Casnicute sexy (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by andora
Eu stiam ca printesa ta se catara pe porti, acum stiu c-a invatat de la mami care se catara pe canapele

M-am ascuns ca spuneai ceva de retezatul nasului

Cami la ora 18 inchid nebunii magazinele si iarna si vara.

Miki vreau eu o berica, am o sete de nu te vad

Mirela -ici si multumesc. Poate o fi spart gingiuta, ca asta noapte a dormit fara treziri.

Monica eu m-as da la tine, dar esti departe, pina ne vedem mi se blegeste.

Liana sper ca esti bine, ce-i cu tine de nu mai scrii. Stai ca te dau in urmarire generala pe tine si pe Bianca.

Georgi sint mai norocoasa decit tine, cuscra mea scrie mai des

Banano m-am dat la tine, nu mai stiu pe care pagina, dar vad ca nu ma bagi in seama.

Doina nu mai zici nimic ?

Dana ch chiar daca mai tirziu, spun multumesc pentru cafea.

Corino nu mai zici nimic de fete, mai poveste-ne despre ele.

Alinuto sa-ti fie de bine liberele muncitoresti. Si eu profit sa ma scoata soata pe 1 mai la ristioranti

Cuscra cind trebuie sa mergi la control ? Robert ce mai face, nu mai zici nimic de "mata-n cui" ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Danutza ti-am trimis berea
sunt prin zona

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami
oameni ai muncii ati auzit ce weekend prelungit avem? suuuuper!

Noi n-am primit inca mail-ul oficial in care se se spuna ca vom fi (sau nu ) liberi si luni. De fapt,nici pentru 1 mai nu se stie nimic sigur.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi75

Georgiana-mami de Stefania

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

ne saluti cu inel sau fara? Salutare

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra cind trebuie sa mergi la control ? Robert ce mai face, nu mai zici nimic de "mata-n cui" ?

Nu mai zic,pen'ca ma uimeste pe zi ce trece Mai nou avem in repertoriu "banza ma-ti" si "gua ma-ti"

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Nu mai zic,pen'ca ma uimeste pe zi ce trece Mai nou avem in repertoriu "banza ma-ti" si "gua ma-ti"

Astea sint cuvinte din repertoriul soacrei

Miki multam pentru berica

Georgi baga o poza cu inelul si un telefon la grasu', sa ne spui si noua ce-i cu Liana.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Miha, frumoase cuvinte.
Danutza , mai vrei una? direct din butoi
urasc vara aici

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiriki

Miha, frumoase cuvinte.

Banuiesc ca acelasi lucru spun si ceilalti din jur.Ce sa fac daca deocamdata soacra este unica solutie? Abia astept sa-l dau la toamna la gradinita si eu sa stau acasa cu copiii mei. Si Robert sa redevina acel copil exemplar asa cum a fost intotdeauna pana la a merge la bunici. Pacat mi-ar fi sa spun ca acum "e rau" dar are niste apucaturi de-ti vine sa fugi. Si eu nu pot ca m-is gretoasa.

Miha si Robert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by mikiriki

Miha, frumoase cuvinte.

Banuiesc ca acelasi lucru spun si ceilalti din jur.Ce sa fac daca deocamdata soacra este unica solutie? Abia astept sa-l dau la toamna la gradinita si eu sa stau acasa cu copiii mei. Si Robert sa redevina acel copil exemplar asa cum a fost intotdeauna pana la a merge la bunici. Pacat mi-ar fi sa spun ca acum "e rau" dar are niste apucaturi de-ti vine sa fugi. Si eu nu pot ca m-is gretoasa.

Miha si Robert

te rog sa nu ma intelegi gresit. si eu spuneam cam acelasi cuvinte sau mai rele cand eram la bunicii din partea tatalui. eu am zis ``frumoase cuvinte`` ...zambind, incercand sa mi-l imaginez. mey...e acelasi copil exemplar, se mai intampla sa scape niste cuvinte auzite aiurea pe strada, la bunici sau oriunde ar fi. pup burticuta
Noi avem probleme cu Tom, s-ar putea sa mai repete inca o data clasa. A fost plecat 2 sapt. in Londra la o familie , dar degeaba ca n-a prins nika de acolo. Ii sta capul tot la distractii, iesiri cu prietenii si mai nou de ziua lui isi doreste motocicleta
Nah...cam asta e situatia la noi.

Miki

Mergi la inceput