De ce DA de ce NU pentru Basescu?!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ileana, sigur nu au vrut! M-am lamurit in privinta lor. Cat despre antene, nici vorba! Nu mai dau pe acolo. Incerc sa evit toate stirile, ma uit la emisiunile in direct si ascult diferite comentarii. Nici eu nu am fost si nu sunt fan Basescu, dar ma irita situatia asta cumplit. Mi se pare o bataie de joc la adresa mea. Mi se pare ca sunt luata de proasta si ca vor sa faca numai ce vor ei (ma refer la "alesi"), pe motiv ca stiu ei ce fac, eu sa stau linistita si sa crosetez si sa-i votez cand sunt alegri! Si toate astea numai ca sa poata fura mai bine, fara sa pateasca nimic. M-am saturat. Pentru prima data mi s-a parut ca incep sa se miste lucrurile in tara asta putin in bine si hotul incepe sa strige hotul! Nu se poate! Pe Basescu il voi taxa la urmatoarele alegeri. Dar pe parlamentari vreau sa-i taxez ACUM! M-am saturat de ei, nu-i mai vreau, nu ma mai reprezinta! M-am saturat de nesimtirea si aroganta lor! Vreau vot uninominal, o singura camera si modificarea Constitutiei. Vreau o Constitutie facuta ca lumea, nu cu picioarele si vreau ca ORICINE sa poata fi tras la raspundere si demis. Inclusiv parlamentul!!! Sa se poata organiza referendum (pe motive intemeiate, evident) si demiterea lui. M-am saturat sa se tot strige hotul si hotul sa scape. Vreau sa vad oameni ca P.., V.. sau N... in dosul gratiilor!!! Si nu, nu cred ca vreau multe. Nu vreau decat normalitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Claudia, chiar inainte de votul uninominal, eu vreau legea lustratiei!!!! Sa ramina 3/4 dintre politicienii de azi fain-frumos pe la casele lor, sa-si creasca nepotii. Mai putin unul dintre ei, caruia ii urez calduros sa infunde puscaria ptr 13-15 iunie, mai ales ca nici n-are nepoti.

Il stiti pe Tom Gallagher, nu numai dupa interviul de alaltaieri, nu? Un englez care a studiat, ani buni, "miscarile de trupe" de la noi de dupa '89. Iaca ce am gasit azi:
In finalul articolului, istoricul britanic face si o predictie: in ciuda suspiciunii istorice a romanilor fata de Rusia, nu este exclus ca reprezentantii puterii de la Bucuresti sa-si lege interesele economice, in special cele energetice, de Rusia, si sa devina un cap de pod al influentei Moscovei in UE.
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=57&brk=5525&cHash=4fa56b1c7a

, incep sa se lege lucrurile. Jocurile sint muuuult mai adinci.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Da, si eu tare as vrea sa-i vad in parc, plimbandu-si nepotii, sa ne lase in pace! Nu stiu, daca se impune o limita inferioara a anilor pentru a putea candida la diferite functii, nu ar trebui sa se impuna si una superioara? Ca dupa o anumita varsta, nu-ti mai arde domnule! Asa, stai cu nepotii, te plimbi in parc, admiri floricele frumoase...

quote:
Originally posted by iileana
...
, incep sa se lege lucrurile. Jocurile sint muuuult mai adinci.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

da, din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

usor off topic:
...avea mama 3 flacai: unu destept tare su l-a facut medic, unul istetel si l-a facut inginer si unul mai tampitzel, care nu se pricepea la nimik.
Asa ca l-a facut politician.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Inca una si ma duc (in maxim 5 minute :).

Am gasit un interviu de-am ramas uite-asa:. Reuseste sa exprime in cuvinte cam 80% din ce gindesc si eu, dar, deh, nu le stiu zice asa frumos . Nu m-am putut hotari ce anume sa iau cu copy-paste din el, ca-mi place in intregime. Daca aveti timp, cititi-l: http://www.romanialibera.ro/a93514/traian-basescu-trebuie-sa-si-decapiteze-propriul-balaur.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mai,a inceput Geoana sa vorbeasca...ca un "fiu al Olteniei!!!"
cica Basescu a avut sansa lui
vrea si el o sansa?!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by lilanda

simona, io inteleg din articolul ala (de fapt din ce spune Ralu Filip) ca la posturile publice de radio si televiziune, Traian Basescu nu are nici un spatiu al lui....asa cum au partidele politice.

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Are voie sa apara cit vrea la orice emisiune de dezbatere etc. Nu are voie in cele 10 minute cind partidele isi exprima pozitia oficiala, o abureala, pe alea oricum nu le baga nimeni in seama. Singura conditie este ca orice post de televiziune sa exprime si pareri pro si pareri contra, nu de un singur fel, altfel poate fi amendat de CNA.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by iileana

quote:
Originally posted by sirimie

Eu nu inteleg, are sau nu are dreptul sa apara la tembelizor?

Eu cred ca deja manipularea e in floare, mai ales manipularea anti parlament. E stat in stat, media.

...

Toata isteria a inceput de la faptul ca Realitatea TV a dat stirea trunchiata. (Si nu a corectat-o nici dupa ce Ralu Filip i-a sunat pe redactori si i-a lamurit cum stau lucrurile.)

Alta furtuna intr-un pahar cu apa.

Am avut surpriza aseara sa aud pe la toate posturile ca a fost manipulare adica am avut dreptate .

Nu e furtuna in paharul cu apa, e revoltator cum se face manipulare pe fata, aia care nu ajung la explicatiile CNA si la scuzele redactorilor (cind se intimpla, rar, ca trebuie somati) ramin cu impresia ca Basescu e tare nedreptatit de balaurii parlamentari..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

hai ca trebuie sa iesim la vot sa mai dam romanilor o sansa...una PSD-ista...ca pana acum,de 17 ani incoace n-am avut deloc!!!
ca deh,ne trebe' un presedinte gen Iliescu,care sa nu dezbine romanii

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by violeta69
[
ca deh,ne trebe' un presedinte gen Iliescu,care sa nu dezbine romanii

Sigur ca nu-i dezbina , ba mai mult aduna romanii in piata, aduce grupuri mari de romani cu trenul si organizeaza sarbatori si manifestatii placute ochiului " Mineriade ". Daca vine iar PSD la putere poate avem sansa sa ne bucuram de aceasta sarbatoare (mineriada) nou instituita mai des.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput