cervugid vs cerviron

cervugid vs cerviron | Autor: gibb

Link direct la acest mesaj

Va rog ajutati-ma!
Pentru o candida de care nu mai scap, dorctorul mi a dat reteta pentru CERVUGID si betadine, dar farmacista mi a spus ca cervugidul nu se mai fabrica,iar un inlocuitor f bun ar fi Cerviron. Pe site uri nu am gasit informatii care sa imi confirme acest lucru. Voi ce stiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu am avut candidoza care netratata s-a complicat cu o cervicita. Pt. candidoza luasem inainte nu stiu cate tipuri de ovule dar nu a trecut cu nimic , asta pana cand am inceput tratamentul cu cerviron , de atunci nu am mai avut probleme.
Cred ca as se numeau , erau niste ovule galbene , extraordinar de bune.
Intreaba i doctorul daca e ok sa le inlocuiesti.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu tocmai ce-am luat CERVUGID din farmacie, asa ca nu stiu cum nu se mai fabrica. Stiu ca si Cervironul e bun, dar cel mai bine ar fi sa mai incerci si in alte farmacii si in cel mai rau caz sa intrebi medicul cu ce poti inlocui. Stiu ca mie medicul mi-a scris pe spatele retetei cu ce pot inlocui Cervugidul daca nu gasesc, dar nu-mi amintesc sa fi fost si Cervironul in lista respectiva.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo2233 spune:

CERVUGID-ul Ovule se fabrica, si se gaseste in lantul de farmacii SensiBlu dar nu numai.. trebuie incercat la mai multe farmacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by geo2233

CERVUGID-ul Ovule se fabrica, si se gaseste in lantul de farmacii SensiBlu dar nu numai.. trebuie incercat la mai multe farmacii

A fost o vreme cand intradevar Cervugid nu s-a gasit in farmacii. Oricum este o diferenta intre ele, insa ambele pot fi folosite pentru Candida.

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput