Topless pe litoral :-)
Raspunsuri - Pagina 4
Porumbita spune:
chris 80 dupa parerea ta ar trebuie sa fie o plaja pt nudisti, una pt cei care fac toples (eventual scindata in doua: una pt cei cu tanga si una pt cei cu slip normal), una pt costume de baie din doua piese si eventual una pt costum de baie intreg ?(sau hai, fie, ultimele doua pot fi combinate)
personal prefer mai degraba sa vad o pereche de sani goi decat ditai suncile pline de celulita sau burti revarsate peste slip (fie el si inalt); dar asta nu inseamana ca sa o sa ma trezesc sa cer plaje separate pt slabi, supraponderali, subponderali etc...
Fabya spune:
Eu fac topless sunt pentru, acasa pe teresa de ce nu.E mult mai frumos sa fi uniform bronzata .Decind avem cald peste 25 ° numai asa stau deja la soare.Si azi am stat
si sunt deja bronza bine.
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
doradora spune:
porumbita - nu, nu ar trebui sa fie plaja impartita in n segmente, deja exista o impartire, care nu e facuta de mine si de care din mai multe motive nu se mai tine cont.
xio - nu ajungem nicaieri. in fond, subiectul consta intr-o intrebare, la care fiecare raspunde cum crede. scopul nu e sa ne convingem unii pe altii.e clar ca fiecare cu opinia lui.tu vei face in continuare topless intre cei cu costume pe ei, considerand si ca e bine ca un copil sa vada tot ce e de vazut(mi-ai spus si ca nu e vorba de aparatul genital, dar in mod uzual nu ne expunem de la gat in jos, oricat de firesti sunt lucrurile astea), iar eu voi gandi de fiecare data cand vad pe cineva dezbracat pe plaja ca mai bine ar merge la nudisti, dincolo de cat de mult ne place sau nu ce ne vedem.
si daca e sa dau alt exemplu, gandeste-te la un birou in care toti sunt in tinuta office si doar o persoana vine in blugi. dar sunt convinsa ca ai inteles la ce ma refeream, nu discutam efectele asupra sanatatii in cazul fumatorilor, ci despre o distictie pe care o face societatea intre oameni.si daca cineva vrea sa se bronzeze frumos, sa nu imi spui ca nu se bronzeaza la fel de frumos pe plaja nudistilor.este insa la fel de adevarat ca nu prea am vazut la noi pe litoral decat pe la eforie parca.or fi si altele, nici nu le-am cautat, dar nici nu le-am zarit. insa vad ca pana acum nimeni nu a raspuns ca absenta acestei facilitati ar fi motivul pt care face topless.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
ps: de unde v-a venit ideea ca ma deranjeaza persoanele supraponderale si ca vreau plaja separata pt ele?!?!?!? zau daca imi dau seama! reiese din ceva ce am scris eu? ca e f departe de adevar chestia asta si chiar nu ma reprezinta. iar in paranteza fie spus, treaba asta tine de organism, si nu mi se pare corect sa nu iti placa cineva doar pt ca o glanda sau vreun organ nu functioneaza corect.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Sheannamp spune:
Incidenta cancerului de san si a melanomului malign (cancer de piele extrem de agresiv) s-a triplat in ultimii 20-30 de ani.
Cred ca este inutil sa mai spun si ca expunerea la soare in mod inadecvat este unul din principalii factori incriminati in aceasta crestere fulminanta.
Cremele de soare, ca si costumele de baie, nu ofera protectie.
Doar imbracamintea inchisa la culoare, care sa acopere mult din zona pieptului, pana la subtioara (unele femei au tesut mamar, care se poate maligniza, localizat in axila) si cremele cu factor de protectie 50.
Evident expunerea nu trebuie sa depaseasca 10 minute, si trebuie sa se evite intervalul 10-16.
Edit: imi cer scuze de duritatea mesajului meu dar am vazut si trecut prin multe tragedii legate de aceasta boala necrutatoare ca sa mai pot fi impasibila cand citesc si vad inconstienta cu care ne lasam prada soarelui.
Sa nu ma intelegeti gresit, si mie imi place la nebunie sa ma bronzez, parca ma incarca cu energie acest lucru, dar o fac incercand sa respect regulile de mai sus.
Sanul este cea mai frumoasa parte a corpului feminin pentru ca el este quintesenta atat a feminitatii cat si a maternitatii ei.
Din cauza aceasta el este expus sau, dimpotriva, ascuns tuturor privirilor.
Cred insa ca e mult mai important sa incerci sa il pastrezi intreg decat sa il sacrifici pentru a purta o rochie decoltata intr-o seara sau pentru a avea un bronz uniform.
Parerea mea (si nu numai).
Sanatate multa!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
ocebine spune:
In primul rind bronzatul nu este un lucru sanatos...confera doar o imagine de sanatate insa nu facem decit sa adaugam riduri, alunite si fele de fel de alte probleme pielii...
Sint de acord ca totusi ar trebui sa existe un minim de toleranta fata de toata lumea...cine vrea topless/nud sa mearga la nudisti si cine nu sa ramina pe plaja. Eu una nici cind eram tinara si nici acum nu as vrea sa ma expun. Mi se pare un fel de agresare vizuala nenecesara. Si ca mama a doi baieti (alaptati desigur) nu prea imi convine aceasta expunere intentionata.
Iar la barbati slipurile mulate si decoltate mi se par incredibil inestetice...pur si simplu unele lucruri nu trebuie chiar difuzate cu atita aplomb. O pereche de pantaloni scurti sint mult mai de bun simt.
Anamaria
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
iuliana spune:
Nu sint pro mai ales dupa ce am fost asta vara la mare in Romania de am ramas scirbita de ce am vazut. Niste piei cretze si sini din aia lasati de ii intorceai cu lopata... expusi. Pur si simplu am ramas ingretosata. E frumos sa vezi niste sini rotunjei, dar culmea e ca din astia nu vedeai. Se uitau bietii copii la mindrele cu sini de genul asta cu asa niste priviri luuuuungi. Pai cum si ce sa ii explici copilului cind vedeam femei in toata regula 3/4 dezbracate care puteau sa le fie bunici? Nu sint de acord cu topless-ul cum nu sint de acord nici cu lasatul copiilor in funduletul gol pe plaja.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
doradora spune:
off topic: iuliana, la cele scrise de tine, as adauga si slipul tanga pt fetite.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
anto spune:
Nici eu nu am facut si nici nu as face topless pe plaja Chris a motivat f bine de ce .Daca vreau sa fiu frumos bronzata merg la solar sau i-mi iau sutien fara bretele .Nici nu ma deranjeaza persoanele care fac.Eu personal sa fiu singura de pe plaja fara sutien nu m-as simti bine .
GGina spune:
Eu am facut decit o singura data topless la mare si mi-a fost putin rusine ,trebuie sa recunosc.ideea a fost sa ma bronzez uniform.Acum incerc sa ma feresc de soare cit pot ,pentru ca ceea ce nu stiam atunci (cind am facut topless) stiu acum.Ca de la soare se fac riduri,cancer de piele etc si nici neagra nu-mi mai place sa fiu.Pe mine soarele ma molesesete ,imi ia toata energia .Prefer sa stau la umbra si sa mai intru in apa din cind in cind cu copiii.Am inbatrinit ,ce sa-i faci.
![]()
Nu ma deranjeaza sa vad femei fara sutien,grasute ,slip mulat la barbat ,tanga etc.Ca doar nu am venit sa studiez corpul omenesc.Iar daca copiii mei vad asa ceva ,nu e prima si nici ultima oara .