andreea marin
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Nu il are drept , intr-o parte e pana la miglocul urechii iar in alta pana pe umeri.
Pe langa faptul ca e face mai rotunda la fata intr-o perioada in care s-a ingrasat , e si o freza tampitica.
parerea mea.
Imi place cum ii sta andreei Raicu bobul , dar ei ... nu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
aissa spune:
Nu imi place f tare nici cum ii sta tunsoarea nici cum se imbraca la Surprize, dar din cate stiu eu nu a debutat ca stirista cu parul scurt ci ca prezentatoare a emisiunii "Tara lui Piticot" la TVR Iasi unde avea parul lung si negru ca abanosul ea pozand destul de evident in Alba ca Zapada. Asa mi-o si amintesc imbracata. De acolo a si ramas cu tonul pisicesc ca ea vorbeste si acum ca si cu copii de gradinita.
Abia apoi, venita la Bucuresti la stiri s-a tuns.
Poze
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by XIO
Imi place cum ii sta andreei Raicu bobul , dar ei ... nu
La mine e taman pe dos. Imi place la nebunie asimetria Andreei Marin si mi se pare ca i se potriveste f bine. Din punctul meu de vedere, are un chip frumos, si ii sta excelent.
Despre Raicu...in ultima perioada (adica la Megastar) nu stiu cine-a coafat-o, dar arata tare dezordonat...si fata ei simpatica e incadrata prost de claia de par ce i-o tapeaza in crestet...
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Claudelu spune:
Mie-mi place nu mult ci foarte mult cum ii sta cu noua freza!
Si hai ca suntem culmea, de parca noua trebuie sa ne placa.
ardeiash spune:
dar care este totusi noua ei tunsoare? ca n-o gasesc pe net?!
s-auzim numai de bine! si
doradora spune:
pai da, telespectatorilor trebuie sa le placa. fara ei, emisiunea andreei marin nu exista. uite si la andreea esca, nu are voie sa isi schimbe coafura. crezi ca ar mai plange lumea in tandem cu ea (cu andreea m.)daca ar deveni subit punkista?
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
iliuta spune:
Eu m-am tuns ca si Andreea Marin. Drept, dar parul din fata e mai lung decat cel din spate. Imi place si tunsoarea si persoana Andreea Marin.....
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela