Mamici de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 10

lorinaoo1 spune:
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78quote:
Originally posted by lorinaoo1
Si ia zi, asa neoficial, te-ai mai ingrasat cu regimul soacra dulce?
Lavinia-nasica de mofleaburtica
Lorina Maria 28+
sa spui drept, m-am falcoshit un pic...Am luat 2 kg, nu prea se vad dar m-am mai rotunjit la fatza.
Simona24+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
Simo, dar esti o adevarata
 , pai eu am pus vreo 4 kg acu in luna cu Pastele
, pai eu am pus vreo 4 kg acu in luna cu Pastele  Asa ca nu te mai rusina, ca nu ai de ce
 Asa ca nu te mai rusina, ca nu ai de ce 

Acum bebelik mea face "revolutie", imi trage niste suturi undeva de le simt in interior, nu stiu cum sa explic, de tresar si uneori chiar ma doare. Cu ce-o fi jongland ea acolo, mititica
 ?
? Apropo de simtit/vazut forma una bucata bebe in burtik, eu cand am contractii de alea nedureroase, ma tot mir, pt ca se strange burtica si mai pipai cate un fundulet, cate un capusor
 E super
 E super  Dar cel mai mult imi place cand inoata ca un pestisor dintr-o parte in alta si imi intinde pielea sau cand raspunde la mangaieri cu o serie de suturi
 Dar cel mai mult imi place cand inoata ca un pestisor dintr-o parte in alta si imi intinde pielea sau cand raspunde la mangaieri cu o serie de suturi 
Si eu ma epilez cu oglinda si e tare aiurea, ca si eu ma irit tare, dar cu ceara nu m-as face nici sa ma tai, ca doareeee

Lavinia-nasica de moflea
 burtica
burtica Lorina Maria 28+
Lorina Maria 28+

liadorian spune:
liadorian spune:
  , Lavinia! Chiar cred in puterea gandurilor bune, asa incat imi pun toata speranta in voi. Cat despre intalnirea de la Iasi, super idee! Poate macar la voi am o sansa sa ajung ... Sa vedem cum evolueaza situatia, dar pana una alta, treceti-ma si pe mine pe listutza! Cat despre citit, eu mi-am mai revenit un pic. M-am apucat sa recitesc "cartile groase" (daca tot am timp...) Dar dizertatia tot mi-am amanat-o si eu, fiindca stiam ca nu voi putea face suficiente drumuri la biblioteca pentru documentare. E prima oara cand aman ceva - din scolarita premianta am senzatia ca am ajuns repetanta clasei. Nu mai spun cum ma simt in fiecare luni, cand stiu ca pustii se intorc la scoala si eu nu-s acolo...
, Lavinia! Chiar cred in puterea gandurilor bune, asa incat imi pun toata speranta in voi. Cat despre intalnirea de la Iasi, super idee! Poate macar la voi am o sansa sa ajung ... Sa vedem cum evolueaza situatia, dar pana una alta, treceti-ma si pe mine pe listutza! Cat despre citit, eu mi-am mai revenit un pic. M-am apucat sa recitesc "cartile groase" (daca tot am timp...) Dar dizertatia tot mi-am amanat-o si eu, fiindca stiam ca nu voi putea face suficiente drumuri la biblioteca pentru documentare. E prima oara cand aman ceva - din scolarita premianta am senzatia ca am ajuns repetanta clasei. Nu mai spun cum ma simt in fiecare luni, cand stiu ca pustii se intorc la scoala si eu nu-s acolo... Asta e, nu-i nimeni de neinlocuit!
 Asta e, nu-i nimeni de neinlocuit!
Simo, 2 kilograme?! Ma faci de rusine!! Pai inseamna ca nu era destul de dulce soacra ta, era de zaharina! Sa ma vezi pe mine, care n-am avut niciodata mai mult de 55 de kg, cum arat acum la 63. MINUNAT! (Sa indrazneasca cineva sa ma contrazica!)
Lia  S26
 S26    Miruna Demetra
 Miruna Demetra

Simo78 spune:
Simo78 spune:
 Lavinia de intalnit oricand sunt disponibila, vorba ta, sa ne punem si noi poze pe prima pagina....Sa vedem cum pot si celelalte fete. Despre loc nu am pretentii, decat poate gasim undeva unde nu se fumeaza, sau au separat pentru nefumatori.
Simona  24+
 24+  Matei Hisham
 Matei Hisham
  Nunta_2005  Dubai_2007 Burtica_2007

Simo78 spune:
Simo78 spune:
 Imi cer scuze ca am uitat sa o felicit pe Doamna Brazuca si pe cele care au aflat culorile la carucioare, sis a urez bun venit noilor burtici.
Simona  24+
 24+  Matei Hisham
 Matei Hisham

lorinaoo1 spune:
lorinaoo1 spune:
 Lia ar fi super  sa poti veni la intalneala. Uite asa te-am primi
 sa poti veni la intalneala. Uite asa te-am primi 

. Acum tu stii mai bine cat poate rabda organismul tau, vezi sa nu care cumva sa te fortezi, ca iei bataita
. Acum tu stii mai bine cat poate rabda organismul tau, vezi sa nu care cumva sa te fortezi, ca iei bataita 
Si eu ma simt un pic aiurea cu scolareii, mai ales ca tot intrebau cand vin (mi-au spus colegele), dar sanatatea mea si a bebelinei primeaza, asa ca... Si dizertatia se poate scrie si dupa ce vine bebe, nu te mai autoflagela, ok? 
Lavinia-nasica de moflea  burtica
burtica Lorina Maria 28+
Lorina Maria 28+

lorinaoo1 spune:
lorinaoo1 spune:
 Simoooo pai eu stiu 2 locuri numai bune pt neste nefumatoare ca noi - unul e in Iulius Mall (aproape de tine  ) sus la "impinge tava" (expresie de-a sotului
) sus la "impinge tava" (expresie de-a sotului  ) si altul la o cofetarie pt prichindei in Moldova Mall, vizavi de un magazin pt copii, la et II. Eu ultima data cand m-am intalnit cu colegele acolo am mancat 2 cupe de inghetata
) si altul la o cofetarie pt prichindei in Moldova Mall, vizavi de un magazin pt copii, la et II. Eu ultima data cand m-am intalnit cu colegele acolo am mancat 2 cupe de inghetata  (si ma mai intreb de ce am pus 4 kg intr-o luna pe mine
 (si ma mai intreb de ce am pus 4 kg intr-o luna pe mine  )
)
Lavinia-nasica de moflea  burtica
burtica Lorina Maria 28+
Lorina Maria 28+

nikole spune:
nikole spune:
 Andicule, da...logic ca nu ma iau dupa mintea lui, 5 pahare de apa/zi...mor incet dar sigur, eu care beau vreo 2 litri plus cate un ceai...
noi sa fim sanatoase, pe mine ce m-a cam speriat e ca imi sugera vreo cezariana ceva, eu asa am inteles...ca nu voi putea naste normal daca bb e prea mare, si cum aici esti pe mana lor zau mi-e frica de ce le ptrece prin cap!
unde mai pui ca astia, fac cezarienele vertical, eu am vazut cateva, si sincer m-am ingrozit

in fine ...in urma cu ceva timp i-am spus clar ca in caz de cezariana sa fereasca Sf. sa ma taie de la buric in jos, ca-i dau in judecata, nu stiu de ce pot fi in stare....
mi-au spus ca depinde de pozitia bb-lui, si ca in cele mai multe cazuri e imposibila cezariana orizontala ...
...
ca vb. de epilat...eu ca si parte din voi, cu oglinda ma chinui, dar ma ia niste dureri de spate, nu reusesc sa ma epilez deloc bine, insa ceara nu o suport de nici o culoare, mi se pare prea dureroasa treaba! 26+
26+
vacanta Brasil
foto burtik

Simo78 spune:
Simo78 spune:
 Dragele mele, daca ar fi fost adevarat faza cu crescutul parului si arsurile, eu bani ca nasc o maimutica  ....parca am lame pe intreg esofagul de vreo 2 zile...sau o fi din cauza ca am schimbat mancarurile si apa....mai astept si daca nu trec pana mergem la control ma plang cat pot la medic
....parca am lame pe intreg esofagul de vreo 2 zile...sau o fi din cauza ca am schimbat mancarurile si apa....mai astept si daca nu trec pana mergem la control ma plang cat pot la medic  .
.
Simona  24+
 24+  Matei Hisham
 Matei Hisham

andicu spune:
andicu spune:
 Hai ma, Nikole, si eu care eram convinsa ca japonezii astia sunt mult mai destepti ca noi! cum sa nu faca cezariana orizontala?! pai la noi numai in cazuri extreme sau acum 20 ani te taiau vertical! oof, lasa, sa fiti voi sanatosi si sa nasti natural!
 pai la noi numai in cazuri extreme sau acum 20 ani te taiau vertical! oof, lasa, sa fiti voi sanatosi si sa nasti natural!
Simo, chiar vroiam sa zic, ca bebe ar trebui sa aiba ochii tai! eu mi-l doresc sa semene cu tac'su, ca el are ochii verzi si parul cret, eu...mai comuna, asa!
Ma duc sa ma imbrac, fug iar de acasa si las muncitorii pe mana sotului si a tatilor! de data asta ma duc in parc cu vara-mea si finutul! vorba ei:"nu-i mare plimbare, ca de fapt, tu o sa stai mai mult pe banca si eu o sa alerg dupa fi-miu care se tavaleste pe fiecare petic de pamant gasit!"

Andicu
 28+
28+ Filip Cristian
Filip Cristian Poze noi cu burtica

mioara2004 spune:
mioara2004 spune:
 Buna dimineata fetelor!
Simo bine ai revenit! am vazut pozele, cred ca a fost frumos!
Eu sunt la servici, mai am 3 zile si nu ma pot concentra deloc...
In legatura cu epilatul : inainte ma faceam singura ca parca suportam mai bine, acum nu ma mai vad asa ca am mers la cosmetica, si parca nici nu m-a durut asa tare...
Poza 23 saptamani
Mioara  29+
 29+  Doru Andrei
 Doru Andrei