Mamici de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

LUNA ai mei sunt stabiliti in zona de est a londrei in new ham si as vrea sa nasc la new ham hospital am fost acolo cand avem 7 saptamani de sarcina pt ca ma simteam f rau si mi-a placut cum sau comportat cu minesper sa fie tot asa si la nastere.tu unde vei naste la ce spital?

alexi 22s[ fata ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Luna, daca are "antecedente" cu semnatul sa iasa Cosmin din tara, eu zic sa nu te risti sa-l aduci in Romania; mai bine va intilniti undeva la mijloc, pe teren neutru (daca tine mortis ca nu mai poate de dorul baiatului, si baiatul accepta sa-l vada).
Eles, da, cred ca ai cistigat cu kg, dar o sa le dai jos dupa. Eu as vrea sa intru in prenatal in saptamina 39 sau 40.
greieras, bona mai are surori care fac acelasi lucru, intreaba-ma daca sint disponibile cind o sa fii interesata.
Lavinia, e marti, nu schimbi saptamina cu noi?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by alexi22

LUNA ai mei sunt stabiliti in zona de est a londrei in new ham si as vrea sa nasc la new ham hospital am fost acolo cand avem 7 saptamani de sarcina pt ca ma simteam f rau si mi-a placut cum sau comportat cu minesper sa fie tot asa si la nastere.tu unde vei naste la ce spital?

alexi 22s[ fata ]

Alexi eu locuiesc in Watford si voi naste la Watford General Hospital. E un spital bun din cate stiu, oricum tratamentul e excelent peste tot, adica se poarte cu tine de parca doar tu esti acolo pacient.

Cand ajungi poate vorbim sa ne vedem facem si noi intalnire in UK.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Eles, conform O.G. 96 din 14.10.2003, revizuita, art. 2, litera g), poti beneficia de 126 de zile calendaristice concediu de sarcina si lauzie, din care concediul postnatal obligatoriu este de 42 de zile. Pe toate celelalte poti sa le iei inainte.
Eu prefer sa vin cat mai mult la serviciu. Cat oi pitea. De la 1 mai vreau sa-mi iau program redus de 6 ore, comform art. 13 din aceeasi O.G.. Eventual imi mai iau si un medical astfel incat sa imi ramana cat mai mult din cele 126 de zile dupa ce nasc. Programul redus nu iti afecteaza salariul, esti platita la fel. Iar un medical poate fi platit la fel ca si concediu de sarcina si lauzie, adica 85 % din venit. Prefer sa trec cat mai tarziu la concediul de crestere al copilului. Pentru ca e mai mic decat 85% din salariu, si cu bebele, orice banut in minus conteaza.
Sper ca nu te-am zapacit!

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Eles - eu am vorbit cu medicul si mi-a zis ca pot intra de la 33 saptamani , Discuta cu medicul tau si daca vrei de la 30 saptamani poate te rezolva cu un medical ceva sau vezi ca ai dreptul si la concediu de odihna .

Luna - normal ca daca ar trimite sageti spre tine ar avea acelasi efect , sigur nu , dar iti stie punctul tau slab Cosmin si atunci profita . Dar care este punctul lui slab si de ce tot insista pentru Cosmin ( din moment ce ideea de tata nu-i surade ) - nu vreau sa-mi raspunzi mie ci doar tie . Eu stiu ca tu esti o femeie tare asa ca ia vezi nu exista reversul .... Poate ca urmareste cu totul alte lucruri decat pe Cosmin . multe si fii tare ca ai pentru cine , nu ???

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Luna, e asa de complicata situatia si ma tem ca nu-s in stare sa-ti dau un sfat avizat. Oricum, sunteti in gandurile noastre, iar diseara pun o vorba buna pentru voi la DD, sa va dea intepciunea si forta sa treceti peste momentul asta urat! Cosmin are mare noroc cu asa o mami puternica si atenta la nevoile lui.

Lia S26 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ioana eu m-am gandit ca daca tot n-a platit pensie alimentara de 5,7 ani probabil ca are bani sa plateasca un bilet pana la Londra. Si nu ca n-a platit ca n-avea bani ca a lucrat totusi pe vas de croaziera si nu i-a adus lu' fiu-su niciodata nimic din USA. Iar cand venea statea in tara 2-3 luni si venea sa-l vada o data aducea banane sau o data i-a adus un robotel antic de cand avea el 10 ani. In conditiile in care el castiga 2-3 mii de dolari pe luna si mai imi si spunea cat castiga dar cat de multe cheltuieli are totusi! In fine intru in amanunte prea mari si ma enervez.

Scuze fetelor ca mi-am varsat naduful aici. Poate n-ar fi trebuit dar asa cum spuneam candva e cam greu fara prieteni si cam confund realul cu virtualul.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Cum e cu concediul asta ca eu vroiam sa imi iau pe la 31-32 de sapt, dar asa ca vreau eu... mai trebuie sa intreb dr?

greierash 28+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Otilia, Andraz, mersi frumos, .

Ioana, bona ta e Wonderwomen .

Anto 29 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

greierash - din moment ce medicul iti da concediul sigur ca trebuie sa stai de vorba cu el/ea ( ori ginecologul ori cel de familie ). Deci nu prea ai sanse sa-i ocolesti ....

Otiliainceput 25+Laurentiu

Mergi la inceput