Topless pe litoral :-)
Raspunsuri - Pagina 5
XIO spune:
Pfuai , ce puritani suntem , dom'le!!!!
Acusi ajungem ca in America , sa mergem pe plaja cu hanoracul la noi.
Chris , eu iti spuneam doar ca e de prost gust sa-mi explici mie cat unt de teribilista , cabotina si ahtiata dupa atentie.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
silvia_popa spune:
Draga XIO,
Te asigur ca nimeni nu merge in America la plaja cu hanoracul pe el/ea. Singura diferenta de Romania e ca barbatii nu poarta slipi ci pantaloni scurti din fas care mi se par mai de bun simt.
Ca sa fiu la subiect, nici eu nu am facut topless si nici nu am de gand pe viitor. Si nu ca nu as avea ce arata
, dar mi-e frica de cancer. Asa cum nu folosesc deodorante solide ce contin aluminiu, asa nu fac nici plaja exagerat de mult si (mai ales) fara sutien.
nikole spune:
Moooammmma draga, cate capete luminate atatea pareri...
da...eu una din respect chiar nu as numi pe nimeni teribilista, cersetoare (de atentie), sau mai stiu eu cum...zau ca nu am avut atata imaginatie sa ma gandesc pana intr-acolo...
pentru mine, o femeie face topless/nudism din motive ce tin de ESTETICA!
Eu una am facut si topless si nudism(in locul special amenajat, si sunt destule pe litoralul romanesc), dar va spun drept ca nimeni nu s-a holbat sau a ramas sochat, sau m-a abordat in vreu-n fel, sau mai stiu eu ce...fiecare isi vedea de bucatatica lui, nici macar priviri insistente nu am observat!
Acum nu mai fac ca mi-am schimbat parerile...mi se par interesante marcile lasate de costum de baie(
), cu ceva ani in urma insa, mi se parea superb un bronz uniform fara urme...no se mai schimba omul!
26+
haine gravidutzaaa
valentinag spune:
Nu am facut cand aratam cumva,acum nici atat!Nu ma deranjeaza ca face lumea toples,nu ma duc la mare sa studiez care cum arata,dar intradevar barbatii cu slip tanga chiar ma enerveaza,sunt de-a dreptul penibili!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
doradora spune:
quote:
Originally posted by XIO
Pfuai , ce puritani suntem , dom'le!!!!
Acusi ajungem ca in America , sa mergem pe plaja cu hanoracul la noi.
Chris , eu iti spuneam doar ca e de prost gust sa-mi explici mie cat unt de teribilista , cabotina si ahtiata dupa atentie.
pai vezi ca faci ce faci si tot esti in mijlocul atentiei? eu am raspuns la o intrebare pusa in general, nu la intrebarea daca xio e teribilista sau nu. daca tu te simti, asta e. poti sa imi spui pur si simplu ca nu crezi ca am dreptate, dar de aici pana la prost gust cred ca e cale lunga. plus ca nu stiu daca tine neaparat de prost gust. poate fi de prost gust sa le arati oamenilor cum arati fara sutien, de exemplu. scrie pe undeva ca utilizatorul chris80 nu are voie sa raspunda pt ca se simte xio vizata? hai sa fim seriosi, nu ne cunoastem,nu am nimic cu tine, e prima data cand discutam,vorbim despre ceva in general, intamplator nu ne coincid parerile, dar nu stiam ca asta e definitia prostului gust. o parere poate fi avizata sau neavizata, gresita sau nu.daca zici tu, hai sa fie si de prost gust. problema e alta, si anume ce te face pe tine arbitrul bunului sau prostului gust? si de ce duci discutia asa de departe? ce vrei sa faci? sa ma convingi ca tu ai dreptate? pai atunci nu iti recomand dialogurile, ci monologurile. accepta ca cineva are si alte pareri, esti libera sa fii sau nu de acord cu ele, si gata, ce atata tevatura? am zis ce cred, ai facut la fel, toate bune si frumoase. ce mai e de dezbatut aici?
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
ruxandra_sb spune:
Eu personal nu fac topless. Din contra, port numai costum dintr-o bucata. Dar nici nu ma deranjeaza daca alte doamne aleg sa faca. De ce m-ar deranja corpul uman?
Nu cred ca este sanatos pt sani.
Dar merg destul de des cu barbata-meu si baiatul cel mare (deocamdata)la nudisti, unde lor le place sa stea si goi. Spre deosebire de Chris
eu sunt incantata ca baietii mei vor creste cunoscand corpul uman in realitate si nu numai din carti, ca-l vor percepe ca pe ceva natural si firesc si nu ca pe nu-s ce grozavie.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
XIO spune:
Chris , probabil tu nu iti dai seama de ce spui:
ai spus ca in opinia ta toate femeile care fac topless o fac din teribilism , pt. a atarge atentia.
faptul ca eu "m-am simtit" , era de inteles , din moment ce fac topless .
este ca si cum as spune ca in opinia mea toate pers. care au nickul cristina sau orice derivatie sunt proaste , iar cand tu ai riposta te-as intreba "ce-i draga , te simti?".
Am spus de cateva ori motivele pt. care fac plaja , si parerea ta sau a atora despre corpul meu nu se incadra acolo , cred ca am fost destul de explicita.
Si am mai pus ca deranjant nue ste un trup semi-gol ci atitudinea , ca daca eu fac topless si ma port natural nu e nici o problema , dar daca fac topless si imi intind uleiul pe sani masand frenetic si fluturandu-mi parul e altceva.
Etichetarea ta , probabil nu iti dai seama dar jigneste pers. care fac topless . Nu ca m-ar interesa , dar mi se pare tras de par sa cataloghez persoanele dupa standardele mele subiective.
Nu ma deranjeaza nici barbatii in slip mulat ca stiu ce au acolo . Nu vad corpul uman ca pe ceva scarbos , tabuu , amenintator sau mai stiu eu ce .
Theiuta spune:
Nu am facut si nu voi face plaja topless.
De ce? Pentru ca mi se pare nesanatos pentru sini si, nu in ultimul rind, consider sinii, ca si organele genitale, o zona intima.Si daca e intima e...intima.
In ceea ce priveste aparitia pe plaja a persoanelor supraponderale, ce sa-i faci? Oare ele se simt bine? Cu siguranta , nu.Deci fiecare are dreptul sa se expuna soarelui(pe propria raspundere
sau nu.
Ei, referitor la a te expune privirilor celorlalti, cind corpul tau nu este tocmai de admirat, nu te opreste nimeni, ce-i drept.Nu este interzis prin lege, nici prin normele de convietuire in comun.Sa ne amintim, insa, ca de la sublim la ridicol nu este decit un pas. Sunt unii care chiar nu au simtul ridicolului, asta e!
Theiuta
poze cu Nicolas
doradora spune:
of, nu ne intelegem. nici eu nu am zis ca e scarbos corpul uman, ci ca nu vad de ce sa fie afisat acolo unde regula e sa fie acoperit. pe principiul ca e natural putem merge la serviciu in posteriorul gol, si uite ca nu o facem
parerile mele sbiective-da, sunt subiective, ca sunt ale mele. dar in acelasi timp exista psihologi care au analizat/analizeaza dorinta de a iesi in evidenta printr-un mijloc sau altul.si nu cred ca nu mai doarme cineva noaptea din cauza ca il/o jignesc eu sau din cauza ca psihologii gasesc explicatii in multe dintre faptele noastre.
iar faptul ca iesi in evidenta daca faci topless si te ungi lasciv cu ulei-si aici te contrazic, poti sa ai 100 de jachete pe tine si sa incerci sa fii provocatoare prin gesturi.
chiar e asa de condamnabil faptul ca m-am legat de o distinctie deja existenta, intre plaja pt nudisti si cea pt cei cu costum? urat din partea mea, recunosc. cun nu e nici o problema daca faci nudism, dar o faci natural si nu pe plaja de nudisti? crezi ca daca e natural e permis? natural e si sa ai relatii sexuale, si totusi cand si daca se intampla in public lumea cu idei preconcepute, asa, ca mine, se mira totusi. natural e sa mergi si la toaleta, si nu iti place cand vezi asa ceva pe strada, nu? da, nu se compara cu topless-ul, care e mult mai inofensiv, dar pe principiul ca e natural putem spune si face multe.
concluzia e simpla, zic eu: poti alege sa faci topless la nudisti, loc special pt asa ceva, sau o poti face in vazul celorlalti care evident nu iti impartasesc opinia, ca daca ar face-o am umbla toti fara costume. ai ales sa mergi pe plaja cealalta, asta e, impaca-te cu ideea ca nu le place tuturor si ca nu nutresc cele mai ssensibile sentimente fata de tine sau de alte persoane care manifesta aceleasi optiuni. te-oi fi gandit cand ai facut topless ca poate babei din stanga nu ii place, sau ca ia uite-o si pe aia ce se uita la mine, si nu ai stat la dezbateri cu ei. ai incercat sa il convingi pe fiecare? m-as mira. ai plecat de la premisa ca te aplauda? sunt convinsa ca nu. daca intr-adevar nu iti pasa de ce gandesc ceilalti, de ce atatea discutii? lasa-ma cu parerea mea. tu spui ca te-am jignit. eu nu cred ca e jignire faptul ca numesti pe altcineva teribilist. si tu sau altcineva de aici mi-ati zis ca sunt puritana. nu e asa, dar e dreptul fiecaruia la opinie.nu m-am apucat sa il contrazic pe fiecare in parte si nici sa incerc sa il fac sa vada lucrurile ca mine. imi pare rau ca ai considerat termenul ales de mine o jignire, dar teribistul este, conform dex, o persoana care vrea sa para grozava. iar cineva care iese in evidenta in mod voit cred ca se incadreaza aici.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Theiuta spune:
Nu am facut si nu voi face plaja topless.
De ce? Pentru ca mi se pare nesanatos pentru sini si, nu in ultimul rind, consider sinii, ca si organele genitale, o zona intima.Si daca e intima e...intima.
In ceea ce priveste aparitia pe plaja a persoanelor supraponderale, ce sa-i faci? Oare ele se simt bine? Cu siguranta , nu.Deci fiecare are dreptul sa se expuna soarelui(pe propria raspundere
sau nu.
Ei, referitor la a te expune privirilor celorlalti, cind corpul tau nu este tocmai de admirat, nu te opreste nimeni, ce-i drept.Nu este interzis prin lege, nici prin normele de convietuire in comun.Sa ne amintim, insa, ca de la sublim la ridicol nu este decit un pas. Sunt unii care chiar nu au simtul ridicolului, asta e!
Theiuta
poze cu Nicolas