LMA*Ghiocei de Martie-Aprile 2006*(34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Alinaalex, Micaalsa, traitz', remediat defectiune tehnica! Bifasem la 'age restriction', dar sa stiti ca daca va 'sign in' cu ID-ul de yahoo, mergea. Sa stiti ca am stat pana la 12 si ceva azi noapte sa le pun, asa ca, milaaaaa, caci am un somn monstru.

Serj, sa stii ca asa am constatat si eu ca suntem pregnanti cu Andrushka. Nu ca as insinua ceva....

Ileana si Andrei Ioan
Poze Andrei Ioan Pestritzu - primul an , Poze dupa 1 an

Cununia si nunta, poze eco 3D

Botezul si motzul
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

aileana, acum am reusit sa le vad ... tare smecheros mi se pare al tau. L-a convins si pe bunicul sa-si puna cutia-n cap Serj, abia astept sa ti se remedieze problema cu internetul de acasa, sa ne mai povestim si pe Mess. Asaaa ... sa inveti si tu sa dansezi si sa canti pe Cutiuta Muzicala ca eu m-am saturat. Cam in 2 saptamani suntem nasi la nishte prieteni si zau de nu-mi iau Cutiuta cu mine ca alta muzica n-am auzit de vreun an incoace .

Vedeti ce de vreme de scris am? Asa-i cand exti in vacanta la mama, copilul doarmne 2 - 3 ore la amiaza, curatenie si mancare nu tre' facuta ... boierie curata. Tre' cate-o perioada din asta de relax ca altfel o iau razna.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

repede, repede

CINE VINE IN TINERETULUI, DUPA H15:00? EU O SA FIU ACOLO CU BIA, DATI UN SEMN PE NR DE ZAPP, CA E MAI SIGUR CA IL AUD

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Madness does not always howl. Sometimes, it is the quiet voice at the end of the day saying, "Hey, is there room in your head for one more?"

Mergi la inceput

Ce-as mai zbura eu intr-acolo ....

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CIUF scump LA MULTI ANI FERICITI !!!!

MARIANA draga mea eu te felicit si...sper sa calc pe urmele tale.....adica in privinta numarului de prunci.Si sincer daca tu crezi ca mai ai energie,iubire si ce mai e nevoie pentru bebe,de ce nu?Sunteti tineri,frumosi,destepti si daca aveti cu ce creste copilasii....de ce nu?Mai sunteti si intr-o tara in care sincer ca se merita si se poate sa faci copii si sa-i cresti frumos si fericiti,deci....cu tot sufletul iti spun DA,mai chemati barza caci nimic dar nimic nu se compara cu o familie mai mare.....si sarbatorile sunt dumnezeiesti cand sunt mai multi la masa.Te admir,.....caci eu cam dau semne de oboseala de cand sunt fara maica-mea,adica noaptea imi vine sa plang cand ma trezeste odorul.....dar tot vreau sa incercam din nou in toamna,cand se intoarce maica-mea inca un EmbrioTransfer....din pacate sau din fericire la noi asa vine barza.....la cerere.Si eu mai vreau macar 2,...si daca ma voi simti in stare cand are Rudy vreo 9-10 ani....poate ca va veni si mezinul number 4 .Deci...spor la treaba!!!!Si nu uita ca defapt doar tu stii de ce mai are nevoie sufletul tau si familia ta .....si parerile celor din jur conteaza mai putin caci nu se trezeste nimeni in locul vostru,al tau si al sotului ca sa schimbe bebei.....asa ca....Tocmai am vazut saptamana asta o emisiune cu o tipa la vreo 30 si ceva de ani.....avea un set de gemene de 7 ani....si 6 prunci de 3 ani.......si nu se dadea cu capul de pereti ci se bucura de plozi si normal ca era taaare ocupata.Deci...totul depinde de interpretarea,insemnatatea pe care o dam noi lucrurilor.Daca pentru noi un copil este o binecuvantare si o fericire,nu doar .....sacrificii,nopti nedormite,nervi intansi....a avea mai multi copii echivaleaza cu mai multe portii de zambete,iubire si fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI VALERIA!!!!!!!
Sa fiti intotdeauna o famile fericita si unita!

Anamaria/Alba pe forma rotunda de tort a mea scrie 4L. Mai am una cu circumferinta de 26 de cm si in ea bag doar jumate din cantitate cind fac tortulete mici.Blatul va iesi pufos si nu va creste excesiv in forma.(dar trebuie neaparat unsa forma f.bine - altfel riscam sa scoatem tortul "ciopirtit")

Cristina/Italia pai daca asa stau lucrurile,poate te duci cu Laura Ioana, Alina si Mihaela la Odisee!
Toscana pe care am vazut-o pe net arata super(probabil in realitate este si mai si).As dori mult sa o vizitez daca scapam teferi din Cuba.(in favoarea careia sotul a sacrificat Romania anul acesta)Si la noi iaurturile si lactatele sunt baza...

Aileanace super e poza Andrei cu galetica!
Eu as zice ca o diferenta de virsta mare intre copii e f.buna pt. parinti dar cei mici nu mai au in general tangente...Totusi depinde de situatia fiecarei familii.Noi vom face o pauza cel putin pina in august.

Noe aceeasi senzatie de "mare" o aveam si eu la inceput. Din cauza asta mi-am luat una mica mica sa nu am nevoie sa ma mai gindesc la parcare intre 2 masini mari. Acum insa dupa ce au trecut multi ani ma descurc si cu una mai mare.(daca citeste cineva textul asta s-ar gindi ca...)

Alinalex stii cum fac suedezii de obicei?La 20 de ani locuiesc cu chirie, la aproape 30 isi cumpara/construiesc casa si pe la vreo 65-70 unii se muta la bloc,ca nu mai au intotdeauna putere sa aiba grija ca lumea de casuta.Eu de pe acum innebunesc cind ma gindesc ca n-oi avea putere sa fac curat asa cum imi doresc...

Poli cred ca ai mare dreptate cu organizarea nuntii.Uneori visez sa-mi fac eu rochia si sa o pastrez pina la momentul potrivit...Markus tot asa ca si Nicholas, mereu ar vrea un "obect" nou in timp ce maninca...

Delia sa dea DD sa vii cu vestea cu || in toamna si sa iti implinesti dorinta de a-i aduce lui Rudy papuselul si surioare si fratior!La noi problema ar putea fi timpul,pt. ca atit sotul cit si eu lucram si uneori ni se pare ca cei mici merita mult mai mult decit weekenduri,vacante si seri impreuna.(dar cam asa o duc majoritatea familiilor in Suedia...)

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

La Multi ani Valeria!Sa-ti se indeplineasca toate visele ,sa indragesti jobul actual sau sa-ti gasesti unul care sa-ti fructifice talentele tale,sa-ti gasesti casa in care sufletul tau sa fie fericit alaturi de cei dragi!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

LA MULTI ANI VALERIA!. Sa ai un an plin de bucurii, multa sanatate si impliniri alaturi de familie. Pupici si numai bine .

Mario a luat ieri un vant in nasuc si astazi e plin de muci de dimineata. Sper sa nu faca si febra. Eu sunt racita de luni si m-a terminat o durere in gat. Daca o are si el micutul e tare tare rau ca pe mine m-a dat gata si sunt pe antibiotic de azi. Suntem consemnati in casa ca mi-e frica sa-l mai scot astazi afara din cauza vantului.

Va uram sa fiti sanatosi si numai bine.

Ema si Mario(09 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

CIUFULICI ........

LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE IUBIRE!!!! SA ITI DEA DUMNEZEU SANANTATE SI PUTERE, SA TE BUCURI DE PUIUTII TAI MINUNATI SI SA NE CHEMI SI PE NOI LA BUNATATI, DAAAA ????
LA MULTI ANI !!!

* nu-mi merg culorile, dar iti trimit un gand curcubeos, sa-ti alegi tu ... :)) bineeee????

micaalsa, eu zic sa ne urcam in tren dimineata si poimaine mergem si noi cu Noe in parc, ce zici ???
Iar despre prajituri ... ce sa zic, mie tortul tau mi se pare frumos, aspectuos si neaparat trebuie facut. Dar cand ma hotarasc, vorbim pe mess sa-mi dai ultimele indicatii. Pup!

In alta ordine de idei, MAia e bolnavioara, acum spre bine ... are rinofaringita, acuta chiar ....... ii dau ospamox si ambroxol si sper sa se faca bine pana vineri cand suntem programati la ROR. Poze nu va pun, sa nu virusez :D Probabil o sa pun in contul comun, dar sub parola, ca asa-s eu mai afurisita si nu vreau sa mai vada toata lumea frumusetea mea de fata ;)
VA anunt cand le pun.

Pupici tuturor mamicilor si bebeilor

Noe, te-ai intors??? CA daca mai stai 2-3 zile, ajungem si noi, adica eu si Micaalsa ...

_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

adar, asa trebuie facut. Ne luam inima-n dinti, bebeii in spate si la tren cu noi. Si ajunse prin Buc. city tot s-a gasi cineva sa ne preia de pe peron .
Chiar maine nu-i posibil ca-s la Bistrita ... de-aici imi ia 4 ore sa ajung la Alba, daramite la Bucuresti. Subectul ramane deschis
Sanatate multa la Maia, sa se faca bine.

Pozele mele

Mergi la inceput