spalatul pe ochi dimineata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Imediat ce se scoala se spala pe fata si pe dinti. apoi mananca si se mai spala odata pe dintisori (dar nu intotdeauna).
Se spala pe fata numai cu apa rece (ceea ce ma enerveaza foarte tare ca i se face frig) ca sa i se duca somnul.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si noi tot asa procedam: imediat ce s-a sculat, se spala si abia apoi merge la masa. Cristina, de ce nu incercati sa-i dati si ceva usor (1-2 biscuiti) sa manance (ca se duce gustul de pasta de dinti), inainte de a bea laptele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

CL, nu vrea decat laptele ( care de fapt e mai consistent, e lapte cu cereale). Asa s-a obisnuit de mic. Tot e bine, eu dimineata, la prima ora, nu pot sa mananc nimic (stiu ca ar trebui, dar chiar nu mi-e foame). Mananc mai tarziu, pe la 10. Dar de spalat ma spal inainte de a iesi din casa.
Oricum la 9 si un sfert Robert mai ia o data micul dejun la gradinita. Cand nu mergea la gradinita sau sambata , duminica si in zilele libere, tot asa facea/face. Intai laptele si, peste vreo ora, micul dejun propriu-zis.
Uite ca, de cand cu discutia asta, l-am pus sa se spele pe fata si pe dinti inainte de lapte. Si se clateste si mai bine ca sa nu-i mai ramana gust de pasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Si la noi ritualul de dimineata incepe cu spalat maini, fata, dinti. Nu facem exceptie de la aceasta ordine Fii-mea are ceva cu ordinea lucrurilor. Apoi, dupa toaleta de dimineata, urmeaza schimbatul pijamalelor si apoi ne asezam la masa. Ne-am obisnuit asa si ni se pare firesc...
Iar eu, de cand ma stiu, pana nu ma spal pe ochi, nu-s in stare sa fac nimic. Nu se pune problema sa deschid gura

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput