LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)
Raspunsuri - Pagina 9
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by micaalsa
Eu am incurajat-o la inceput pe Iulia sa manance singurica pentru ca asa citisem ... ca trebuie obisnuiti sa manance cu manuta lor. Dar regret lucrul asta acum pentru ca vorba ta, pranzul ei e mai mult pe pereti decat in gura. Acum nu vrea mai nimic sa-i dau cu lingurita, chiar si in ciorba isi baga mana, apuca cate-un morcov, se uda toata ... nici n-are rost sa mai zic ca numa' ma 'nervez.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Ciufarinoooooo...sa traiesti mama, sa fii santoasa, voinica si frumoasa, sa ai parte numai de bucurii si sa faci o camera mumoasa si pentru bebe 3...
Pentru cine mai doreste poze de la intalneala din parc exact aici.
Iar de aici cateva aventuri mai noi cu motzata vesela....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Tili spune:
Draga Valeria, LA MULTI ANI!!!, sa fii fericita alaturi de cei doi puiti ai tai si de sotul tau. Multa sanatate si multa dragoste!!!
Poze cu Matei (11 martie 2006) si Mihaita (24 aprilie 2001) aici.
carmenpit77 spune:
Buna seara fetele
Azi am facut si noi vaccinul de un anisor. Am plans muult acolo dar acum suntem bine sper sa nu faca nimic rau.
Am vazut ca multe mamici de ghiocei vor sa se apuce de bb2. Le doresc mult succes si multa sanatate. Eu fac parte din categoria care deocamdata nu vrea sa mai faca nici o miscare
alinaalex spune:
Mariana, mai dar interesanti is suedezii astia! la noi, din contra, lumea se retrage la pensie la o casutza, eventual la tzara. Asa ma gandesc si eu, sa stam si noi la casuta cand om mai imbatrani.
Serj, chiar ar fi super sa punem de-o intalneala!
Poli, drum bun si distractie placuta la Salonik!
Noi am dat o fuga azi dupa-masa la medic, ne-a consultat si am facut vaccinul ROR. Marc inca mai are muci, dar dr. a zis ca nu vede de ce sa nu-i faca vaccinul, ca nu mai e rosu-n gat. Marc a plans un pic, ca de obicei, cam 10 secunde. Apoi s-a comportat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat! Ca un barbatel adevarat care este!Asa se distreaza dr. cand vede ca Marc se gadila cand il consulta cu stetoscopul. Apoi ne-am dus in parc si am stat pana seara tarziu, am fost chiar si la cumparaturi (noi 2)!
De-acuma am scapat si de vaccinuri pana la 2 ani jumate!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
aileana spune:
Catrinutza, sa o pup pe Mariuca ta drept in varfu' boticului ala ca de iepurila. Si pe Bia, si pe Vlad, si pe Mario si pe cine a mai fost la intalneala in parc, ca tare am mai savurat pozele puse de tine.
Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an , Poze dupa 1 an
Cununia si nunta, poze eco 3D
Botezul si motzul
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
aileana spune:
Alinaalex, ce bine ca n-a facut urat la vaccin. Andrei al meu, ca niciodata, a urlat in continuu de la dezbracare si pana la imbracare. Drept rasplata n-am mai apucat sa o intreb nimic pe dr. de zapaceala si 'atmosfera'. Ce m-a bucurat mult e ca n-a facut temperatura deloc, dar i-am dat niste Nurofen preventiv.
La noi urmatorul vaccin e la 2 ani, se cheama Varilrix si e anti-varicela (sau varsat de vant). La 2 ani jumate e rapelul al 2lea la Infanrix. Voi nu faceti vaccin anti-varicela?
Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an , Poze dupa 1 an
Cununia si nunta, poze eco 3D
Botezul si motzul
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
ANDREEA GEORGIANA spune:
...special pentru Catrinel.
BIANCA!
ERIC IONUT!
IONUT ALEXANDRU!
CRISTIAN!
ISABELLA MARIA!
EVA MARIA!
MIHAELA!
TUDOR ANDREI!
ANDREI!
ERIK SEBASTIAN!
CIUF!!!!!
MILIOANE DE PUPICI PENTRU VOI SI TOATA BUCURIA DIN LUME!!!!
Va multumesc pentru gandurile frumoase trimise de ziua mea(onomastica),pentru faptul ca v-a ingrijorat absenta mea si...pentru ca existati,in general.
Am fost bolnaviori,eu si C cobza,Bubu mai putin,de fapt nu stiu daca la ea a fost raceala sau simptome de "maselatita"(mucisori,nervozitatea,lipsa apetitului...).
Acasa nu mi-a mers DC-ul deloc,insa am mai intrat pe forum de la serviciu,printre picaturi si am mai aflat cate ceva.Nu prea am apucat sa vad poze&filmulete dar sper sa recuperez.
Laura Ioana,ce vesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Iti tin pumnii stransi sa fie totul bine si,normal ca nu voi spune nimic.Stii tu...Oricum nu ne vedem prea curand cu finutii.
Ileana, multi de tot pt. tine si pt. bebe ce va veni sa va lumineze viata.Bafta!
Mihaser,ihi!Adica da.Unde-s buclele dragutului meu????????Cum a fost la Viena,ce ati vazut&cumparat&gustat?
Poli,stiam eu ca vei fi o mireasa frumoasa cu un...crestin adorabil.Prea putine poze insa...
mariana,te admir!Nici nu-mi vine sa ma mai plang de ceva,atata vreme cat tu faci fata atat de bine,in conditiile in care n-ai unul ci patru bebei.
Adarmaia bolnaviara!
(sanatosi acum!)pt. toti bolnaviorii momentului!
Vazut si poze de la intalnirea din parc de la care,motivat,a trebuit sa lipsesc.Promit sa ma revansez.Maine ii luam motul Theei(sau ma rog,ii rupem turta),am aranjat o mica petrecere la un spatiu de joaca,cu copii si parinti,bunici...
Vad ca va ganditi serios la bb 2(chiar 3).mi-e mi-a cam pierit elanul,mai ales ca traversez o perioada extrem de solicitanta,suntem f.f.f.f.f obositi,doar cu gandul la vacanta(iluzorie inca)
Inafara bonei(fata de care am revenit la sentimente mai bune)nu se prea inghesuie nimeni sa ne ajute,asa ca dupa serviciu ajung acasa exact cand se trezeste Bubu si sunt luata de proaspata.
Bubu a mancat prost cateva zile,acum insa si-a revenit si papa bine,mai ales la masa de pranz.A descoperit pufuletii si este topita dupa ei,dupa sticksuri si dupa orice n-ar trebui sa se afle in manuta/gurita ei,in general.
Pup si incerc sa revin.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
alinaalex spune:
Ileana, da' tare frumusel e Andrei al tau! si fotogenic, are asa o mutritza de smekerel! Mie mi se pare ca seamana leit cu tine. Am vazut toate pozele voastre. Super! Ce fain tort a avut de ziua lui! Ce a ales de pe tava la motz?
Mai, noua nu ne-a zis nimic dr. de vreun vaccin anti-varicela! A zis doar de DTP de la 2 ani jumate. De fapt nici n-am auzit ca este si de-asta! hmmm...
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
Catrinel_17 spune:
Hai ca am lipsit numai doo zile, nu pun canapeaua!!!
ANDREEA ma bucur ca ai revenit! Tare aglomerat program ai… brrr! Cand aveti timp de-o vacanta?
La noi….Oana e OK, am impresia ca urticaria aia tot mai persista, dar mult mai putin. Probabil o sa-i treaca atunci cand ii trec si muceii de tot.
CATRINUTZA, si io eram ingrijorata cand nu manca Oana. In ianuarie a avut asa o perioada cand am plecat eu la lucru, i-au iesit 6 dinti si ne-am mutat. A tinut cam 2-3 saptamani. Acuma iar a avut o perioada de vreo 10 zile, i-au iesit 4 maselutze. Si in perioadele astea doarme prost, e cranky, agitata…pai saptamana trecuta redusese la 3 mese pe zi. Manca bine numai laptele de seara si dimineata, la 10.30 dimi si la 5 dupamasa nu voia sa pape, iar pranzul…juma’ de portie. I-am facut o supica de pui si am blenduit din nou totul, ca nu avea chef sa mestece (si din cauza de masele, si din cauza de nas infundat) – si a papat, in sfarsit la prinz mai bine. Acuma am revenit la sfaramat cu furculitza.
In rest, are ceva alte simptome? Febra? Constipatie/diaree?
CIUF, la multi ani si toate visele sa ti se indeplineasca!!!!! Sa fii fericita si sa ai mult noroc in viata sa de bucuri de familia ta frumoasa!!!
Intrebai de soferii de aici. Tare corecti, prioritati, amabili, tot. Se mai baga cate unul, dar alea sunt chiar exceptii. Cand ma gandesc la ce a patit PISPI, ma cutremur.
ALINAALEX, noi am facut si anti-varicela.
MARIANA, inca un bebe? Wow! Iti dai seama ce de nepoti o sa ai?
NOE, si tu ti-ai dat drumu’ in jungla sofereasca, zici?
Fetele, zicea careva de gratar de pui pt bebe, cum il faceti? Cum il dati dupa aia, blenduit?
Ieri i-am dat lui Oana cartofi cu sfecla rosie si cu carnitza, i-a placut mult!
Ieri Oana mea isi tinea labutzele de la picioare in mana si-mi intindea cate una sa i-o rod, zicandu-mi “papa, papa!” M-am spart de ras.
Sora lui soacra-mea a murit ieri… Le-am luat bilete de avion sa mearga la Bucuresti, la inmormantare. A murit pur si simplu in fotoliu, la TV. Am crezut ca nu aud bine, era o femeie grozava, imi placea tare mult de ea.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)