Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Bubule,bravo,sa-ti traiasca,ti-l bine ca e specimen rar.S-a mai trezit si al meu ieri,sa vad cat il tine,sper sa nu adoarma la loc.

Florina,nu e vb de obiceiurile locului,al meu chiar ma ajuta inainte.Nu stiu l-a apucat acuma,sper sa fie trecator.

Erica,am vazut si eu copiii frumosi.Sa-ti traiasca!

Kita,bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Irina, numele lui BB2 nu e deloc secret, atata doar ca nu suntem decisi decat 90% pt varianta Bogdan. Eu cu sotul inca mai discutam pe tema asta... Mult succes la eco de sapt viitoare!
Bubu, se pare ca mai ai de asteptat pana sa ma vezi cu BB2 in brate! Azi am fost la ctrl si verdictul a fost ca inca nu nastem. Colul e lung dar nu rigid si capul lui BB e mobil. Aveti idee ce inseamna treaba asta cu mobilitatea? E prima oara cand aud exprimarea asta... Si eu ma simt obosita pt ca aproape zilnic ma scol la ora 6, ba sa merg la spital cu maica-mea, ba la analize pt mine, ba la cresa si cu traficul asta infernal trebuie sa-mi iau o marja mare de timp. Noroc ca la pranz mai ciupesc cate o ora de nani, caci nici noaptea nu dorm continuu... Ce noroc ca ai un sot atat de saritor! Si al meu ma ajuta, dar in general fractioneaza treburile pt pauze de TV, ceea ce ma calca pe nervi.
Kita, da, asa e, in CMU Unirii spatiul din cabinet e f mic. Eu mai mult merg la spital, dar acolo e lume multa. Azi l-am asteptat pe Badiu de la ora 9:30 la 12:30! Succes cu conceperea lui BB2!
Patricia, pe unde te ascunzi? Mai scrie-ne te rog 2 vorbe despre voi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, ma gandesc ca poate inca nu e fixat caputul lui bb pe canal, gata sa iasa...n-am mai auzit nici eu de mobilitate...oricum mai ai putinel! Cumparaturi ai facut pt bb? E frumos numele Bogdan!

Eu am venit acasa si Vlad ma calareste in continuu, trage de mine, ma ia de gat, i-a fost dor de mami! Sunt f. multumita de bona, e super de tot. La mancare ma inteleg de minune, nu-i ofera dulciuri ci fructe multe in loc. Ma bucur ca are obiceiul asta, cu toate ca la inceput ii aducea bombonele si ciocolatele.

Eu maine am examen la facultate, of, nu se mai termina...asta si inca unul si gata, apoi licenta!

Lavinia, si eu super incantata de ajutorul oferit de sot si mai mult de atat nu trebuie sa-l rog eu.

Kita, mult noroc in conceperea lui bb2!

Vreau si eu un bb2, dar nu stiu cand va fi momentul cel mai bun...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubule, ai avut dreptate apropo de mobilitatea capului. BB inca nu e coborat suficient si deci inca mai zbenguie liber in burtica. (am aflat ulterior) Desigur ca am facu cumparaturi pt BB2, atat hainutze cat si cosmetice, biberoane, pampers, cosuletz etc. Mai am destule si de la Matei (pat, carucioare) dar mi-ar fi placut si un bouncer, insa nu ma indur sa iau unul de nou. Shobo, tu il mai ai pe cel folosit la Codrin? Daca da, il vinzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Fetelor, am si eu o intrebare:

Vreau sa plec de la firma, unde lucrez in bune conditiuni. Voi pleca cu sotul, va fi cam tragic pt sefi, dar daca nu ne-au ascultat condoleantele...ne-am indreptat spre o alta firma, unde ne vor fi recunoscute meritele si calitatile.

Cum se procedeaza? ca sa ni se inchida cartea de munca azi aici, iar maine sa ni se deschida in noua firma? Binenteles ca vom pleca cu preaviz, de 15, poate 21 de zile, sa-i ajutam sa-si gaseasca pe altcineva..desi nu prea merita, dar credinta in D-zeu asa ne indruma.

TREBUIE SA NE DAM DEMISIA, lucru ce ne obliga sa dam preavizul acela de 15 zile? sau trebuie sa solicitam transferul? Nu vrem sa pierdem nici o zi, avem nevoie de acest lucru, pt a ne fi admis dosarul pt obtinerea unei locuinte ANL.

Va multumesc, si scuze pt cei care nu ma pot ajuta si le-am ocupat timpul cu problema mea!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris, uite aici un formular pe care il poti folosi pt a-ti anunta demisia in mod oficial: http://www.inspectiamuncii .ro/ghid/continut/Formular_demisie.pdf
Sper sa-ti fie de folos. Ti-ai gasit deja un alt loc de munca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Liviana, iti multumesc. Da mi-am gasit altceva de munca mult mai bun si mai bine platit.

Week placut!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Kris Felicitari pentru noul loc de munca!! Si fara emotii, ca e dreptul tau sa pleci!!

Liviana iti tin pumnii in continuare!!! Iar intradevar capul imobil sau fixat inseamna ca bebe e angajat si pregatit sa iasa!!! E de bine, nu de rau!! iar Bogdan e foarte frumos!!! E chiar rar in zilele noastre la bebei!

Noi am fost plecati la Sofia pt 3 zile si abia ne-am intors!!! Acum recuperam din oboseala!

Mergi la inceput

Multumesc frumos pt raspuns, Ana Maria.
Numele Bogdan imi place in special pt ca diminutivul suna bine (Bogdanel) si pt ca are aceeasi semnificatie cu numele Matei:
MATEI [ebraica] Mattithyahu = dar de la Dumnezeu
BOGDAN [slava] dar de la Dumnezeu; bog = Dumnezeu + dan = dar

Ce vreme urata azi! Cum va petreceti timpul, fetelor? Noi am stat doar in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kris, si eu stiam ca daca iti dai demisia parca trebuie sa stai in preaviz 15 zile. Dar nu bag mana-n foc! Oricum, bafta multa la noul loc de munca, cu siguranta va fi mai bine!

Liviana, pe langa faptul ca azi am lucrat si m-am trezit la 5 dimineata , mai ma deprima si vremea asta...Vlad s-a plimbat azi cu bona la pranz o ora si ceva, era placut afara, i-a prins si ploaia si s-au adapostit, Vlad a fost super incantat de plimbare pe vremea asta, a topait prin baltoace...Acum astept sa se faca 10 si sa-l culc, ca-mi cade capul pe tastatura...

Ana Maria, sa va fie de bine plimbarea! Ati fost ca porumbeii?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput