ce trece tot mai multe lucruri invata si ma uimeste.

zi buna la toata lumea si sanatate


Sanatate si numai bine


Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna scumpelor!
Noi nu ne laudam bine, adica eu si Gabi, George e un erou si macar el e ok. Eu am facut un pui de gripa saptamana trecuta, i s-a stricat si burtica lui Gabi, de aici alte minuni cu ea... acum ea e ok, insa pe mine iar m-au intors frisoanele si durerile si nu sunt in stare de nimic.
Din pacate am trecut-o pe lapte praf, eu nu mai am decat foarte putin lapte si ea e o fomista, asa ca nu are norocul lui George de a fi exclusiv alaptata cateva luni. Important e ca ea sa creasca si sa fie sanatoasa, restul rezolvam noi cumva!
Am pus poze noi cu ea si George aici!
Vrem si noi la plimbari, insa vremea, asa cum spunea Carmen, e jalnica aici. Deci mai stam prin casa si facem excursii prin apartament!
De maine George se reintoarce la camin, dupa weekend-ul prelungit, cred ca e satul doar de noi.
Va pupam, sanatate maxima si sa aveti niste zile frumoase, macar de maine incolo!
Elena

Mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">"Gabriela" (12.04.2007)si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabb, tare frumoase pozele noi!!!! Si Julian a crescut f mult!!!!

Elena, e dulce foc Gabi!!!! Si seamana tare mult cu fratiorul ei!!!!



It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Elena, nu te necaji ca nu ai alaptat exclusiv, mai important este sa fie copilul sanatos. Am vazut pozele si sunt tare draguti copiii tai. Sa fiti sanatosi, ca celelalte se rezolva.

Noi suntem ok, Abia asteptam excursia de week-end.

Azi-dmineata erau 2,5 grade in Bv, pe capota era gheata :(.
Va doresc o zi calda.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Va salut si eu dupa cateva zile de hoinareala. Am fost plecati in minivacanta de 1 Mai, in 3 locuri diferite, sambata la Snagov la niste prieteni, duminica la Nucet la finii nostri, iar de duminica seara si pana aseara la sora mea la munte! A fost foarte frumos, si odihnitor pana la urma! O sa revin si cu poze, dar diseara de acasa!
Nicoleta drum buna maine si vreme buna la Viena sa aveti! Intrebai cum e cu circul. Andrei a fost cu grupa lui de la gradi si e ok, sunt foarte atenti si le place! Cu noi n-a fost niciodata! Andrei merge mai mult la teatru cu colegii lui, dar intr-o sambata l-am dus si noi la Motanul incaltat (desi o mai vazuse odata cu grupa lui). Desi a fost incantat, la el nu conteaza ca vede acelasi lucru de mai multe ori, seara ne-a zis ca i-a fost frica de Capcaun, ca era mare si urat dar i-a parut si rau ca a fost mancat de motan dupa ce a fost transformat in soricel... Asa reactioneaza ei la tot ce vad!
Sanzi, succes la inspectie, interesante lucruri aveti pe acolo!
Ruxij, cred ca ati tras o spaima teribila cu Bogdan cu bicicleta! Sunt foarte imprevizibili, si mie mi-a facut o data o faza similara, si-a scos manuta din mana mea (eram pe trecerea de pietoni) si a zbughit catre tatal lui care astepta pe trotuar! noroc ca erau masinile oprite la semafor, si noroc ca nu a fost nici una sa faca dreapta (ca aveau verde intermitent)! Dar oricum l-am mustruluit rau atunci!
Elena, sa-ti traiasca scumpeii, ce dragalasi sunt!
va pupicesc, mai intru diseara!


Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am pus si noi cateva poze http://family.webshots.com/photo/2674513110087737923bQDPXK
Cu fetita de care ne-am "amorezat"...De 2 saptamani tot insista (ea, ca fetele sunt cu initativa) sa vina la David acasa sa doarma, cred ca pana la urma sapt viitoare o sa le indeplinim dorinta!!!!


Katty, de abia asteptam poze!!!! De abia astept sa iau si eu o gura de aer de munte...imi e atat de dor!!!

Elena, David a supt la san o luna, si ii suplimentam si cu lapte praf...si e sanatos si istet!!!!



It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Hello mamicutele dragutele !

Bine v-am regasit. Noi am fost plecati de vineri pina luni seara la vulcanii noroiosi, unde a fost tare frumos. Am vazut si focurile vii si Bogdan a fost tare fericit. Era cit pe ce sa dormim la cort, dar pina la urma am dormit intr-o casa (cam darapanata, dar totusi casa).
Acum sta acasa ca mai tuseste un pic si ii curge nasul si am zis sa-l mai menajam un pic, nu cumva sa i se intoarca raceala.
M-am uitat si pe unele poze puse de voi, promit sa le vizionez pe toate cit de curind si sa pun si eu poze de la vulcanii noroiosi


Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput