De ce DA de ce NU pentru Basescu?!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Ortansa, PSD-ul e diabloic: nu atrage voturi la plesneala, ci "pescuieste" voturi din abstenteism. Cu alte cuvinte, aia care nu merg la vot, "voteaza" (fara, sa vreie evident , cu PSD-ul)....recunosc, ca pin-acu era invers, da' Constitutional.

Deci cam asta e miza, plus trasul de timp, in vederea prepararii noilor tovarasi pentru cursa fara obstacole catre Cotroceni

PS Si nu-nteleg ce nu va convine la nou' consilier prezidential,aaa ??!!! E mai acoperit decit madam' Udrea!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Eu tot mai speram ca PNL sa traga putin dreapta dar aseara in discursul sau, Tariceanu l'a luat de buna voie si nesilit de nimeni in brate.

Io zic ca Bratienii fac acusha ca elicopterele prin sicrie auzindu'l pe Tariceanu spunand despre Vacaroiu ca e "UN PRESEDINTE MODEL", nu orice fel de presedinte ci repet unul "MODEL".

Apoi s'a laudat, ca "pe cand basescu se plimba prin sibiu si brasov, eu unul eram la Chiajna sa ascult problemele oamenilor".
Ce dobitoc. Oare nu i'a spus nimeni ca a aparut la televizor in loja din Bahrain urmarind cursa de Formula1. Da' poate sint eu rau. Ce? Oamenii din Bahrain nu pot avea si ei probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by iileana

quote:
Originally posted by Elle_seb

IILEANA, tot ti se mai pare deplasate asocierile PSD-istilor cu comunistii?

Asocierea PSD-istilor cu comunistii nu mi s-a parut niciodata deplasata.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Aa, am inteles. Ti s-a parut deplasata postarea filmuletului cu revolutia de la Timisoara si comentariul meu, si anume: "Sa nu uitam ca PSD-istii de azi care-l vor jos pe Basescu sunt comunistii de ieri, daca inca mai sunt dubii in privinta asta.
Pentru clarificare ideea era simpla: au murit oameni nevinovati in '89 pentru ca noi sa nu mai traim sub comunism. Si nu avem voie sa-l lasam tot pe PSD-isti sa revina la conducerea statului.

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu v-am zis ca vin comunistii si urmeaza nationalizarea. Nu m-ati crezut.
In alta ordine de idei...imi impun sa nu ma mai tot mir atata de ce se intampla. Nu prea reusesc...dar mai perseverez.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

Ti s-a parut deplasata postarea filmuletului cu revolutia de la Timisoara si comentariul meu, si anume: "Sa nu uitam ca PSD-istii de azi care-l vor jos pe Basescu sunt comunistii de ieri, daca inca mai sunt dubii in privinta asta.

Elle, , una vorbim alta intelegem. Probabil ca am dificultati de exprimare...
Hai sa-ti mai spun o data:
Ce incercam sa iti amintesc atunci era ca nu numai PSD-ul a votat suspendarea lui Basescu, ci si multe alte partide parlamentare.
Altminteri, nu am nici cea mai mica urma de indoiala cu privire la adevarul ideii ca mare parte din PSD-istii de azi sint comunistii de ieri. (Regret, ca si tine probabil, ca acest partid e atit de puternic reprezentat in parlament. Dar asta a fost rezultatul votului.)
Sint chiar mai rea ca tine: multe din numele sonore ale politichiei de azi sint comunistii de ieri, distribuiti pe varii partide politice. Chiar si Dl. Basescu corespunde perfect descrierii.
Filmul era aiurea pus pentru ca partizanatul de azi ptr. dl. Basescu nu se inscrie neaparat in continuarea ideilor revolutiei din 89. Acum e alta mincare de peste.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Eu tot mai speram ca PNL sa traga putin dreapta dar aseara in discursul sau, Tariceanu l'a luat de buna voie si nesilit de nimeni in brate.

Io zic ca Bratienii fac acusha ca elicopterele prin sicrie auzindu'l pe Tariceanu spunand despre Vacaroiu ca e "UN PRESEDINTE MODEL", nu orice fel de presedinte ci repet unul "MODEL".

Apoi s'a laudat, ca "pe cand basescu se plimba prin sibiu si brasov, eu unul eram la Chiajna sa ascult problemele oamenilor".
Ce dobitoc. Oare nu i'a spus nimeni ca a aparut la televizor in loja din Bahrain urmarind cursa de Formula1. Da' poate sint eu rau. Ce? Oamenii din Bahrain nu pot avea si ei probleme?

Asta-i super tare

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

sa ma lumineze si pe mine cineva mai priceput..de ce zice Geoana ca romanii din strainatate nu pot fi antrenati la vot...?! adica noi raminem pe dinafara ...sau cum sta treaba?

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Si ce daca Tariceanu a fost sa vada cursa de formula 1? Nu toti oamenii au servici si timp liber cind nu sint la servici? Sau el a stricat imaginea governului daca a fost sa vada formula 1?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Si ce daca Tariceanu a fost sa vada cursa de formula 1? Nu toti oamenii au servici si timp liber cind nu sint la servici? Sau el a stricat imaginea governului daca a fost sa vada formula 1?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Si de ce nu spune adevarul, ca s-a dus in Bahrein, in loc sa minta fara jena ca era in mijlocul populatiei in vizite de lucru?

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Cred ca discutia asta ar fi mai constructiva daca v-ati abtine de la lansarea de fumigene din astea.

P.S.

quote:
Originally posted by ellej

Si de ce nu spune adevarul, ca s-a dus in Bahrein, in loc sa minta fara jena ca era in mijlocul populatiei in vizite de lucru?

Tariceanu a fost la Chiajna.
http://www.newsin.ro/Dosare.aspx?dosarId=8093f15a-934e-416d-ba4b-4478f7f76a54 http://foto.rompres.ro/index.php?i=1502850

Mergi la inceput