Dr. Varlas Valentin, Sp. Filantropia
Raspunsuri - Pagina 3
elenya83 spune:
In primul rand ..mult respect pt D-l Dr Varlas!!! da dovada de mult profesionalism si te face sa ai incredere in el siin tine. Cand am ajuns la dansul nu as fi crezut ca o sa scap de problemele cu care ma confruntam de cativa ani.Este un om deosebit si are nota +10 de la mine!!! Pot sa nasc de 5 ori ca tot la dansul apelez.Un medic mai devotat si mai intelegator dansul nu am intalnit.Are foarte multa rabdare si comunica foarte bine cu pacientele!! BRAVO!!!
Smema spune:
Poate s-a schimbat dl dr Varlas dar sincera sa fiu nu cred. Poate s-a trezit si el dupa cazul acela de anul trecut. E drept ca suntem oameni si suntem supusi greselii, dar cand greseste un doctor urmarile sunt tragice.
"Nu pot s#259; accept c#259; motivul pentru care fiica mea nu are o mān#259; este acela c#259; medicul care a urm#259;rit sarcina nu are chef s#259; stea o jum#259;tate de or#259; s#259; se uite la o ecografie, de#351;i am fost la cabinetul lui particular #351;i l-am pl#259;tit s#259;-#351;i fac#259; meseria" http://www.realitatea.net/o-fetita-s-a-nascut-fara-o-mana-dupa-ce-medicii-au-dat-asigurari-ca-nu-sunt-probleme_441046.html
c.adnana spune:
buna seara fetelor, eu sunt noua pe forum dar caut inf depre dr Varlas. Eu sunt pacienta lui dupa ce am schimbat deja alti 3 medici. Astept sa nasc la sf lunii februarie...........stiti care sunt scorurile ptr cezariana? Cat despre profesionalitatea lui , ce sa zic........cu mine a fost amabil, am fost la el si in garda si la particular si la spital............intr-adevar era obosit cateodata dar nu indiferent.........tuturor ni se intampla. Sper sa decurga totul bine. Daca a nascut cineva de curand cu dlui poate imi dati ceva sfaturi. Multumesc si sanatate tuturor
Porumbita spune:
am o amica pacienta a lui, naste in toamna; ea e f multumita de el mai ales ca nu palteste seprat si ecografia si consultatia; insa inca nu stie ce preturi sunt
tzuc spune:
Buna fetelor,
revin pe subiectul deschis in 2007, atunci insarcinata cu fetita naostra Maria, acum o printesa de 4,11 luni:-)
Am vazut diverse pareri despre dr. Varlas, eu am nascut natural fetita cu el...a venit noapte ala ora 11.30 la spital..a fost OK.
Am plecat in concediu 3..si ne-am intors...4:-) asa pare dupa primul test si anumite "semne"..fara dubiu am o sarcina de 5s...dupa calcule.
Pentru a-mi reimprospata memoria cu ce, cand, cum ..am de facut...am luat DC-ul la rasfoit...cautand noi info despre dr. Varlas, voi merge tot la el, mie mi-a dat incredere ceea ce e f foarte important pentru mine. vreau sa nasc tot al Filantropia, sper sa fie bine...Doamne ajuta..
daca mai aveti noutati despre spital, dr..