Mamici din Cluj (1)
Raspunsuri - Pagina 31
pufulet74 spune:
noapte buna tuturor 
------------------------
Flory
14+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
laviniaN spune:
Fetelor am ajuns foarte tarziu acasa...la eco a fost foarte bine bebelina e dezvoltata pt 23 de saptamani si 4 zile ,dupa calculele mele era mai mare cu 5 zile,dar in rest toate masuratorile au iesit bine si e sanatoasa...dr mi-a explicat ca nu te poti lua dupa UM pt ca ovulatia poate fi mai repede sau mai tarziu de 14 zile.
dr. Cruciat e un scump mi-a raspuns la toate intrebarile care i le-am pus.
MORFOLOGIA FETALA MA COSTAT 100 RON
daca vreti 4D este 180 ron.
NU I-AM VAZUT FATA PT CA NU A VRUT SA NE ARATE STATEA CU MAINILE PE FATA...DAR DADEA DE ZOR DIN PICIOARE.
poze nu am dar a filmat sotul direct de pe monitor asa ca avem o amintire frumoasa cu MIRUNA intrauterin.
am fost si la mamystic mi-am cumparat pantalonasi subtiri si o bluzica foarte dragute si am gasit si un sarafan de in tare draguta...am probat o gramada de haine cred ca am inebunito pe vanzatoare.
pe cand am ajuns acasa eram cu picioarele ca doi butuci de m-am speriat
VOUA VI SE UMFLA PICIOARELE?
cred ca retin apa totusi nu-mi explic de ce mi sau umflat asa tare si brusc.
ma duc sa ma bag in patut pt ca sunt franta.
LAVINIA24+
laviniaN spune:
am uitat sa va spun fetita are 600 gr,am intrebat si de lungimea colului care este de 5 cm ,iar placenta este bine inserata de gr 1.
Raluca spune:
Facut subiect nou...rog un moderator sa-l inchida pe acesta!
Raluca 17+ si mami de Ilinca
ALEX29 spune:
Buna fetelor ,ma bucur tare mult ca am gasit acest site cu mamici din CJ :)
Sunt multe lucruri pe care le putem invatza una de la cealalta
O sa am o fetitza ,avem deja 23 de saptamani si suntem foarte feticite
Este careva dintre voi la dr.Sbarciu ? daca da va rog mult sa mi scrieti parerea voastra despre el ,nu am venit demult timp in tara si sunt putin derutata in alegerea unui medic care sa ma supravegheze pe parcursul sarcinii
multzumesc mult 
ALEX29
Gabriela77 spune:
Alex, bine ai venit si sarcina usoara! Vezi sa scrii la capitolul 3, acesta l-am inceheiat demult!
Poti sa faci 4D la cabinetul Iso X, de pe Str. M. Eminescu!
O zi frumoasa!
Gabriela
25+