Copiii din 2002 (33)
Raspunsuri - Pagina 23
Nicoleta spune:
Salut.
Noi suntem foarte suparati, unchiul meu, cel cu cancer, a murit duminica. Am aflat ca s-a tinut cu dintii de viata asta, ii grabea pe cei din jurul sau sa ii aduca sange, sa dea mai repede, sa poata sa reziste si el! Este cumplit sa auzi asa ceva. Imi va fi asa de dor de el!
Fiindca trebuie sa ajung la inmormantare, ma gandeam ieri ca voi ajunge cu trenul la Buzau, si de acolo sa rog pe cineva sa ma ia, pana la Ramnic, poate vine unchiu Nelutu sa ma ia cu masina (el a fost prima persoana care mi-a venit in minte... de parca nu la inmormantarea lui ma duceam...). Inca imi amintesc expresiile pe care le folosea, tonul vocii, vitalitatea lui, imi amintesc de el cu mult drag, parca nu as vrea sa il vad in sicriu... Of, e tare greu sa pierzi pe cineva drag.
Nicoleta
katty spune:
Buna,
Nicoleta, e greu de exprimat in cuvinte tot ce as vrea sa-ti zic! Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceste momente! Unchiul tau cu siguranta va ramane in memoria voastra asa cum a fost! Fiti tari si incurajati-o pe matusa ta! Condoleante!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
mari_paun spune:
NIcoleta, imi pare rau pt pierdera unchiului tau...
condoleante...fii tare
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
Karina spune:
Condoleante Nicoleta, imi pare tare rau.
Va doresc sa aveti putere sa treceti mai departe !
Pt. unchiul tau e mai bine, ca a scapat de suferinta !
Dumnezeu sa-l odihneasca !
sinzi_ana spune:
Nicoleta, condoleante!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Gabbriela spune:
Nicoleta, condoleante si putere sa poti trece peste pierderea unchiului tau
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
CORNELIAP33 spune:
Nicoleta Sincere condoleante!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
carmen spune:
Nicoleta, condoleante.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
light spune:
Of, Nicoleta, speram sa nu aduci vestea asta, speram ca unchiul tau sa traiasca.Dumnezeu sa il ierte, sa il odihneasca in pace!
crig72 spune:
Nicoleta D-zeu sa-l odihneasca!condoleante!
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie