Aspirante optimiste > 20 ani (91)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Blanche25
Fetelor e posibil oare? Sa fie bebe? Ati avut vreodata asa ceva?
Cred ca am luat.o razna....si cand o veni cm-ul sapt viitoare, iar deziluzii...of..cand am sa fiu si eu gravi..nu stiu.
Pupi la toate
maybe baby? -august 2005
Nu am gasit mesajul din urma.Ce ai patit?
anca 11+
vine bebe....
poze
Blanche25 spune:
Ancutz ziceam mai inainte ca am temperatura, simt ca frig de 2 zile, dar ma simt bine, nu sunt racita.
Am luat.o razna, nu?
maybe baby? -august 2005
Blanche25 spune:
Irlandeza pup mult si dulce fata!!
Sa stii ca suntem mai multe fete care luam tratamentul tau, ar trebui sa facem fan club.
Cum te simti? Cum a fost operatia sotului? Ati terminat tratamentul?
maybe baby? -august 2005
bubuleana spune:
Dragi aspirante, mai vechi si mai noi, cum acesta e subiectul la care am inceput sa scriu pe DC, nu am cum sa nu trec pe aici sa va dau vestea cea mare:
PENTRU PRIMA DATA IN VIATA MEA SUNT INSARCINATA!!!
Evident, inca nu realizez, nu-mi vine sa cred ca mi se intampla mie...ieri, Z10 am facut test sure check care a iesit cu a doua liniuta fff pala, mai mult ca o umbra dar era acolo asa ca am fugit si am facut testul de sange:
Beta Hcg in Z10 DPO este de 25,75
azi sunt Z11 si am facut teste clear blue, sure check si barza: toate clar pozitive dar cu liniuta nu la fel de intensa ca prima.
Insa pt mine e clar, n-am vazut niciodata afurisita aia de liniuta, nu-mi vine sa cred ca sunt testele mele...ma uit la ele incontinuu de 2 ore...
deja ma resemnasem ca poate suntem incompatibili genetic ...ma gandeam ca poate nu voi avea copii niciodata...cand fetele spuneau ca se va produce minunea si sa am rabdare, toate astea: sarcina, copii, teste pozitive imi pareau fff departe de mine si de viata mea...
Nu stiu daca e SEU sau daca e viabila sarcina, sau daca va fi totul ok, dar sunt fericita ca am reusit si eu sa raman insarcinata: chiar daca pierd sarcina, tot o sa fiu mai linistita pt ca am vazut ca SE POATE!!! asta imi da speranta si putere pt viitor! SE POATE SI LA NOI! CHIAR SE POATE!!!
stiu cat de importante sunt informatiile pt voi asa ca va stau la dispozitie:
de exemplu am banuit ca e posibil sa se intample luna asta pt ca dupa ovulatie am avut dureri si crampe ca la CM (poate nu la fel de dureroase) si m-au tinut 5-6 zile dupa care au disparut cu totul. Stiu ca unele femei la implantare au astfel de dureri si asa a fost si la mine.
va pup mult pe toate si va doresc sa se intample si la voi minunea cat mai repede
plutesc de fericire....
bubuleana
Blanche25 spune:
Dimineata e cam 36.9-37 oral, si vaginal cu 0.2-0.3 mai mult. Dar ziua e mult mai crescuta, simt ca ard.
Alte simptome asa in general nu, doar sanii mariti, dar asta nu e simptom, pentru ca in fiecare luna e asa inainte de cm.
maybe baby? -august 2005
ancadragoman spune:
Temp este buna,important este sa o iei la fel in fiecare zi.
Bubule FELICITARI!!!!!!!!!! Doamne ajuta sa fie bine si iti doresc o sarcina usoara,acum fuga la Odisee ca Laurici este deja acolo
anca 11+
vine bebe....
poze
Blanche25 spune:
Bubu FELICITARI!!! SA FIE SARCINA USOARA SI SA VINA DUPA 9 LUNI BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!
maybe baby? -august 2005
gugushtiuc spune:
BUBULEANA FELICITARI!!!
O sa fim colege de odisee!
http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU proaspata