De ce DA de ce NU pentru Basescu?!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

In alta ordine de idei, primiti cu teoria conspiratiei?
www.hotnews.ro/articol_70800-Ce-cred-analistii-politici-despre-criza-prin-care-trece-Romania.htm" target="_blank">aici , la comentariile cititorilor, primele trei postari (trimite mai departe 1,2,3)

Pffffuiii, numai rusii ne mai lipseau
Cit despre supararea administratiei americane, mi-o explic...parca azi era vorba ca CSAT va lua in calcul si retragerea trupelor romane din Irak???..ori era doar un zvon??

Acu' vorba lui Remes: www.hotnews.ro/articol_70717-Remes-despre-contractele-cu-fermierii-%27%27Doamne-ajuta-Doamne-fereste%27%27.htm" target="_blank">Doamne ajuta! Doamne fereste! !!!

iileana, scuze...iti facui varza mesajul ..vrui sa dau un quote si-l editai.Lilanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

daaaa.....si marmota!!!!
asa am auzit si yo...da de la el.....ca cica el nu bea decat o bere din cand in cand(sau asa ceva!) asta sa i-o spuna el lu' mutu

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Buna fetelor,
Cele care vreti demiterea parlamentului, incercati-va sansa aici:

http://www.petitiononline.com/dzp/petition-sign.html

E enervant si suparator sa te simti cu mainile legate ca nu poti face nimic si sa vezi cum isi fac de cap in parlament si ne rad in nas.
Si eu zic NU pentru demiterea lui Basescu, numai fiindca imi place sa cred ca poate fi cineva acolo sa le puna piedici.
Nu e nici Base sfant, dar nu vad eu om cinstit sa le tina piept caracatitelor astea. Si in nici un caz nu vad sa fie un om cinstit, politician.

Plus ca indiferenta sau scarba noastra in ce ii priveste este miza principala a celor din parlament in momentul asta. Si eu am fost indiferenta cand s-a votat constitutia, n-am votat si poate am contribuit si eu la forma ei actuala.
N-am mai fost indiferenta la alegerile din 2004, dar multi dintre noi care n-au mai vrut sa auda de politica si nu s-au prezentat, au contribuit la formarea majoritatii parlamentare a PSD-ului.

Intreba cineva ce optiuni are daca nu-i place de nici unii. Prin pasii mici se ajunge la schimbari majore,as zice eu. Azi ti se cere o parere referitoare la demiterea parlamentului sau a presedintelui, maine votezi votul uninominal, poimaine o noua constitutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

DAAAAAAAAAAA
BINEINTELES
e singurul politician cu *oaie

urasc PSD-ul si PC-ul

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by cl

PARLAMENTUL POATE FI DEMIS!!!!!!!!!!!!!!!

Ieri, pe realitatea, s-a scapat un "dragut" de parlamentar. Pentru aceasta trebuie adunate 500000 de samnaturi pentru organizarea unui referendum pentru demiterea parlamentului si apoi se trece la alegeri anticipate!!!

Nu stiu despre ce parlamentar este vorba si nici n-am vazut emisiunea respectiva, dar Parlamentul NU poate fi dizolvat nici cu 500000, nici cu 600000 sau oricite milioane de semnaturi s-ar stringe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Pegasis

quote:
Originally posted by cl

PARLAMENTUL POATE FI DEMIS!!!!!!!!!!!!!!!

Ieri, pe realitatea, s-a scapat un "dragut" de parlamentar. Pentru aceasta trebuie adunate 500000 de samnaturi pentru organizarea unui referendum pentru demiterea parlamentului si apoi se trece la alegeri anticipate!!!

Nu stiu despre parlamentar este vorba si nici n-am vazut emisiunea respectiva, dar Parlamentul NU poate fi dizolvat nici cu 500000, nici cu 600000 sau oricite milioane de semnaturi s-ar stringe.

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume." (Enriyeu Castaldo)

Pegasis, nu cu semnaturile poate fi dizolvat, ci cu semnaturile se cere un referendum. Apoi, prin referendum (nu semnaturi!!!!), poate fi dizolvat. Acum, sper ca ala sa nu fi vorbit aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by cl

Pegasis, nu cu semnaturile poate fi dizolvat, ci cu semnaturile se cere un referendum. Apoi, prin referendum (nu semnaturi!!!!), poate fi dizolvat. Acum, sper ca ala sa nu fi vorbit aiurea...

Ok, poate nu m-am exprimat bine. NU poate fi organizat un referendum avind ca tema dizolvarea Parlamentului indiferent de numarul de semnaturi strins.

Parlamentul poate fi dizolvat, daca acesta nu a acordat votul de incredere pentru formarea Guvernului in termen de 60 de zile de la prima solicitare si numai dupa respingerea a cel putin doua solicitari de investitura. Si atit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da, votez impotriva Parlamentului si impotriva PNL-ului. Din partea PSD-ului ma asteptam la orice, dar am fost mereu PNL-ista si sunt trista de ce au facut nenorocitii astia dintr-un partid istoric cu valori atat de inalte...Alianta cu PSD-ul? Nici in visele rele nu se intampla.
Tariceanu e omul lui Patriciu pana la moarte, un interesat si un spagar. N-o fi nici Basescu usa de biserica, dar, asa cum mai spunea cineva, el macar nu s-a aliat cu Geoana, Iliescu &Co, adica exact aceia pe care i-au urat amandoi, si el si portocaliul de Moliceanu, in campania electorala. Si acum Motoriceanu apare si il pupa in fund pe Vacaroiu, mi-e sila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Chiar nu putem face nimic????? In afara de iesit in strada si... nici nu vreau sa ma gandesc! Pasnic, ACUM, legal, nu se poate face absolut nimic????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mai si cum stateam io cu o bere in mana si ma uitam la niscai dezbateri despre alegerile din Franta, apare o madame ziarista romanca si zice ca in Ro parlamentul(cu p mic) l-a suspendat pe Baselu'.
Sa mor nu alta. Barbatu-miu cica "favoritul tau e bagat in corzi si tu te distrezi in Caraibe"(eram in vacanta)
Deci io sa ii fac in ciuda Aduscai venii de la plaja sa votez.
Am un motiv foarte simplu: intre 400 si ceva de lichele(nu stiu exact cati parlamentari avem) fiecare ducand in spate cate un "industrias" (Tariceanu duce o armata intreaga chiar) si Baselu' (eventual plus Elena si Mioara) prefer pe cel din urma.

---------------
Just me

Mergi la inceput