Criza de la 40 de ani
Raspunsuri - Pagina 4
camelia-daniela spune:
Kiky,
la noi a existat si iubire, si incredere, iar cu mine nu s-a plictisit niciodatä...sint spontanä si cam nebunä din fire...imi trec multe träznäi prin cap...si de multe ori, cind vroiam sä plecäm undeva, auzeam "oauuu" din partea lui cind mä vedea cum mä aranjasem...nu mä fardez, sint o fire naturalä, dar stiu sä mä imbrac si sä mä respect!
In ce priveste sexul, i-am oferit cea mai vastä paletä de pläceri!!!...pinä la extaz!!!...si am simtit cä si el simte ca si mine...comunicarea este importantä...dacä nu-i spui sotului ce sä-ti facä, sau el tie, eu consider cä am pierdut noaptea degeaba!!! Sint si cam directä...asa e drumul mai scurt...
Si totusi, a trecut prin aceastä crizä!!!
Eu am cäutat intii greseala la mine, m-am gindit cä poate am gresit eu cu ceva, ceea ce l-am si intrebat.
Singurul lucru pe care mi l-am reprosat a fost cä am avut atita incredere in el!!!
Räspunsul lui sincer, a fost cä greseala nu o gäsesc la mine, ci la el si cä nici nu indräzneste sä-mi cearä sä-l scuz pt ce a fäcut, cä ii pare enorm de räu si cä asta nu o sä si-o ierte toatä viata lui si va suporta consecintele...dupä care a urmat o declaratie de dragoste.
Explicatia mea plauzibilä este cä isi dau seama cä imbätrinesc si vor sä mai incerce o datä, sä vadä dacä au succes la femei.. aici depinde si de punctul slab al fiecäruia...si cit de departe merg cu aceste experimente!!!
Si eu mä mai gindesc, cä nu mai sint tinericä, dar aici depinde si de faptul cit de stäpin pe tine esti...citä incredere ai in tine, ca persoanä.
De exemplu, eu nu as fi tentatä sä fac experimente de genul ästa, din motiv cä deja stiu, cä voi avea succes dacä as vrea...nu mä refer acum la prostitutie sau la aventuri trecätoare...asta o observ si asa, cind merg pe stradä!
Orice bärbat se uitä dupä o tipä misto, sau aranjatä...este o bucurie pt ochi!...si eu mä uit dupä ea dacä-mi place, de ce nu?...dar eu nu mä imbrac asa ca sä fiu admiratä, mä imbrac in primul rind pt mine!!!...iar in cazul in care este si el cu mine, nu are decit sä se umfle in pene!
hanna spune:
Dragele mele,
Ce pot eu sa va spun este ca sotul meu are 48 de ani si nu a trecut inca prin nici o criza... sper nici sa nu treaca, dupa 25 de ani...e mai greu, zic eu...
Dupa parerea mea, cred ca un barbat, daca gaseste acasa tot ceea ce ar putea gasi si in alta parte, n-ar trebui sa treaca prin nici o criza, sau de ce nu, ar trebui sa se indragosteasca din nou de sotia lui .
Peste vreo doi ani, daca ne vom mai intalni, va voi spune daca a trecut prin vreo criza sau nu.
Va doresc la toate sa nu aveti parte de nici o asemenea criza.
Hanna