De ce DA de ce NU pentru Basescu?!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

Nu pt basescu pt ca, dincolo de diversele aranjamente pe care oricum le fac toti, dupa parerea mea nu mi se pare suficient de ,,domn'', ceea ce oricum nu e un capat de tara. Da pt ca oricum i-a cam facut praf pe toti, parerea mea e ca e f viclean si i-a lasat pe toti ceilalti cu buza umflata. plus ca nici nu are contracandidat. dar da la vot din partea mea doar in situatia in care am de ales intre el si becali. chiar daca nu sun fan basescu, nu am cum sa nu recunosc ce e al lui.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by violeta69

daniela,pai da.....trebe sa-mi reamintesti,ce sa fac daca sunt
desi yo ziceam sa-ti reamintesc tie ce au scris fetele...da' nu mai zic....
n-am inteles care era traba cu Mafalda...
yo te intrebam cum sa faca Basescu frauda daca el e pe "liber"?!...da' ti-am explicat,am o scuza ,ca deh...tot ce se intampla se intampla cu un motiv....TOTDEAUNA!!!

pai,nu Basescu nu e singurel,din cate stiu yo are nevasta ...

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Violeta, sa ai tu mii de euro cite emoticonuri care se bat cu capu' de pereti am vazut eu sa ascunda lipsa de argumente, funny cit cuprinde!
Despre reamintit ce spun "fetele", ai spus si tu ca nu mai zici, mai zic si eu pe linga tine: nu e cazul, citesc cu atentie intodeauna totul, inainte sa raspund la subiect. Totusi n-am gasit nimic care sa devina o parere comuna a fetelor despre care spui, ci mai degraba opinii separate care converg, fapt absolut normal.

Cu mafalda cred ca te lamureste "the google", pe mine google ma scoate din cele mai grele impasuri. Incearca si tu.

In fine, vorbind despre presupusa frauda a domnului T. Basescu, subliniez ca nu am insinuat asa ceva, am spus ca nu am incredere in corectitudinea rezultatelor la vedere a unui tip (doua, trei) de alegeri, serios am dubii in aceasta privinta si e dreptul meu sa o fac.

Numeste-ma baba electorala paranoica, numeste-ma cum vrei, ramin la lipsa mea de incredere bazata pe observatiile personale, de-a lungul vremii care e destul de lunga, apropo.
La final, hai sa ridem putin de alta prespunere, cum ca subiectul e de unul singur. Hai, da' ce, sintem in filme? Singur impotriva tuturor?
Pfff

Acest Clint Eastwood al Romaniei e insurat? Oh, da, este, sorry madam U, ramii cu firmele, axele, itele, nu si cu numele (te aranjeaza oricum)
Si cine se uita la expresia nevestei, va intelege cita jena exista in toate chistoacele, aaa pardon, chistoalele lui!
PLizzz, cineva sa-i redea suvita, s-ar parea ca nici Samson nu s-a descurcat fara ea!

Qi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Un clar NU pentru demiterea lui Basescu!
De ce? Pentru ca nu vad alternativa pe scaunul presedintelui; pentru ca nu mai vreau PSD in fruntea statului; pentru ca nu exista inca in lupta politica nici un alt contracandidat care sa merite sa stea acolo sus (i-am vazut pe toti zilele trecute cand au uitat ca unii sunt la putere-PNL si altii in opozitie-PSD, PRM... si s-au unit... si pentru ce??? pentru ca a indraznit presedintele sa le criticile faptele si actiunile si "obiceiurile" de somnolenta din parlament si furtaciunile din zecile, sutele de privatizari si firme pe care le au si de unde ne fura de mii de miliarde)....
Cand va apare un OM care sa ma faca sa cred ce zice si care sa inspire incredere si nu lingatorie pen langa un partid sau altul... promit ca in 5 minute imi schimb parerea spre el si voi vota pentru el!
Deocamdata alta solutie nu vad... vreau ca ceea ce a blocat Basescu pentru privatizare sa ramana asa; ceea ce a privatizat vreau sa fie cercetat si puricat; vreau ca dosarele de coruptie din justitie sa nu fie inchise, ci cercetate si inchisi marii afaceristi din partide; vreau sa aflu cand premierul si oamenii lui nu-si fac treaba....
Numai bine!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Cine ma lamureste si pe mine, pliiiiz , ce l-a impiedicat pe Basescu sa nu poata curata Romania de mafie, orligarhi, etc?

Alina

Pai dupa parerea mea chiar asta a incercat sa faca iar ceea ce vad eu acum e raspunsul acestei mafii.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Sirimie:

Eu cred ca nu conteaza numarul participantilor la un miting ci mai degraba mesajul transmis.

De ce? Pentru ca fiecare numara in felul sau in functie de simpatiile politice pe care le are.

Iar noi la randul nostru nostru transmitem din ziare informatia care este cel mai aproape de dorinta noastra deci subiectiva.

Aceasta se cheama manipulare.

Jurnalul National - anunta 6.000 participanti
Monitorul de Brasov - in jur de 6.000 participanti
Evenimentul Zilei - peste 7.000 participanti
Cotidianul - sub 10.000 participanti
Romania Libera - 6.000 participanti
Gardianul - 3.000 participanti
Ziua - maxim 5.000 participanti.

Asta conteaza? Sau mai degraba daca ne-a placut sau nu mesajul lui TB?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

Pe urma, nu vad de ce sa fie DA sau NU pentru Basescu, functie de greselile parlamentarilor, Parlamentului, poftim...

E ca si cand ai spune: "si ce daca parlamentarii fura de rup, dorm in plen sau se scarpina prin gauri si intre timp dau legi in foloase proprii, Basescu sa fie suspendat, ca-n rest nu mai conteaza".
Parerea mea este ca parlamentul a abuzat de prerogativele lui, scormonind dupa gaselnite impotriva presedintelui, si toate din ambitie politica pe de o parte, iar pe cealalta parte ca sa arate presedintelui cine este de fapt puterea in stat.
Parerea mea este ca parlamentul este institutia statului care ar fi trebuit sa creeze legi in favoarea stabilizarii economice a tarii, in favoarea cetateanului ori lucrul asta nu s-a imtamplat absolut deloc. Nu presedintele face legile in tara asta. Tot ceea ce faimosii nostri parlamentari au facut - au facut in slujba protejarii afacerilor si a intereselor personale. Esti de alta parere?
Mai pun o data intrebarea, poate nu a fost suficient de clara: de ce crezi tu ca parlamentul a votat pentru inlaturarea presedintelui? I-a incomodat cumva Basescu in luarea deciziilor favorabile tarii?
Si inca un lucru care denota pozitia parlamentului fata de imaginea promovata: parlamentarii nu au luat in calcul nici macar o secunda implicatiile actiunii lor la nivel de economie, la nivel de imagine a Romaniei in afara, pentru ca instabilitatea politica a unei tarii atrage dupa sine neincredere!

quote:
Da sau nu lui Basescu ( ca nici n-am inteles cu e cu NU-ul si cu DA-ul, parerea mea ca treaba cu acest NU e mai mult tulburatoare decit gata sa fixeze o idee) sa i se dea -ca raspuns- in functie de Basescu, de el omul care sustine aceasta idee si actiunile lui la vedere sau nu (s-ar parea ca la vedere e mai la vedere).

Rogu-te, poti sa-mi traduci si mie textul asta?

quote:
LEdit: ca era sa uit ce e mai important: sa-ti exprimi o opinie in mod civilizat impotriva unei alte opinii nu seamana nici pe departe cu "datul cu pietre", mi-ar placea sa vad ca si altii imi respecta pozitia fata de acest subiect macar in masura in care eu o respect pe a lor si nu o denumesc aruncare de pietre, fiindca, nu-i asa? exista opinii si opinii.

Rectific: "cei care dau cu rosii" in loc de "cei care dau cu pietre". E acceptabil asa?
Si pentru clarificare: iti respect parerea, insa nu m-au convins "argumentele" tale.

quote:
Intre timp m-am hotarit/lamurit, o sa incerc sa fac o rezervare online la plaja de nisip a stimabilei adusca, dar ma tem ca s-au ocupat locurile.

Asta e. Pentru mine e imperativ sa merg la vot, indiferent cu cine voi vota.

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

NU, pentru demiterea lui Base!
Am si eu o curiozitate, Base cum mai sta in sondaje?????

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

parerea mea este ca se poate si mai rau decat in Romania.atata timp cat cetateanul roman are dreptul la vot liber exprimat,inseamna ca are putere.conteaza sa=ti spui parerea, fie ca e Da, fie ca e Nu.ma gandesc doar la faptul ca aici in Liban de ex., presedintele este ales de parlament.parlamentul este ales de electorat,dar ghiciti cum?prin vot nominal.de aceea spuneam ca se poate si mai rau.asa ca atata timp cat se intrezare o luminita la capatul tunelului,nu este cinstit sa faci plaja:-) in timpul referendunului/alegerilor ,fata de tine insuti(insati) ca roman(ca) .daca va ramane Basescu,ok s-o luam ca pe o a doua sansa si sa vedem ce mai poate face in 2 ani.daca nu ramane basescu,sa speram ca vom avea de unde alege,desi in 2 ani sunt mai multe sanse sa mai apara un candidat mai acatarii pt presedintie,decat in 3 luni.

parerea mea(care conteaza)

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Ortansa ...am si eu rude in Liban!!!

ai dreptate,hai sa-l lasam sa termine si astai 2 ani si sa vedem ce o sa faca!
desi ma indoiesc ca si daca ar face ar reusi sa multumeasca pe toata lumea!!
in plus,in momentul de fata presedintele are puteri limiate,conf constitutiei...dar cum a incercat sa sa zica(ca el zice nu se poate abtine!) gata,i-au si data astia la cap....si cand "astia" n-au mai suportat sa le incurce ploile....s-au aliat si s-au porint la "demis"!!!
ca nu e nici Basescu usa de biserica,sunt de acord,dar daca nu-i lasa pe astia sa fure mai departe si vrea sa-i demaste pt ce a facut si pt ce vor sa mai faca...nu e bine!!!

acum ...daniela,eu argumente am destule,multe le-am spus,altele nu le-am mai repetata...
nu are nici un sens sa fii ironica cu mine,ca nu sunt propusa pt un loc la Cotroceni,dar repet ceea ce se spune de vreo saptamana -doua(?!) aici...eu l-am votat,eu nu accept ca o gasca de parveniti intrati in Parlament pe legile date de ei(adica in sensul ca nu vor vot uninominal!) sa imi spuna mie ca nu e bine ca l-am votat pe Basescu...
in plus CC a decis (prin 18 pagini) ca nu a incalcat Constitutia

sunt suficiente aceste argumente?!
daca pt tine/voi nu....pt mine da!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by liliana29s

quote:
Originally posted by copiloi

Cine ma lamureste si pe mine, pliiiiz , ce l-a impiedicat pe Basescu sa nu poata curata Romania de mafie, orligarhi, etc?

Alina

Pai dupa parerea mea chiar asta a incercat sa faca iar ceea ce vad eu acum e raspunsul acestei mafii.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

Subscriu si eu la ce a spus liliana29s.
Si asta in conditiile in care, conform constitutiei:

ARTICOLUL 61
(1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii..

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput