Mamici de ianuarie-februarie 2008 (1)
Raspunsuri - Pagina 27
oanabbb spune:
am intrat doar sa o felicit si pe IRLANDEZA!!!!!!!!!!
sa.ti dea doamne doamne o sarcina usoara si un bb sanatos!
ma bucur taaaaare mult...chiar sunteti o gasca de mamici speciala!!!!
oana
27+
Laura Ioana spune:
Angelique
bine ai venit printre noi, zuzele
Felicitari si sa ai o sarcina cat mai usoara, fara probleme si cu bebic sanatos
Foarte bine faci ca ramai cu noi, suntem toate la inceput si putem sa ne povestim cate-n luna si-n stele de spre multele teste facute si pe care le vom mai face
Sim
multumesc mult, iubita
Eu ma apucasem de luat omega3, oare nu am voie nici asta pana la 12 sapt?
Gugule
tunde-l
Glumesc, incearca vopseaua aia de la L’Oreal si da-o mai mult pe radacini, poate, poate...sau da-ti cu nuantator la culoarea ta naturala, ca pe blond prinde
Irda
toate de aici avem cate un stol de pasarele la cap
Si eu mi-as face eco in fiecare zi![]()
Karra
multumesc mult de tot pt urari! Felicitari si tie pentru micuta Cristina, sa fie sanatoasa si fericita
Raly
iti tin pumnii la Bhcg! Sa-mi spui si tu, daca vrei, data de nastere s-o trec pe listuta!
Fetele mele dragi nu stiu cat e de normal sa te doara spatele, cel mai bine luati no-spa (Cornelia
nu ai pe nimeni sa-ti trimita din tara?)
Zi-mi Gugule
ca acu intrai
(pana acum a fost sora mea la mine
).
4+
Poze Laura
cornilia spune:
Gugu, am sunat-o pe doctora ieri si mi-a zis ca atata timp cat nu sangerez, sa ignor durerea sau sa aplic Voltaren (crema). Eu nu mi-am dat cu nimic, prefer sa strang din dinti. Pe mine ma doare de jur-imprejur. Ea zicea ca e normal sa te doara spatele, dar eu cred ca nu la intensitatea la care ma doare pe mine. Tocmai am citi pe net, ca durerile pe care le simti tu, sunt normale.
Am gasit o pernuta la serviciu si vad ca ma simt o idee mai bine. Cred ca si scaunul de la birou e de vina (parca ma dor si ovarele si un pic in jos, pe picioare)
Stai intinsa de cate ori ai ocazia si evita sa stai picior peste picior (asa cum stau eu acum
...dar dau sfaturi
)
Tu ai facut BHCG-ul?
Raly, ce valori ai avut ieri la BHCG?
Va pup pe toate
Cornelia si Maya (06.07.2004)
cornilia spune:
Laura, ma gandeam ce as putea sa iau in loc de No-Spa? Doctora mi-a zis ca nu imi prescrie nimic
.
Cornelia si Maya (06.07.2004)
gugushtiuc spune:
LAURA explica-mi si mie cum e pana la urma treaba cu sanii. azi noapte am observat ca nu ma mai dor cu aceeasi intensitate si nici sfarcurile nu mai sunt la fel de sensibile. Oare e de rau?
. Stiu ca tu tot erai stresata cu sanii si ii pipai toata ziua, ca si mine de altfel.
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU
5+
gugushtiuc spune:
Laura ai ID de mess?
iunie 2006
GUGU
5+
Laura Ioana spune:
Ei nu, ca tu vrei bataie
Pai mey, Gugule, asta-i stresul meu...l-ai preluat si tu?
Pe mine nici acum nu ma prea dor; de ieri parca, parca simt si eu ceva la ei (adica pana acum nu ma dureau deloc, iar acum simt si io cate ceva). Deci, te rog eu mult, nu te mai stresa si din asta...cand ai zis ca mergi la eco? Du-te si fa Bhcg cum te-am invatat eu: la spital, cu trimitere de la ginecolog!ID lauricisolomon
Cornelia chiar nu stiu ce ar putea inlocui no-spa. Mie imi mai daduse dr, data trecuta, supozitoare scopantil sau scobutil, dar nu stiu care e substanta activa ca sa iei echivalentul lor, de acolo.
4+
Poze Laura
gugushtiuc spune:
Laura problema e ca eu nu am un ginecolog in Sv la care merg. Ce sa fac, sa ma duc la unul la nimereala si sa cer sa-mi dea trimitere? Poate ma scoate in suturi afara din cabinet
.
Auzi, dar tu mai tii minte cazul lui ALI BIA?
iunie 2006
GUGU
5+
Laura Ioana spune:
Gugule nu ai pe nimeni sa te recomande unui ginecolog?
Fug sa fac papica, vine sotul flamand
4+
Poze Laura
AngeliquedeS spune:
Hop si eu zuza nebuna 
De ieri nu ma mai dor nici pe mine sanii si m-am speriat groaznic, gugushtiuc si laura, am intrat in clubul vostru! Acum am dat fuga la farmacie si am mai luat un test de sarcina BARZA - de asta inca nu facusem si l-am facut acum, a iesit tot pozitiv. M-am mai linistit un picut desi astept maine sa merg la eco. Hai ca suntem nebune cu toatele!
Spatele ma doare si pe mine, dar in reprize. Aseara m/a durut burta un pic mai tare si m/am speriat. Doamne, ce chin pe noi!!!
Pupici 
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea