Criza de la 40 de ani

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Karla wrote: "sasuke nu ne explici si noua (daca mai esti in ziua aia buna) cum este partenera ideala pentru voi?"

Karlita, cara mia, tu-mi ceri prin asta sa scriu un roman de vreo 12 volume, fiecare cu vreo 600 de pagini, cu care as lua sigur NOBEL-ul !
Fiecare barbat cauta altceva la o femeie, niciunul idealul. Deci orice doi barbati ai lua si i-ai pune sa faca portretul femeii ideale, ai vedea ca femeile ideale ale celor doi se deosebesc de numa'-numa'. Am citit undeva ca aceste deosebiri sunt, in procente, de pe la 7% pina pe la 65% !!! As putea, cel mult, sa-ti spun parerea mea despre cum ar trebui sa fie "femeia ideala" ( care a propos, difera de "sotia ideala" !!!
Mai vorbim, eventual si pe mail...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylena spune:

sasuke, fii cu noi si alaturi de noi si spune-ne mai multe. apreciem sinceritatea barbatilor si chiar vrem sa mai invatam cate ceva.
vorbesc serios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylena spune:

quote:
Originally posted by andana

, ti-am citit povestea. Imi place mult diferenta de ton pe care o sesisez acum.

Andana

Aveau dreptate fetele cand spuneau ca timpul vindeca multe. Nu chiar totul, dar macar ajuta sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by khristin

That's cool garo...si poate imi ia si mie una....o decapotabila sau asa ceva...?!

Cristina

Cristina, isi iau lor, nu la neveste!!!:)))))

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ehe he interesant subiect.Da asa e oare totzi intra in criza??? Al meu sotz are doar 33 ,pana la 40 mai are dar in doi ani si 7 luni decand suntem impreuna a schimbat 4 BMW si 2 Benz dintr-e care una decapotabila.La 40 de ani ma intreb ce mai schimba?PE MINE?????.
Simt ca ma ia capuldar poate il schimb eu pe el,ca sa nu aiba el timp.
Va Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Sasuke, esti un intelept!!!...am mai citit si alte mesaje de-ale tale si parcä mi-ai luat vorbele din gurä!!!
Incä ceva...stilul täu de "casanova" mä distreazä tare mult si cred, cä esti un sot cu care nu se plictiseste sotia...de ce spun asta?..pt cä ai inteles filozofia vietii si sper ca tu sä nu sari "calul"...stii tu la ce mä refer....sotul meu este ca tine, cu o singurä "exceptie", pe care am iertat-o, dar nu am uitat-o...dar acum este totul, mult mai bine ca inainte!!!
Dacä-ti stii sä-ti pretuiesti cealaltä jumätate, nu o sä regreti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Camelia-Daniela wrote : "...sotul meu este ca tine, cu o singurä "exceptie", pe care am iertat-o, dar nu am uitat-o..."
cum sint, nu ma abtin sa nu intreb : Macar a meritat tipa ? Oricum, felicitari pt. ingaduinta de care ai dat dovada ! Eu nu ma cred in stare (deocamdata) sa-i fac vreo 'surpriza' d'asta jumatatii mele...

ylena wrote : " sasuke, fii cu noi si alaturi de noi si spune-ne mai multe. apreciem sinceritatea barbatilor si chiar vrem sa mai invatam cate ceva.
vorbesc serios! "

OK !, no pb., oricand ! Si eu vorbesc tot serios !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Sasuke,

din punctul meu de vedere, tipa nu a meritat.
Atita timp cit ai o nevastä "ca lumea" acasä, nu se meritä niciodatä!!!...stii cum e vorba aia: " nu da pasärea din minä, pe cea de pe gard".
Nu vreau sä mä laud, intotdeauna i-am läsat pe altii sä mä laude si asa este...intotdeauna am cäutat sä-i fiu o nevastä idealä si am reusit.
Prietenii comuni, care ne cunosc acum pe amindouä, mi-au spus, ca sä rezum, cä aia nu merita sä-mi facä nici mäcar pantofii ( mi-a pläcut comparatia)
In sfirsit, a fost o gresealä din partea lui, mi-a explicat totul ( si asta a contat fff mult pt mine), am inteles, dar i-am spus cä data viitoare ( dacä o sä mai fie...) nu o sä mai vadä atita ingäduintä din partea mea.
A inteles si el, la rindul lui ( sper) si acuma este convietuirea noasträ ca un vis frumos, ceea ce vä doresc si vouä, din toatä inima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cunosc, si eu, barbati care in jurul varstei de 40 de ani, trec printr-o criza conjugala. Dar nu numai pt. ca se uita dupa femei mai tinerele. Ci, si pt. ca ar vrea sa fie din nou liberi, fara responsabilitati, fara grija unei familii. Cred ca, si asta este una din cauzele crizei de la 40 de ani, la barbati.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiky spune:

Eu cred acea "criza "a barbatului depinde foarte mult de femeia care ii sta alaturi ...de felul in care ea se intretine ...daca se respecta ..daca stie sa il faca sa se simta in permanenta in ipostaza de "vanator "....sa nu fie niciodata 100 %sigur ca femeie de langa el e numai a lui ...cel putin acesta este crezul meu ....<Si daca iti schimbi culoarea parului in fiecare saptamana ..fii convinsa ca o sa se intrebe "oare pantru mine ?">

quote:

...desigur daca exista iubire..daca nu mai exista atunci ...intr-adevar apare "criza de la 41 ani ..de la 42 de ani ...etc..."

Mergi la inceput